Preseed kullananlar

kibelecim aynı fiyata satmıyo güzelim zaten 3 lü paketi 6 lı paket fiyatına dayıyo resmen aferdesin

gerçi tarihi geçik olmasa ona da razıyız yaaa herneyseee

neşecim bebişin gelicek inşallah tatlım artık bu ayyy allahım dualarımızı kabul et artık nolurrr

Hanimlar eger tedarik edemezseniz ben size kargoda yardimci olurum. bunu yaziyorum ki ara ara herkes gorsun diye.

neşecim bebişin gelicek inşallah tatlım artık bu ayyy allahım dualarımızı kabul et artık nolurrr

Saolasın canım. Hepimiz için dua ediyorum ben de...

Hanimlar eger tedarik edemezseniz ben size kargoda yardimci olurum. bunu yaziyorum ki ara ara herkes gorsun diye.

Canım sen de olmasan biz naparız...Ben de bu ay kimler müjdeli haberi verecek merak ediyorum...Yakında burda da upuzun bir hamişler listesi olacak inşallah...

wannababy canım bebişin iyidir inşallah gelince bizde yaz olurmuuu

ya kizlar ben yazmayi unuttum. hamile kaldigim ay ben adacayi buhari yapmistim. reglim bitince. bolca akinim olmustu o ay. bolca ama nasil bol. belki icimdeki iltihap akti. bilmiyorum. adacayi icmeyi vs iuygun bulmuyorum ama adacayi buhari antiseptik oldugu icin yapmistim.

benim 1 haftam var kibelemmm bu ay preseed kullanamadım gerçi ama bakalım hayırlısıı

inşallah kibelem bakalım artık hayırlısı haber veririm size mutlaka

Kızlar 6-7 Nisan gibi adetim benim de ama adetim çok düzensiz. Hayırlısı bakalım. Dualarınızı bekliyoruz. Kibelecim tavsiyelerine uymaya çalışıyorum ve kızlar Kibelem gibi bir arkadaşa sahip olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız. ınşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş ve anne olucaz...

Nesemesecim senin insallah 7 nisan gibi adetini beklemen lazim. bugunler onemli gunler.
bakalim dualarimiz seninle.

Kızlar hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu arada söylemeden geçmeyeyim kızlar ben hem yılbaşından önce Türkiye'deki firmadan aldım preseedi ve kullandım hem Kibelemin aracılığı ile ABD'den bu ay geldi. Eşim ve ben iki üründe bazı farklılıklar gördük. Sizinle paylaşmadan edemedim. Öncelikle Türkiye'deki tübün dışı kapalıydı (boyalıydı) içi görünmüyordu. Yurtdışından gelen şeffaf ve ilacı rahatça görebiliyorsun. ıkincisi; Kibelein gönderdiği ferahlık ve serinlik veriyor. Bu hissi anlatmak biraz zor ama anlarsınız işte :eek:...Son olarak bir farklılık daha var ama bunu buraya nasıl yazarım bilmiyorum :eek: anlayın işte, eşinizle gecenizi unutamayacaksınız :eek:... Bu kadar açıklama yeter sanırım. Ben kendi adıma yurtiçinden bir daha almayı düşnmüyorum. Karar sizin. Eşimin yorumu "sanırım bize önceden korsanını verdiler". Bakalım bir de sonuç nasıl olacak..Dualarınızı bekliyorum...

neşecim hayatım inşallah bu ay güzel haberi vericeksin canım beize dualrım seninlee inşallah allah yüzünü bu ay güldürsün senin için şu sıralar bol bol dua etmek lazımmm önemli günler ne olacaksa şu sıralar olacak inşallah

selam kızlar,

ben bu ürünü anadolu yakasındaki yerden almadım. preseedtr diye web site var. iletişimdeki numarayı aradım, kargo ile gönderiler. Bunu dağıtacak firma önümüzdeki günlerde faaliyee geçecemiş. Ürün sorunsuz geldi. Gelen ürünün son lullanması 2011/01 ve içi gözüken şeffafdı. ıngilteredeki dağıtıcıdan geliyormuş. haberiniz olsun

selam kızlar,

ben bu ürünü anadolu yakasındaki yerden almadım. preseedtr diye web site var. iletişimdeki numarayı aradım, kargo ile gönderiler. Bunu dağıtacak firma önümüzdeki günlerde faaliyee geçecemiş. Ürün sorunsuz geldi. Gelen ürünün son lullanması 2011/01 ve içi gözüken şeffafdı. İngilteredeki dağıtıcıdan geliyormuş. haberiniz olsun

slm arkadaşlar bir süredir takip ediyorum topiği bizde sebepsiz infertiliteden dolayı bebek sahibi olamıyoruz 2 aşılama ve bir geçen ay negatifle sonuçlanan bi tüp bebek denememiz oldu sizce bu ürün benim durumumda faydalı olur mu sizce:uhm:
Bu arada kibele arkadaşım Allah senden razı olsun tam bir iyilik meleğisin çok teşekkürler Amerikada nerden aldığınla ilgili sorularım olacak özelden yazarım cevaplarsan sevinirim canıma.s.
Nehircim ben bu adreste bişey bulamadım web sitesini bi tekrar yazabilir misin?

kizlar aaa ne guzel.

bak tr de de distributor fiorma olmus. sevindim acikcasi. ozelden yaz istersen burada cok isteyen arkadas var. bir de fiyatini da bizle paylasirsirsan seviniriz

X