- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
aradım canım bir yerin nosunu verdiler orda görünmedi onlarda merkezin numarasını verdiler merkezi aradım güvenlik açtı teli pzt den önce kimse olmaz pzts arayın dedi garibin biri pztsiyi bekleyeceğiz sanırım ..dhl deki kız bu tür postalar 2-3 haftayı bulur dedi bende trye giriş yapmış yurtiçinde bu kadar uyuşukmuyuz biz dedim ...kız öyle hanımefendi dedi sitemimizi seveyim iyi çalışmalar dedim kapattı :)))
:roflol: lafi da gedigine koydun yani
mümkün degil canim, cünkü hafif oldugu icin paket, mektup kategorisinde gönderdim. hizli mektup olarak gitti. 2-3 hafta degil 2-3 gün dedi adam. kaldiki ben normal olsa kac gün sürer diye sordugumda bir hafta demisti.
buradan takip edebilsem keske, ama tr ye giris yapica ben artik takip edemiyorum.
sakin geri dönmesine izin verme. cünkü bizi evde bulamazlar:))) yani paket cöpe gider.
birde esim dedi ki icinde ilac oldugunu sanip gümrüge yollarlarsa gecikir demisti. acaba öyle mi oldu ki? hani bi aletle icine bakiolar ya orda belli oluomus icindeki. ne yapsan acaba? kibelenin yolladigi arkadaslara bir sorsak mi?