Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceylancım,slm cnm,nasılsın?Şu an psikolojik açıdan pek iyi değilsindir,ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.Ama ümidini hiçbir zaman yitirme tatlım.Çünkü o bizim elimizde ki tek şey.Ben de 3 gün önce aşılama tedavisine başladım.Allahım yüzümüzü güldürsün.Ama zorlu bir yol.İğne oluyorum karnımdan her gün.Çok korkuyorum.Psikolojim pek iyi değil.Bu yolda yürüyen,evlat isteyen hepimizin duaları kabul olur inşallah:Saruboceq:Olmadı kızlar ilk ay başaramadım pressedle zaten 1 kere kullanabilmiştim
Zamanın gelince geleceksin biliyorum meleğim
Kasım 26 yazın ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mafoldumbenmafoldumben
Anjelik günaydın canım. iyiyim işte bekleyen sabırsızlanan insan ne kadar iyiyse. :) sen nasılsın?
ebru canım günaydın. buradan söz veriyorum. günümden önce test yapmayacağım. dediğin çok doğru. geçen ay o kadar çok test yaptım kı hayal ürünü olarak çift çizgi görüyordum. önümüzde ki hafta denetimim var. ona konsantre olucam.. sen nasılsın?
cuma akşamı sevgili kayınvalidem aradı. hatun 4 ay önce yaptığım düşük için bir saptamada bulunmuş. sigara.. tamam haklı. 1 paketten düşürmüştüm 5 e 6 ya. hiç içmemem gerekiyor. ama tam ben unuttum derken hop kayınvalide analizleri başladı. gıcık oldum anlayacağınız hafta sonu. büyük tabi ki htaları mı söyleyecek ama benim kayınvalide ayrı bir boyutta olduğu için rahatsızlık hissediyorum..
ay neyse deşarj oldum:))))