Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah selmacım inşallah adın listede üste çıkar önümüzdeki ay:)cetrefilli canım benim kendime hakim olamıyorum saatte bir giriyorum. ah ah bu sayfadan birde ben uzaklaşabilsem aklımdan bir çıkarabilsem şöyle bir ay falan sonra gelip sizlere müjde versem :)
selmacım seninle yakındık biz dimi,bebeklerimiz ölüp düşük doğumla kürtaj,o olaydan sonra hep aksi gitti bak hep garip ağrılar ,vajinada tuhaflıklar,bende bu enfeksiyon bi süredir varmış,son 2 aydır boşa uğraşıp bekliyormuşum,sende iyi anla dinle kendini ,vajina hassaslaşıyormuş ve enfeksiyonlara daha açık hale geliyormuş
burdayııım gitmedim de siz yoksunuz adetime 12 gün var, ve kızlar gögüslerim büyüdü nasıl acıyo, diyorum bu ay buldum mu nedir sincapı
çok haklısın valla inşallah kırmızılar da gelmez de, hiç üzülmene gerek kalmazkaydirigubbakcemile5günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeee
benim az kaldı vericem size güzel haberlerrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kendime inancım sonsuz en azından bi iki günlüğüne motivasyonumu yüksek tutuyum olmazsada napalım şimdiden üzülmeye gerek yok demi amaaaaa kaydirigubbakcemile3
ayy hadi inşallahhh canım yaa progestoron yükselince yapıyormuş bu göğüs ağrılarını falan onun yükselmeside iyi tabiiiii yumurtladığını gösterir yumurtanda döllendiysee inşallahhhhhhhhhhhhhh hayde bakalım kalalım bu ay hamişşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
çetrefilli daha çok var adetine...sabırla bekle canım, inşallah olmuştur...benim de adetimin ortasında şişmeye ve acımaya başlar...ama her ay fosss
böyle konuşuyorum diye de ümidini kaybetme...sincaptır nereye tırmanacağı belli olmaz
burdayııım gitmedim de siz yoksunuz adetime 12 gün var, ve kızlar gögüslerim büyüdü nasıl acıyo, diyorum bu ay buldum mu nedir sincapı
çok haklısın valla inşallah kırmızılar da gelmez de, hiç üzülmene gerek kalmazkaydirigubbakcemile5
yaaa yumurtlamada gögüs agrısı oluyomuymuşfisfisfis ben de döl tuttum sanmıştım:roflol: