Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada girdiğim bunalımlardan ben ne yaptığımı size yazmadım, yumurtlama günüme 3 gün ve 2 gün kala çalışma yaptık ama ben ikincisinde (yabancı bir sitede okumuştum) preseed i 3 e kadar doldurdum ilişkiden hemen önce kullandım ve ilişkiden sonra 1-2 arası bir yere kadar doldurup tekrar kullandım, yani içimde bayağa bir sıvı vardı sonra ayaklarımı havaya kaldırdım (bayağa duvara yaslayarak amuda kalkar gibi kaydirigubbakcemile3 ), 40-45 dk falan bekledim ve hemen tuvalete gidip geri dönüp yattım, yani banyo işini sabaha bıraktım.. bu arada yumurta takibi için gittiğimiz bir ay bana soldan yumurtladığımı söylemişti ben de o aydan itibaren sayarak bu ay sağdan olduğunu çıkardım ve sağ tarafıma doğru yatarak uyudum akannehir içimde bayağa bir sıvı vardı ve ben bunu yumurtalıklarımın oralarda hissettim... sonra da ertesi gün fuar hazırlığı için 4 günlük geziye gitmem gerekiyordu ve döndüğümde yumurtlamam geçmişti.. yine çalışma yaptık ama preseed kullanmadım...
Aslında okuduğum sitede küçük diyafram gibi bişey vardı, ilişkiden sonra onu içine yerleştiriyormuşsun ve böylece spermler dışarı kaçmadan yaklaşık 12 saat içeride duruyorlarmış... a.s sonra çıkarıyorsun ama ben onu denemedim...
hehehe ben olmayınca dünya pardon abarttım biraz :kedi: topik duruyor
zuzular yüzmeye yazıldım, o yüzden bugün yoktum...çooook mutluyum...uzun süredir böyle mutlu olmamıştım...kafam dağıldı ayold...bence siz de gidin fırsatınız varsa...gerçi yorgunluktan uykum geldi bu saatte ama olsun....hehhe bayram şekeri alan çocuk gibiydim yaa
anjelic yarın buralardayım anacım beklerim opuyorumnanaktan
shyqeen normale döndün mü şaşkın annecik akannehir
selmaa canım dün fazla mesai yaptın mı :lepi:
küçük diyafram olayını biraz daha açar mısın?bir de şu preseedi 2.ye uygulama olayını hangi sitede okudun?mantıklı birşeye benziyor. zaten sonuçta almısın.linkini atar mısın?
Canım benim opuyorumnanaktan Okadar güzel pozitif elektrik aldımki harika :kedi:Olsamda Hayırlısı diyip geçeceğim zamanı gelince gelecek bizlerinde melekleri sağlıklı gelsinlerde(( ne o ya sayfaya mı küstünüz preseed mı? iki çift kelam edecek kimsecik yok buralarda.
ceylan canım daha senin gününe var görünüyor listede. hemen geliyor deme geleceği yoksada çağrını dinleyip gelir:))
belkide bu ay güzel habr vereceklerden biri de sensin.opuyorumnanaktan
Ooooo kimseler uğramaz olmuş buralara? Nerdesiniz bakeem :)
Ceylancım şimdiden şartlandırma kendini, bu işler belli olmuyor, bu ay bende hiçbir belirti yok, ne regl ne hamilelik, saldım çayıra mevlam kayıra :)
Yarın bursadayım Toplantım var Şimdiden Öpüyorum Sizi ..
Kızlar yine merhaba sonucum çıktı.. 366 diyor (bu değer hakkında hiçbir fikrim yok) ve yanında pozitif yazıyor.. yani artık hamileyim diyebilirim sanırım...
Çok şaşkınım tek aklıma gelen Allah ıma şükürler olsun ve inşallah devam etsin diyebilmek.. Yurtdışında yaşayanlar çok iyi bilirler anne-baba özlemi çekmenin nasıl bişey olduğunu ve uzakta yaşamanın zorluğunu,ben bir de burada çalıştığım yerde çok sorunlar yaşıyorum onun için son güne kadar beklemek istedim emin olmak için, şimdi de var gücümle dua ediyorum inşallah tamamına erdirir..
Ben kendimi şartlamışım sadece yumurtlama günü olacak ilişkiyle çocuk olur diye ama değilmiş yumurtlamadan birkaç gün öncede olabilirmiş. Teknoloji ve bilim evet çok ilerliyor ve herşeyin mantıksal bir açıklaması var ama bazı şeylerde yaradanın elinde demekki, ben mühendisim ve dünyanın kurulu olduğu muazzam matematik sistemi gördükçe allahıma hayranlığım bir kez daha artıyor ama bununla da anladım ki herşeyin varolmasında ve gerçekleşmesinde onun izni de gerekiyormuş.
İnşallah Allah isteyen herkese istediği kadar çocuk nasib eder, şuanda hamile olanlara da sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler kucaklarına almalarını nasib eder Aminnnn .
İnşallah bana da yardım eder ve sağlıklı devam ederim...