Preseed kullananlar

bu presseed i kullanıp hamile kalan var ama benim merak ettiğim bu hamile kalanlar sağlıklı hamilelik geçiriyorlar mı ? Bununla hamile kalıp düşük yapan yada bebeğinin kalbi duran oldu mu ?

merhaba kızlar.benim eşimin sperm sayısı düşük..6 milyon..prolaktinden kaynaklıymış.prolaktini de 48 çıktı.acaba bu preseed bize fayda sağlar mı?lütfen yardım..

bu presseed i kullanıp hamile kalan var ama benim merak ettiğim bu hamile kalanlar sağlıklı hamilelik geçiriyorlar mı ? Bununla hamile kalıp düşük yapan yada bebeğinin kalbi duran oldu mu ?
hamile kalan çok varmış tabii bebeğini kaybeden de vardır ama ben preseed kullanmadan önce kaybetmiştim bebeğimi preseedle alakası yok bence.düşecekse düşecektir herhalde bebek.her şey nasip kısmet

Canim benim hamileligim sukur iyi geciyor, birtek plasentamiz asagida ama bunun pre-seedle bir alakasi yok. Kibele arkadasimizda hamile ve onunda cok sukur hamileligi iyi gidiyor...

kızlar kusura bakmayın bu ara pek giremiyorum nete...hamişlerimiz varmış buraya yazan ne güzel...
ben 45 e aldım evet ama adam cağız dediki 3 lüsünü o fiyata yollarım size eğer arkadaşlarınız isterse 6 lı paketi bölüp dedi ben birkaçınıza özelden bu şekilde olabileceğini attım ama gerek yok 6 lısı daha uygun oluyo...
ben kibeleden isticektim ama bu ay yumurtlama dönemimle onun göndereceği dönem tutmayacaktı malesef...birde kızı hamiş hamiş koşturuyorum üzülüyorum...
gerçi o problem yok yakın bana dedi ama süre uzun ordan bana gelmesi 3 haftayı bulacaktı malesef kısçeler...
hadi hayırlısı...sorusu olan varsa özelden mesaj atsın bana...
yakında preseedlerin yanında ovulasyon testide koyacaklarmış hedayemiz olarak dedi...
inşallah gerek kalmaz önümüzdeki ay dedi....sağolsun...
arkadaşlar haberlerinizi bekliyorum kullanıpta bebişi olan yazsın buraya...
ben bu ay planlarımı değiştirdim tabi korunmicam ama onada yoğunlaşmicam kafaya takınca olmuyo bu meret...
kariyer yapıcam :)
öptüm hepinizi hadi bol çalışmalar:CüvCüv:
güzel anne adayları sizi...

emelcim zaten bu preseedi özellikle erkek sperm sayısı düşük olduğunda kullanmak daha iyyiymiş çünkü spermlerim yumoşlara ulaşmasını ve yaşama sürelerini doğal ortam sağlayarak uzatıyo bazen kadının kendi servikal mukusu spermlerin uzun süre yaşamalarına olanak vermeyebiliyo ve preseed spermlerin ihtiyaç duyduğu o çevreyi sağlayarak daha uzun süre yaşamalarını sağlıyo
umarım açıklayabilmişimdir tatlımm

Merhaba kızlar epeydir ayrı kaldım sizden. Aşılamadan sonra sınavlara koşturdum, haftasonu da 2 günlük bir gezi ile kafamı dağıttım ama sanırım aşılama boşa gitti çünkü değil kendini zorlamamak keçi gibi dağa tırmandım, uzandım, hopladım...Offf offf ne olacak benim halim böyle..Şimdi de gene sınavlar ve benden başka da koşuşturacak kimse yok. Kendine dikkat edecek en son insan benim sanırım. Bu aydan pek ümidim yok hayırlısı bakalım. Yeni hamişimiz var mı??

merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım :teytey: sayfanızı bazı arkadaşlar gibi hamile kalabilme araştırması yaparken keşfettim ve sizlerin arasına katılmadan bahsedilen ürünü kullandım ve şu an muhtemelen adet günüme 5 gün kaldıbenneyaptımki oldukça heycanlı ve sıkıcı bir bekleyiş.. inşallah sonucu güzel olurda burada sizler ile paylaşırım. 5.8 senelik evliyim. bebişe karar vereli 3 ay oldu ve bu üçüncü denemem olacak. bebek yapmanın bu kadar zahmetli olacağını bilmezdim ha birde yapabilirsem :roflol:

bu arada birşey sormak istiyorum. arkadaşlarımızdan biri ürünü kullanıp düşük yapan oldu mu diye bir soru sormuş. acaba ürünün bizim bilmediğimiz bir yan etkisi mi varfisfisfis sadece bu soru meraktan mı soruldu?

çünkü kimyasal birşey kullandığım için huzursuzluk içerisindeyimha şunuda kabul etmek lazım ki herşey ALLAH' tan. olacağı var ise bir sebep te veriliyor.

hepinizi sevgi ile kucaklıyorum. ve sizin hoşgeldiniz mesajlarınızı ve sıcaklığınızı bekliyorum..

sevgilerimle

neşecim valla hep öle diyenler dikkat etmedim diyenler hamiş oluyo canım o yüzden hamiş olma ihtimalin yüksek canımmmm

siparişini verdiğim preseed geldi ben bir de ovulasyon testi aldım,hani şu tükürükle yapılan ovulasyon testleri var ya en azından yumurtlama günlerimde preseedi kullanırsam daha garanti olur diye düşünüyorum,haziranda kullanmaya başlayacağım inşallah,kociş mayısta askerden dönüyor sonra regli oluyorum,haziranda olur inşallah kısmetse eğer :asigim:

Günaydın kızlar. Bu sabah idrar testi yaptım gene o tek çizgi. 22 ay böylece geride kaldı. Hayırlısı. Sizlerde ne var ne yok?

Günaydın kızlar. Bu sabah idrar testi yaptım gene o tek çizgi. 22 ay böylece geride kaldı. Hayırlısı. Sizlerde ne var ne yok?

slm arkadaşlar benim sizlere sorum olucak
benim kuzeim yurt dışında kendisinden preseeg göndermesini istedim
kuzenim dr sormadan göndermek istememiş
dr önermemiş hormon bozuklugu yapar demiş
yani felaket kıllanma falan
kullanlara sorum sizde herhangi
bir yan etki yaptımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…