- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar bizde eşimle 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz. Eşimin sperm sayısı 550.000 hareketlilik ve morfoloji % 5 yani umudumuz oldukça az. Acaba bu preseed adlı üründen sizce fayda dörebilirmiyiz? Ve ürünü nasıl temin edebilirim?
sühenza ben sana özelden cevap vermiştim, gelmedi mi sana mesaj?
Shyquenni ben de merak ettim, inşallah iyidir.
Duygucum sen nasılsın, neler yapıyorsun? Benim karnım belim ağrıyor, gelecek benimki ama nazlanıyor
çetrefillii canım sizin adınıza sevindim ama.ilk defa kendi adıma üzüldüm tatil diye:..çünkü işsizimmmm..bühüüüü...aslında bunun için üzülmedim...tatil diye yarın yüzmeye gidemiicem, ona üzüldüm mafoldumben
kıs çetrefilliii duygu kimm :mymeka: ben epppruuuu
haftada 2 gün gidiyorum canım...inşallah düzenli olur..ay sivas ta va rdır kapalı yüzme havuzu...araştır bence...otellerde falan mutlaka vardır...hemşo sayılırız ben niksar/tokatlıyım...niksar da bile var...yarı olimpik bir havuz sivas ta kesin vardır
benim de kilom yok...spor ile kilo almaya çalışıyorum..bedenim alt da üst de 34...yağ oranım 18...normali en az 20...zayıflık da kilo kalmayı zorlaştırırmış.