Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceylancımmm merhabaa
kedy Kasım da doğum yapacak..erkek annesi olcek, iyice ağırlaşmış :)) işten ayrılmasına az kaldı
sen nasılsın canım benim..inş senin de haberlerini kutlarız buralardan en kısa zamanda :))
hahaha...eyvah basıldık...gir şu dolaba ceylan..ya da dur dur yataan altına...yok o da olmadı...geç şu perdenin arkasına :kedi: zemuszemus
naber ancelikkkk bacii
Günaydın kızlar ! gece hiç uyuyamadım kafamçokkarıştı eve giderken 1 clearblue 1 de başka bir marka test aldım ve kendi kendime hiçbirşeyde sabırlı değilsin bari bu sefer sabırlı ol biraz falan diye baya bi tembihledim.. kaydirigubbakcemile
sabaha kadar dön otarafa dön butarafa uyuyamadım ve saat 4.30 da sabah yine dayanamayıp kalktım test yaptım.. dünküyle aynı marka clearblueda silik çizgi yine silik hatta daha silik dün daha belirgindi... ve bozuk bir moralle gittim yattım.. sabah diğer testi yanımda getirdim.. az önce bu testi yaptım silik bir çizgi varla yok arası yani dünkü gibi değil....:bbo:
sonuçta artık sakin olup beklemeye bıraktım.. beklenmeyen adet tarihim yarın ama ben de sancılar başladı ve adetten önce biraz akıntım olurdu o akıntı da başladı :1no2:
Allah ım isteyen herkese versin , herkese bu duyguyu tattırsın inşallah ben de dahil...
Bu arada herkese de çok teşekkür ederim ... kan tahlili falan da yaptırmayacağım şimdi, bir dağılırsam beni kimse toplayamaz sonra :sinifsinif: bekleyeceğim yarına kadar...
gülüşcüm inşallah adet olmazsın canım da olursan ovulasyon günlerinde kullan canım, adet oldugun gün siparişini ver ki ovulasyonuna yetişsin tabi inşallah bunlara gerek kalmadan hamile oldugunu duyurursun burdan bize:)
cetrefilli haklısın canım yaa stress yapmaya gerek yok..
Guluss canım teşekkürler sana da... sanırım biz gerçekten çok saçmalamaya başladık.. ne insanların çocukları oluyor sokaklarda doğuruyolar onlar gidip test mest falan da alıp bakmıyorlar.. herşey eğer oluyorsa kendi kendine olacak benim yapabileceğim bişey yokki.. hayatta da test alıp yapmamıştım, kendime söz vermiştim ama bu ay dayanamayım ben de bir bakayım dedim, tavsiyem bütün arkadaşlara bırakın boşver topiği hergün okumayı falan, ya da belirtiler aramayı, test yapmayı, eğer varsa zaten vardır ve adetin geçince öğrenirsin, yoksa bir dahaki ay daha azimle çalışmaya devam edersin... yoksa bu stressle sağlığımızı kaybedebiliriz allah korusun...
çok haklısın canımmm.nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz zaten.mesela benimde 2 gün günüm geçti test yapmaya korkuyorum tek çizgiyi görmekten bıktım artık bide benim adetlerim düzensiz ondanda güvenemiyorum kendimee bakalım hayırlısı ne olacak bu ay_?