Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebru canım benim benim kayın valideme kızma nedenim üzerinden 4 ay geçmiş birşeyi bana hatırlatması. canikom hem ben neredeyse bıraktım sigarayı. yaaa :))))
saol ebrucum, hangi hastane acaba?
Canımı sıkmıyorum inanıyorum tüp bebekten önce olacak preseedle inanıyorum küçük mucizem yaklaştıceylan,
canım benim sıkma canını demenin bir anlamı yok tabi ki ama sen daha kovalamaya yeni başlamışsın. belki önümüzde ki ay pıtırcık gelir yerleşir karnına. üzme kendini...:CüvCüv:
Tokuşturacağız inşallah bu ay ağlamadım hatta moralsiz bile değğilim bu aralar facebookta tarla ekiyorum bol bol =)) Başaracağız sadece üzüldüğüm zaman aleyime daralıyorKibelecim kuzuna 41 kere maşallah, pek güzel, pek şirin, Allah hepimize böyle güzelliler nasip etsin amin :)
Ceylancım sıkma canını, ben sana demiyom mu birlikte tokuşturcaz göbişleri diye, bekle bakeem :)
selmacım nasılsın?
Canım İnşallah bebeğim desteğin için teşekkür ederim..Ceylancım,slm cnm,nasılsın?Şu an psikolojik açıdan pek iyi değilsindir,ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.Ama ümidini hiçbir zaman yitirme tatlım.Çünkü o bizim elimizde ki tek şey.Ben de 3 gün önce aşılama tedavisine başladım.Allahım yüzümüzü güldürsün.Ama zorlu bir yol.İğne oluyorum karnımdan her gün.Çok korkuyorum.Psikolojim pek iyi değil.Bu yolda yürüyen,evlat isteyen hepimizin duaları kabul olur inşallah:Saruboceq:
ceylan bu lafım sana da...hadi topla moralini...akşam evde eşinin yüzüne bak ve düşün onsuz ne yapardım ve nesıl yaşardım diye...hayat sürprizlerle dolu, umutla bak geleceğe..bu ay olmazsa başka bir ay olur
anjelic canım nasılsın
canım ödeme nasıl nereye yapılıyor. ilk defa internet üzerinden alışveriş yapacam. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum. sen faydasını gördün mü
canım ödeme nasıl nereye yapılıyor. ilk defa internet üzerinden alışveriş yapacam. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum. sen faydasını gördün mü
Canım dr.um aşılama taraftarı değil hormon ilaçlarıyla olmuyorsa tüp bebek diyor çünkü çatlamama sorunuyla karşı karşıyım..Hakkımızda hayırlı olsun her gece kocamla yanyana sağlıklı mutlu uyuduğuma şükrediyorum arada kızdırsa da kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar, dün ve bugün net e hiç giremedim... dün çok açık kahve renkli bir akıntım vardı ve hemen doktoru aradım bana bugün hemen gitmemi söyledi, bugünse doktora gittiğimde açık pembe bir akıntım vardı... ultrasonda baktı keseyi gördü ve bana bilmiyorum nasıl gelişeceğini dedi.. bir ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi...
Ben de bir moraal bozukluğu ve ağlama anlatamam.... sanırım kaybediyorum ...
Allah ım o kadar çok istiyordum ki... yapabileceğim bişey de yok sanırım....
arkadaşlar hepinize selamlar ben siteye yeni üye oldum ama günlerdir yazılarınızı okudum bazen ağladım bazen güldüm iyiki böyle bi yer var ve iyiki sizler varsınız sıkıntıları ortak olan insanların aynı yerde buluşabilmesi ne güzel bende anne olmak isteyenlerdenim 1 yıllık evliyim benimde bebeğim olmuyo çok üzülüyorum rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah hani 1 yıl erken diceksiniz ama geç evlendim yaşım 31 bu nedenle sabırsızlanıyorum hepinizi öpüyorum sevgiler