hamile kalan çok varmış tabii bebeğini kaybeden de vardır ama ben preseed kullanmadan önce kaybetmiştim bebeğimi preseedle alakası yok bence.düşecekse düşecektir herhalde bebek.her şey nasip kısmetbu presseed i kullanıp hamile kalan var ama benim merak ettiğim bu hamile kalanlar sağlıklı hamilelik geçiriyorlar mı ? Bununla hamile kalıp düşük yapan yada bebeğinin kalbi duran oldu mu ?
prolaktin süt hormonu değil miydi acaba?merhaba kızlar.benim eşimin sperm sayısı düşük..6 milyon..prolaktinden kaynaklıymış.prolaktini de 48 çıktı.acaba bu preseed bize fayda sağlar mı?lütfen yardım..
bu presseed i kullanıp hamile kalan var ama benim merak ettiğim bu hamile kalanlar sağlıklı hamilelik geçiriyorlar mı ? Bununla hamile kalıp düşük yapan yada bebeğinin kalbi duran oldu mu ?
dila ya sormuşsun ama ben yanıtlıyayım canım.googla preseed yaz çıkıyo.fertil shoplarda vardila06 presseedi nasıl bulabilirim yardımcı olurmusun
bengüsu hadi hayırlı olsun canımmm
Günaydın kızlar. Bu sabah idrar testi yaptım gene o tek çizgi. 22 ay böylece geride kaldı. Hayırlısı. Sizlerde ne var ne yok?