Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar bu arada bu ay hamile kalan arkadaşlar, aysouk ve çiçekcik bizi en iyi anlayan sizlersiniz ve bu ay neler yaptınız lütfen bizimle paylaşır mısınız? ne denediniz? ne kullandınız ? ya da eşiniz ne kullandı?
rmb arkadaşlar preseed kullanıpda bel ağrısı yada adet öncesi olan belirtiler yaşayan var mı
rmb arkadaşlar preseed kullanıpda bel ağrısı yada adet öncesi olan belirtiler yaşayan var mı
canim bende kullandim ama bende hicbir belirti olmadi.preseed bel agrisi yapmaz
o bir sivi sadce, anca tutarsa bel agrilarin olur ki regli belirtisi olarakda bel agrisi vardir zaten
benim regli belirtilerimle ayniydi
eger biraz fazla is yapayim bel agrim oluyor,bunlar bormal. fazla kasilma oluncada bel agrisi var
sana tavsiyem belirti arama, hersiyi regli belirtilerine yor, takip etme hic bu belirtileri
icini ferah tut dusunme
bol sanssssssssssss
ne testi yapacağım ki? idrarla olandan mı yine? ya sanırım hatalıydı bu çünkü bi çizgi çok bariz ve test çizgisi diyor ona , diğer çizgi silik yani test çizgisi gibi koyu değil hiç de umudum yok yani şimdi çünkü adet ağrılarım biraz biraz başladı ((((((((((((((
arkadaşlar bana bir fikir lütfen !! bu kadar hamile haberi duyunca ben de öğle arasında eczaneden gidip bir test aldım.. clearblue markası ve adetten 4-5 gün önceye kadar ölçüyor diyor.. benim adetime 2 gün var ve 2. çizgi silik çıktı... daha önce hep adetimi beklerdim ve hiç test yapmadım hayatımda.. test bozuk olabilir mi? ya da benim yediğim bişeyler etkiliyor olabilir mi? işin kötüsü öğleden sonra yani testten sonra adet ağrılarım başladı keşke testi hiç yapmasaydım diyorum şimdi....