- 26 Ağustos 2009
- 288
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özeline msj attım...iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...çiçekciğim gelmedi henüz. ((
starsuize üzüldüm ama çok şükür tıpta altarnatifler var. ben tüp bebek konusunda çok bilgisizim. aşama aşama yaşadıklarını banada yazarsan çok sevinirim. yola çıkarken hiç yoktan benden bir adım önde olan arkadaşımın bilgilerinden yararlanırım.
cnn inşallah bu ay bebek müjdesini alıp bizleride sevindirirsin. Allah gönlüne göre versin canım. belirtiler bile insanı mutlu ediyor. )
iyi akşamlar kızlar...
cetrefilli bu ay bizi sevindirenlerden olur müjdeli haberi verirsin inşallah. yumurtlama öncesi ve sonrası nasıl çalıştın :)) öncesinde sonrasında mı yoksa yumurtlama günüde mi? benimde bir iki günüm kaldı. geçen ay çift çizgiyi gördüm ve çalıştım. ertesi günde çift çizgiydi ogünde çalıştım ama sonuç olumsuz oldu..
dün adet tarihimdi bugün oldu malesef...
yarın tüp bebek için başlıyoruz...
seninle aynı fikirdeyim yıprandım daha fazla yıpranmak istemiyorum.biz elimizden geleni yapalım Allah kısmet ederse olur artık
kızlar bu ay olacak galiba..bebeğime kavuşacağım...içimde öyle hisler oynaşıyor
Allahımmmm nolurr hüsranla sonlanmasın bu umutlarım...
bitsin preesedler
gelsin bebişler
dolsun göbüşler
sositososito