Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam afedersiniz bende 2-3 gundur ishal gibi bi sey var ve ben arama yaparken arkadasların bu yazısması ile karsılastım acaba bi belirti olabilir mi diye?
var mı bi fikri olan kızlar? beklenmeyen adetime daha 6-7 gun var..
migdem kazınıyo devamlı bi gece agrıdan uyandım resmen, bir de 2 gundur ishal gibiyim (afedersiniz)
duygucum merhaba canım nasılsın bebiş nasıl iyimi opuyorumnanaktan
merhaba bitanem,iyiym çok sukur.Dun bahsettiğim gibi bulantılarım var ama gececek elbet.onun dısında hafif kasık ağrılarımda oluyor, arasıra artıyor hatta.önumuzdeki haftasonu kalp atışları için randevumuz var,insallah sorun cıkmaz.
bu arada bu topiği çoook özlüyorum.İnşallah yeni hamişşşler duyarrız yine.İnanın diğer arkadaslar için cok cok dua ediyorum.İnsallah en yakın zamanda sizlerinde guzel haberlerini duyucam,hissediyorum az kaldı....
durucum senin herkese gösterdiğin ilgi,sevecenliğin,aslında bebiş stresiyle doluyken baskalarını üzmemek adına yaptığın espriler ve pozitiflik,en kısa zamanda sana bebiş olarak geri dönecek emin ol bitanem.Senin kadar guzel bir melek olacağınada eminim.:)))Burada herkes o kadar iyi ve yardımseverki,sizlerden aldığım moralle gunlerimi geçiriyorum.iyiki varsınız,arasıra topikden kopuyorum ama unuttum sanmayın.
Bu arada tekrar söylüyorum,soğan kürünüde yapıınnnn,preseed de kullanınn.
Arkadaslar gunaydin,
Tebrikleriniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler. Dun cok farkli bir gundu. Karmasik ve inanilmaz guzel duygular icerisinde gittim geldim. Bebek icin agladigim, uzuldugum gunler serit gibi gecti gozumun onunden. Yurtdisinda oldugum icin annemlere telefonla soyledim. En cok agladigim zaman ise babamin telefonda agladigini duydugum andi. Allahima dua ettim, bu hasreti ceken herkesin yuregindeki yangini dindirsin diye.
Ben burada cok sey ogrendim. En onemlisi preseed di :)))))) Arkadaslar, ben yuzme ve bale kursuna kaydolmustum, sabahlari kopegimle yuruyus yapiyordum ve tatil planimizi yapmistik. Yani kafamdan atmak icin en uygun kosullari olusturmaya gayret ettim. Preseed i sadece kendi keyfimiz icin kullandik baslangic olarak. Clearblue takip monitorune baslamistim ama sadece makine ilk bir iki ay beni taniyacak diye dusundum, ondan ilk ay verim alamam demistim. Hersey hazirdi ama yeniden calismalara tatil sonrasi ciddi ciddi baslariz demistik.:)) Ayrica adet gunumden sadece 7 gun sonraki iliski sonucu hamileyim. :) Bu da kafanizin rahat olmasinin yumurlama gunune denk getirmekten daha onemli oldugunun bir gostergesi bence. :) Ne dersiniz??? :)))))))))))))
Herkese sevgiler..........
tatlım preseedlerin hayırlı olsun,daha gelmemiş ama bugün yarın elinde olur..inşallah ilk aydan hamile kalırsın tatlım...taze gelinim benim opuyorumnanaktantahmin edebiliyorum canım bu ara bende öyleyim bir gün boşsam temizlik ertesi gün misafir malum yaz ayları hareketli geçiyor sağlık olsun canım iyi olda ...mail yolladım canım bir mail attılar önce geri geldi dediler ikinci mailde postada kayboldu dediler önceki gece geç saatte iki mail yollamışlar birincisinde taklimatınızı verin demişler ikincisindede geri ödeme yapmışlar diyeceğim o ki kısmette yokmuş.Meyram yordum dün yolladı allah razı olsun eli kulağında gelir nerdeyse... ovulasyon testlerim hazır yarın 7. gün başlarım herhalde testlere hayırlısı bende çok heyecanlıyım sanki taze gelinim kaydirigubbakcemile3
canım çok sevindim...okuduğum kadarıyla Ankara'ya taşınıyormuşsunuz..benimde kayınvalidemler orada batıkentteler..senede 1 kez gideriz..durunun geldiği zamana denk gelirse kızılayda buluşalım üçümüz kaydirigubbakcemile3 başka bir yer bilmiyorum çünkü...:1no2:kizlarrr cok mutluyum, bir hafta sonra insallah dönüyoruzzz :teytey:
artik kendi vatanimda olcam. cok heyecanliyim. esya topluyorum, yumurtlama günlerimde geldi gelcek. artik cok giremeyebilirim. kendinize iyi bakin, beni özleyin
Arkadaslar gunaydin,
Tebrikleriniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler. Dun cok farkli bir gundu. Karmasik ve inanilmaz guzel duygular icerisinde gittim geldim. Bebek icin agladigim, uzuldugum gunler serit gibi gecti gozumun onunden. Yurtdisinda oldugum icin annemlere telefonla soyledim. En cok agladigim zaman ise babamin telefonda agladigini duydugum andi. Allahima dua ettim, bu hasreti ceken herkesin yuregindeki yangini dindirsin diye.
Ben burada cok sey ogrendim. En onemlisi preseed di :)))))) Arkadaslar, ben yuzme ve bale kursuna kaydolmustum, sabahlari kopegimle yuruyus yapiyordum ve tatil planimizi yapmistik. Yani kafamdan atmak icin en uygun kosullari olusturmaya gayret ettim. Preseed i sadece kendi keyfimiz icin kullandik baslangic olarak. Clearblue takip monitorune baslamistim ama sadece makine ilk bir iki ay beni taniyacak diye dusundum, ondan ilk ay verim alamam demistim. Hersey hazirdi ama yeniden calismalara tatil sonrasi ciddi ciddi baslariz demistik.:)) Ayrica adet gunumden sadece 7 gun sonraki iliski sonucu hamileyim. :) Bu da kafanizin rahat olmasinin yumurlama gunune denk getirmekten daha onemli oldugunun bir gostergesi bence. :) Ne dersiniz??? :)))))))))))))
Herkese sevgiler..........
merhaba arkadaşlar bende6yıllık evliyim 4senedir çocuk istiyoruz tedaviler gördüm ama sonuç negatif pko hastasıyım bir tek tüp bebek denemedik onuda bu yıl sonuna kadar hamile kalamazsam deniyeceğiz..
ben pko olduğum için adetlerim düzensiz ve yumurtlama olmuyor burda pko olupta preseed ve başka şeyler kullanıpta hamile kalan oldumu bana neler yapmamı önerirsiniz..
şu an soğan kürü uyguluyorum adetten 7 gün sonr içmeye başladım ama kasıklarımda ne ağrım var nede akıntım işe yarıyormu yaramıyormu bilmiyorum cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
ben nerelere girdiysem hiç olmulu gelişmeler okuyamadım ilgin için çok teşekkür ederim a.s.
merhaba arkadaşlar bende6yıllık evliyim 4senedir çocuk istiyoruz tedaviler gördüm ama sonuç negatif pko hastasıyım bir tek tüp bebek denemedik onuda bu yıl sonuna kadar hamile kalamazsam deniyeceğiz..
ben pko olduğum için adetlerim düzensiz ve yumurtlama olmuyor burda pko olupta preseed ve başka şeyler kullanıpta hamile kalan oldumu bana neler yapmamı önerirsiniz..
şu an soğan kürü uyguluyorum adetten 7 gün sonr içmeye başladım ama kasıklarımda ne ağrım var nede akıntım işe yarıyormu yaramıyormu bilmiyorum cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
canım soğan kürü adetin 15.günü başlanıyor..ibrahim saraçoğlu öyle söylemişti tavsiyem o günlerde başlamandan yana...
sana ayrıyetten önerebileceğim incir kürü ve bal,tarçın,çörek otu, polen karışımı yemen adetin 1.günü aç karnına bir tatlı kaşığı..
bunları yapman yeterli zaten..birde preesed kullanırsan inşallah seninde güzel haberlerini alırız...
canım snaa özel mesaj yollayamıyoruz ayarların kapalı sanırım.. düzeltirsen özelden mesaj yazabiliriz. malum burdan açıkça yazamıyoruz yasak...