:)))) yüzümde tebessümle okudum yazını:) Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip kısmet etsin. uzun ömürlü hayırlı bir evladın olur inşallah. canım benim ya.. bak aslında bu ay kafadan çıkarmışsın sen olayı. Allah bebeğinle kıbelenin ki gibi resimlerini görmeyi nasip etsin bizlerde.. çok öpüyorum seni. dikkat et kendine.
canım benimm inşallah o tebessümüüüüü bizlere sende yaşatıcaksınn canım benimmmmm
tüm duaların için AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN darısı sizlerin başınaa inşallahh herşey çok güzel olucak inşallahhhhh herbirimiz içinnnn opuyorumnanaktan
çiçekciik daha erken tabi değerin elbette düşük olacak, inşallah istikrarla yükselecek, allahım bir daha hayatında preseed olmasın, ovulasyon yumurtlama ateş ölçme, gebelik belirtileri, takıntıları olmayacak, olmasın inşallah...
eşini seni aileni tekrar tekrar tebrik eder,m canım benim
canım benimmmmmmm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
darısı sizlerin başına inşallahh yaaa inşallah dün akşam o kadar çok dua ettimki herbiriniz içinn canım benimmmm inşallah meleğinize kavuşlacaksınız tez zamandaaaa opuyorumnanaktan
ay çok sevindim tatlım yaaaaaaaaaaa zemuszemus ben de iş yerinde gözgezdiriyorum bu siteye arada ve hadi yaaaaaa diye bir çığlık yükseldi azönce allahtan kimse duymadı...
tatlım inşallah Allah hiç sorunsuz gebelik ve sapasağlam bir bebecik verir sana Aminnnnnnnnnnnnnnn........ :Saruboceq:
Bu arada preseed kullanmadın mı yani şimdi bu ay ???
canımmmmm benimm çok çok saolllllllllllllllllllllllll AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bu ay preseedi kullanmadımm 3 ay kullandım eeeeeeehh dedim ve elimde olduğu halde kullanmadımmm kaydirigubbakcemile3
çiçeğiiiiiiiimmmmmm,gözünaydın bitanem ya,nasıl sevindim anlatamam sana.o kadar mutlu ve heyecanlıyımki.sen uzun süre yazmayınca moralini bozmamak için sana sormak istemedim.ama hep aklımdaydın kuşum yaa,,yaşasın aramıza biri daha katıldıı.eee nasılsın.benim gibi sende önce bi donmuşsun:)))))))
canım benimmmmmmmmmmmmm çok saol kuşummmmmm yaaaaaa evet yaa donuğum halaaa anlamaya çalışıyorum yaa şaka gibi sankii değil şaka demi yaaa kaydirigubbakcemile3
Çiçekcim neler duyuyorum süper ya allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
İşte buduropuyorumnanaktan
canım benimmm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN darııs senin başına inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Efeeeet ben bu gazla mesaiyi bitirip eve gidiyom, akşam daha enerjik bi şekilde mesai yaparım artık :)
hehee eferin eferin yeni fikfikçibaşı olabilirsin bak seni atayabilirimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çiçekcik canım çok mutlu oldum...selma msj atmış bana oradan haberim oldu...Allah kucağına sapasağlam almanı nasip etsin
darısı bebiş hasretiyle yanan diğer güzel anne adaylarına...bana da
...amin
canım şu an evde değilim evden okurum detayları
çok öptm
babaya nasıl sürpriz var yaz
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canım benimmmm çok çok saoll darııs sizleirn başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan
cicekcik cok sevindim adina, allah tamamini erdirsin
benimde arkadaslara tavsiyem hicbir belirti aramasinlar, bende hic olmadi.vede umud edip beklemeyi biraksinlar.kafa mesgul olursa akliniza gelmez
benimde bu ay kursum vardi, baya yogundum ummadigim bir anda oldu
simdi 6haftalik halen hicbir belirti yok,sadece goguslerim sis.oyle akintim felan da yok daha
ama cok agir grip oldum.ben normalde kendime iyi bakarim 1senedir grip olmamistim.,ama hamileligi ogrendigim hafta oldum grip halende devam ediyo.sanirim bunye zayifliyor o yuzden oldum
canım benimm çok saolll opuyorumnanaktan
aynen tatlım bende hastayım reglime 5 gün kala fena nezle oldum ilaç içmemiştim nolur nolmaz diye teraflu içtim ama daha fazla içemedim iyikide içmemişim ama hala kötü öksürüyorum yani bünyemi zayıf düştüü hamişlikten acanaaa
geçmiş olsun sanada canımm benimde sıfır akıntııı yaaa regli olurken daha akıntılı oluyordumm göğüsler fena yaa el süremiyorumm
günaydın arkadaşlar uzun zamandır bu topiğe gelemiyodum
şimdi gelebildim süper bi haberle karşılaştım
çiçekçik hamileymiş he çok sevindim :lepi: tebrikler canım
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance::teytey:
darısı başımıza inşallah
bu arada benim beklenmeyen adet tarihim 25 ekim kıslar
aayyyy canımın bir tanesiiiiiiiiiiiiiiii darısı sana inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan dualarım hepiniz içinn hep dua ediyorum edicemdeeeeee canım benimmmmmm opuyorumnanaktan