Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helal olsun cetrefilli ve çiçekçik. motivasyon yüksek ise bana göre bir adım öndesiniz. inşallah bu ay ikinizinde bebiş haberini alırız..:)) burçdaş olur bebeleriniz.
çiçekcik canım ben 3 (3 yıl*12 ay = 36 ay) senedir her ay yaşadım o hüznü...Allah kimseye yaşatmasın... accık sakin olun, stres yapmayın...matematikçi edasıyla ovulasyon hesaplamayı bırakın daha 1 sene dolmamış canım... opuyorumnanaktan inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize
ya ben oruc tutmuyorum, migren beni mahvediyo, ama sabahın körü duş muş derken sabah iş var o yüzden akşamdan başlıyoruz sincaba:roflol:çetrefilli devam edin anacım...ama görev bilincinde değil..olayın büyüsüne dağılıp....artık Allah ne verdiyse kaydirigubbakcemile aslında sahura başlamadan önce yapsanız...çünkü sabah yenileniyor spermler...ama yok yetiştiremeyiz diyebilirsiniz
canım benim elbette doktorla birlikte kararlar verin de tüp için çok erken, kürtajın da olduguna göre hiç hamiş kalamayacak deilsin, sabret canım gelecek kuzun üzme kendini:1hug::)))) nereye şakinleşeceğim kıs. bebişi görmeden şakinleşemeyeceğim ben. sevgili eşim ile akşam bir karar aldık. bu ayda olmaz ise doktora gideceğiz. hem o detaylı kontrol olacak hemde ben. ekip işi yaniii. bugün bekleyeyim kargo işini bakalım ne olacak.
kızlar tüp bebek düşünmem çok saçmamı. kürtajdan sonra 4 ay oldu. bu ay olmaz ise 5 ay (((
aaa selmacım napalım işi biraz deliliğe vuruyorum artık ben de sen de moralini yüksek tut, hiç bir engeli olmayanlar bile kafaya takınca olmuyo bebiş...
cicekcik evet canım sizin tabirinizle fikfik benim tabirimle sincap arama:roflol:
kızım ammmma gezdin ya bi dur bişi sordum
çiiiiçekkkcik
eneeee ne güzel, bak her şerde bir hayır var işte:roflol: tövbe tövbeee, hamiş olunca gögüslerimiz de büyüycek ne mutlu bizeeeeekaydirigubbakcemile5bende de bi gıdım göğüs var akannehir ...şişince pek bi hoşuma gidiyo...bir de bende prolaktin var..o da daş gibi göğüsler yapıyo...tedavi gördüm ben...
hahahaaaa ay koptummmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah sincabınııı bulursunn tatlımmmmmmmmmmmmm