Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar baya geride kalmış topik
dünden beri kimse uğramamış anlaşılan a.s.
herkese günaydınlar, dün preseedımın 3. dozunu da kullandım, hem de kuzu yazmıstı sanırım eşimin motivasyonu bozuldu diye, ben de hiç eşime çaktırmadan kullanıyorum, 15 dakika bekliyorum bu ay kasık agrım da cok oldu ovulasyonda, bu yumurtanın catlayacak olgunluga eriştigine işaretmiş ya kızlar inşallah bu ay allahın izniyle fayda görecekimişim gibi hissediyorum, hem bu ay gelirse bebeğim annesiyle aynı burc olur
herkese günaydınlar, dün preseedımın 3. dozunu da kullandım, hem de kuzu yazmıstı sanırım eşimin motivasyonu bozuldu diye, ben de hiç eşime çaktırmadan kullanıyorum, 15 dakika bekliyorum bu ay kasık agrım da cok oldu ovulasyonda, bu yumurtanın catlayacak olgunluga eriştigine işaretmiş ya kızlar inşallah bu ay allahın izniyle fayda görecekimişim gibi hissediyorum, hem bu ay gelirse bebeğim annesiyle aynı burc olur
günaydın şekercimmmm opuyorumnanaktan
yaw zaman geçtikçe preseede inancımızı kaybediyoruz galibaa bakalım benim 3. kullanışım şafak 4 yada 5 artıkın akmı kırmızımı görcezzz kaydirigubbakcemile3
günaydın canım hadi inşalalhhhhh alırsın güzel haberleri tez zamandaaaaaaaaa verirsin bizedeeeee hamiş haberleriii inşallahhh
günaydın çiçekcik saol canım, hepimiz vericez inşallah güzel güzel haberlerimizigünaydın şekercimmmm opuyorumnanaktan
yaw zaman geçtikçe preseede inancımızı kaybediyoruz galibaa bakalım benim 3. kullanışım şafak 4 yada 5 artıkın akmı kırmızımı görcezzz kaydirigubbakcemile3
günaydın canım hadi inşalalhhhhh alırsın güzel haberleri tez zamandaaaaaaaaa verirsin bizedeeeee hamiş haberleriii inşallahhh
saol arkadaşım ayh herkes hamiş olsun sağlıklı bebişler dogursun da ben en son sırayı almaya razıyım, çünkü sizlerin güzel haberleri bile umut etmeye iyi düşünmeye ve mutlu olmaya yetiyo:1hug:inşallah canım dediğin gibi bu ay faydasını görürsün
Allah yardımcın olsun
aynen öyle canım bencede kaybediyoruz
ben şahsım adına bu ay son defa kullanmayı düşünüyorum
günaydın çiçekcik saol canım, hepimiz vericez inşallah güzel güzel haberlerimizi
saol arkadaşım ayh herkes hamiş olsun sağlıklı bebişler dogursun da ben en son sırayı almaya razıyım, çünkü sizlerin güzel haberleri bile umut etmeye iyi düşünmeye ve mutlu olmaya yetiyo:1hug:
günaydın çiçekcik saol canım, hepimiz vericez inşallah güzel güzel haberlerimizi
saol arkadaşım ayh herkes hamiş olsun sağlıklı bebişler dogursun da ben en son sırayı almaya razıyım, çünkü sizlerin güzel haberleri bile umut etmeye iyi düşünmeye ve mutlu olmaya yetiyo:1hug:
aynen canım benim bende öyle bu ay bitti gitti iki tane kalmıştı belkim bi dahaki ay kalanları bitiririm o kadar bir daha satın almayı düşünmüyorum
Allah razı olsun canım inşallah tez zamanda isteyen herkese rabbim evlat nasip eder
inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir artık bebişlerimiz
gunaydın kızlaarrr!!!nasılsınız bakalım görüşmeyeli.Sizi çok özledim.Ama bilen bilir o kadar zor geçiriyorumki hamileliği yarım saat anca bakabiliyorum.Hala kusmalar,halsizlik kilo kaybı devam ediyor bende.5 kilo verdim.Ama sabrediyorum,baska şansım yok:))
sanki topic yavaşlamış,bir de ümitsizlik seziyorum herkeste.Sakın haaa!!kızlarr,kendinize gelin bakiymm!!
burada hepiniz için dua eden arkadasınız var öncelikle.görun bakın nasıl teker teker hamiş kalacaksınız.sevinç çığlıklarınızıda burada atacaksınız.sonrada hafta hafta gebelik detaylarınızı paylaşacağız.isim arayacağız.Ama ara ara topicden uzaklaşmakta kafanızı dinlendirir,sürekli takıntı haline getirmemiş olursunuz.preseed olsun olmasın asla unutmayınki,nasip edilen zamanda düşecek bebişleriniz rahminize.Bende yasadım sizi cok iyi anlıyorum.Olmayan her ay acaba hiçmi olmayacak stresi sarar.Ama inanın oluyor..Sizlere en kısa zamanda hamişlikk diliyorum tekrar şekerlerimmmm!!!
çiçekcikcim Allah senden razı olsun
ay şimdi kafam karıştı imitasyon mu gönderdiler acaba kullanmaya korktum şimdi