merhaba bitanem,iyiym çok sukur.Dun bahsettiğim gibi bulantılarım var ama gececek elbet.onun dısında hafif kasık ağrılarımda oluyor, arasıra artıyor hatta.önumuzdeki haftasonu kalp atışları için randevumuz var,insallah sorun cıkmaz.
bu arada bu topiği çoook özlüyorum.İnşallah yeni hamişşşler duyarrız yine.İnanın diğer arkadaslar için cok cok dua ediyorum.İnsallah en yakın zamanda sizlerinde guzel haberlerini duyucam,hissediyorum az kaldı....
durucum senin herkese gösterdiğin ilgi,sevecenliğin,aslında bebiş stresiyle doluyken baskalarını üzmemek adına yaptığın espriler ve pozitiflik,en kısa zamanda sana bebiş olarak geri dönecek emin ol bitanem.Senin kadar guzel bir melek olacağınada eminim.:)))Burada herkes o kadar iyi ve yardımseverki,sizlerden aldığım moralle gunlerimi geçiriyorum.iyiki varsınız,arasıra topikden kopuyorum ama unuttum sanmayın.
Bu arada tekrar söylüyorum,soğan kürünüde yapıınnnn,preseed de kullanınn.
arkadaslar duygu arkadasimiz preseedle sogan kurunu tavsiye ediyor.suanda adacayi kullaniyorum.onu biraksammi sogan kurunemi baslasam adetimin 4.gunu.
incir suyuda iciyorum birde sabahlari bal corekotu ve tarcin kullaniyorum
aslinda benim adetim ve hormonlarim duzenli.bukadarinida fazla kullanmak istemiyorum.horman dengesini bozar diye dusunuyorum
sogan kuru bozmaz ama digerleri direk horman etkisi var.benim yumurtlamamda duzenli 15.gunu oluyor
birde gecen seneye kadar bende hep enfeksiyon vardi
bu ay preseedi kullandigim zaman umarim sistik yada mantar olmam.bu ay tek bundan korkuyorum
daha onceki sayfalari okudugumda bazi arkadaslar mantar kapmis sistik olmus sanirim onlar turkiyeden almis yada ayni tupu tekrar kullanmislar.benim vajina bolgem islak olunca bende de mantar cikiyor
sadece adetimin 15.gunu preseedi kullanacagim.eger birsey olumsuz olmazsa 17.gunude kullanabilirimen fazla 2gun.ovulasyon testleriyle beraber
bakalim bu ay bende nasil olucak
canım soğan kürüne adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlandığında daha etkili oluyor akıntı ve iltahaba birebir şifaymış ve başka kürle uygulamamak gerekiyoryani incir kürü yapıyorsan soğan kürünü yapmayacaksın rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize
Amin canim
canim sagol bilgilendirdigin icin.incir kurunu 2-3 sonra sonlandiracagim.sonra 8.- 9. gunu sogan kurune baslarim rahimi kuvvetlendiriyorda biliyorum. suan icin akintim hic yok.cok sukur enfeksiyonumda yok suan icin. preseed kullanacagim icin, sogan kuru bu ay iyi olur.
adacayinida birakacagim birkacgun sonra.
topic çok fazla sessizleşti bu ara:uhm::bbo:
canım sen gercektende çok fazla karıstırmışsın kürleri.aslında hepsi tek tek şifalı ve faydalı uygulamalar.Ama Hepsi birarada olunca yarar yerine zarar verir gibime geliyor.Sende zaten aynı fikirdesin su an dimi? Soğan kürüne adettin bittikten sonra 7. gunde başlamıştım ben.baska bir kür yapmadım,incire gececektim ama gerek kalmadı.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi bakalım insallah guzel haberlerinizi bekliyorummm.:Saruboceq::Saruboceq:
canımmm mujksss Şenizyerimsenibenduruuuuu,ben sana ses veririmmm:dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden
kızlar liste nerde??
incir kurunu birakacagim zaten.sonrada gunde 1 bardak sadece sogan kuru .
canım soğan suyu gunde 2 bardak içiliyor...
incir kurunu birakacagim zaten.sonrada gunde 1 bardak sadece sogan kuru .
canım soğan suyu gunde 2 bardak içiliyor...
ok canim, 2 bardak iceceyim bu ay
tesekkur ederim
hakkimizda hayirlisi
arkadaslar duygu arkadasimiz preseedle sogan kurunu tavsiye ediyor.suanda adacayi kullaniyorum.onu biraksammi sogan kurunemi baslasam adetimin 4.gunu.
incir suyuda iciyorum birde sabahlari bal corekotu ve tarcin kullaniyorum
aslinda benim adetim ve hormonlarim duzenli.bukadarinida fazla kullanmak istemiyorum.horman dengesini bozar diye dusunuyorum
sogan kuru bozmaz ama digerleri direk horman etkisi var.benim yumurtlamamda duzenli 15.gunu oluyor
birde gecen seneye kadar bende hep enfeksiyon vardi
bu ay preseedi kullandigim zaman umarim sistik yada mantar olmam.bu ay tek bundan korkuyorum
daha onceki sayfalari okudugumda bazi arkadaslar mantar kapmis sistik olmus sanirim onlar turkiyeden almis yada ayni tupu tekrar kullanmislar.benim vajina bolgem islak olunca bende de mantar cikiyor
sadece adetimin 15.gunu preseedi kullanacagim.eger birsey olumsuz olmazsa 17.gunude kullanabilirimen fazla 2gun.ovulasyon testleriyle beraber
bakalim bu ay bende nasil olucak
ceeeeekaydirigubbakcemile3
bende dr.a gitmeden önce bir sürü şey yaptım ... sonra dr.a gitme kararı aldım gittim herşey çok normal çıktı hormaonlarım dahil o yüzden seninde dediğin gibi meyram düzeni bozmamak adına hiç bişey yapmıyorum sadece bal çörekotu tarçın 10 günhem kendin diosun zaten, düzenli adet olana sogan bile önerilmiyor ki. iltihabi varsa sadece yapabilir diyor saracoglu. senin bir sorunun da yok. keske madem incir yapsaydin, yumurtan cok olurdu sansin artardi. eger bu ay tutmazsa incirle preseed sadece öneririm, baska birsey yapip ta döngünü bozma
senin cee ni yerim opuyorumnanaktan
ne yaptin canim postaneyi aradin mi- yani dhlyi
evet ama aysouk o kadar telasliki, ben bunaldim, bebek bu strese nasil dayansin