Ne demekÇok teşekkür ediyorum canım
2008 acilmis bi konu hala konusuluyor ne tuhaf :) tabi bi suru mesaj var okuyamadim hepsini ama kizlar tecrube edenler bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim esimin ileri hiz problemi var bu jel ise yarar mi aceba ? ileri hizli sperm yuzde 15. ilac ve takviye kullaniyoruz ama henuz kontrole gitmedik daha yeni ogrendik zaten sizce ise yarar mi ?
Doğruluğuna inanmakta zorluk çekiyorum kullanan ve hamile kalan biriyle konuşmadan içim rahat etmicek. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Merhaba benim yumurtalarımın gelişme sorunu var yani yumurtalarım çatlatma derecesine gelecek kadar büyümüyorlar. 4-5 aydır bununla ilgili tedaviler görüyorum.son 2 ay Gonal f 900 iğnesi oldum göbekten sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı.herşey normal gelişmleri oldu zamanında iğnede oldum ama gelin görün ki hamile kalamıyorum.lütfen yardımcı olun.şimdiilerde bu jeli görüyorum ve araştırıyorum.acaba benim gibi olup da bu jelin faydasını gören varmı.Eki Görüntüle 1373694
Pre~seed Multi Use Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı Vajinal jel
Preseed Nedir: Doğru bir şekilde vajinaya uygulandığında, hamile kalmaya çalışılan dönemlerde dahi sperme zarar vermeden, nemliliği tazeler. Artan vajinal kuruluk dönemlerinde, diğer benzeri vajinal nemlendiricileri-yağlandırıcıları kullanmaktan sakınılmalıdır.
Preseed Jel kullananlar bebek sahibi olmaya çalışırken, çoğu vajinal jeller-nemlendirici, spermleri yavaşlatarak veya öldürerek yumurtaya ulaşmasını engellemektedir. Preseed Jel Sperm Dostu vajinal jel, benzersiz formülü ile spermlere zarar vermeyerek, bebek sahibi olma çalışmalarınıza önemli ölçüde yarar sağlamaktadır.
Laboratuar ortamında yapılan çalışmaların fotoğraflarında yer aldığı gibi, diğer nemlendiriciler ile Preseed jel içindeki spermlerin yüzme kabiliyetleri karşılaştırılıyor.
Preseed Jel Kullananlar Kimlerdir:
- Açıklanamayan infertilite (kısırlık, sebepsiz yere çocuk sahibi olamayan) hasta grubunda,
- IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavileri öncesinde,
- UI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavilerinde negatif sonuç almış hastaların bekleme süreçlerinde
- Ovülasyon (yumurtlama) takibi için ultrason muayenesinde
- Timed Intercourse (zamanlı cinsel ilişkiden kaynaklanan vajinal kuruluk)
- IUI (aşılama) işlemi sırasında
- IVF (tüp bebek) embriyo transferinde
- ICSI (mikroenjeksiyon) embriyo transferinde
- Disparoni (ağrılı cinsel ilişki yaşayan) hastalarda,
- Menapoz sonrası hasta grubunun kuruluk tedavisinde kullanılmaktadır.
Pressed Hamile Kalmak için çaba harcayanlara özel üretilmiş bir üründür. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " Vajinal Jel, sperme zarar vermeden en çok ihtiyaç duyulan yerde, içten bir nemlendirme sağlamaktadır. Hamile kalmaya çalışırken dahi güvenle kullanılabilir. Vajinal kuruluğun arttığı zamanlarda, diğer ürünler sperm üzerindeki zararlı etkilerinden dolayı kullanılmamalıdır. Çünkü Preseed Vajinal Jelin benzeri ürünlere göre;
- pH seviyesi, üretken servikal sıvıyla dengelenmiştir.
- Sperme zarar vermeyen özel formülü patentle, Dünyada koruma altına alınmıştır.
- Antioksidan desteği için DOĞAL Arabinogalaktan içerir.
- İç uygulamayla vajina ve serviksi kaplar.
- Klinik olarak test edilmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
Pressed Kullanımı: 40 gr.lık tüp olarak 6 adet plastik ve 9 adet plastik uygulama enjektörü bulunan ürünlerden oluşur. İlişki öncesinde, vajina içine uygulanmak istenildiğinde, ürün miktarı kullanıcı tarafından belirlenmektedir. ( Tavsiye edilen miktar 3 gr - 4 gr )
Preseed Jel ihtiyaç duyulan yerde vajinal kuruluğu rahatlatmak amacıyla içten uygulama için önceden tasarlanan plastik uygulama enjektörlere sahiptir. İlişki öncesinde vajinal kuruluğu rahatlatmak için, Pre~seed vajinanın derinine kadar uygulanmalıdır. Böylece ürünün, vajina ve dış serviksi kaplaması sağlanmış olur.
1-) İlk kullanımdan önce, tüpün sızdırmaz kapağını çıkarın.
2-Preseed Jel cinsel birleşmeden 15 dk. Öncesine kadar uygulanabilir. Cinsel birleşmeden önce uygulanması Pressed in tüm vajinaya dağılmasına izin verir.
3-) Plastik enjektörü ucu tüpe doğru sıkıca çevirerek Preseed tüpüne yerleştirin.
4-) Nazikçe Preseed Jel i enjektöre sıkın, dolana kadar yada istene miktar elde edilene kadar sıkmaya devam ediniz. Tavsiye edilen miktar 3gm - 4gm dolma çizgisidir. Enjektörü tüpten ayırırken, ucunun yukarıya doğru olmasına dikkat ediniz, böylece ürün dökülmez. Her kullanımdan sonra tüpün kapağını kapatın ve alt kısmından itibaren tüpü kıvırın.
5-) Preseed Jel i enjektörde kullanmadan önce 30 dk. Fazla bırakmayınız. Bu demektir ki, Preseed' i enjektöre koyar ancak 30 dk. İçin de vajinaya uygulamaz iseniz, kullanılmayan Preseed' in çöpe atılması gerekir.
6-) Preseed' i uygulamak için enjektörü vajinada derine doğru yerleştirin. Bu ayakta dururken, sırt üstü yatarken veya tuvaletteki gibi otururken yapılabilir.
7-) Enjektörü tutarken yağlandırıcının vajinaya boşalması için yavaşça pistonu tamamen itiniz.
8) Enjektörü vajinadan çıkarın.
9-) Vücudunuz için uygun miktarda nemi elde etmek için ürünü boşalttıktan sonra hafifçe ıkının. Bu vücudunuzun ihtiyaç duymadığı fazla Preseed' i çıkaracaktır. Gerekirse, uygulama sonrası vulvanızda kalan ürünü kâğıt havlu ile hafifçe silin.
Plastik enjektörler her kullanım sonrası atılabilir veya tekrar kullanım için yıkanabilir. Kullanılan enjektörü vajinadan çıkardıktan hemen sonra, pistonu çıkarın. Sabun ve su ile her iki parçayı yıkayın. Temiz akan su ile her iki parçayı iyice durulayın. Tozsuz bir ortamda, her iki parçayı temiz kuru bir bez üzerine koyun ve tamamen kurumasına izin verin. Kuruduktan sonra, piston tekrar takılarak, orjinal kutu içerisinde saklayınız.
Bebek sahibi olma çalışmalarında evde yapılacak olan ovülasyon(yumurtlama) takiplerinde, %99 doğruluk oranına sahip İdrardan Ovülasyon Testi veya tükürükten yapılan ve sınırsız kullanıma sahip Tükürükten Ovülasyon Mikroskobu kullanılması tavsiye edilmektedir.
Ayrıca, hamile olup olmadığınızı, 10 günden kısa bir sürede sonuç veren, yine %99 doğruluk oranına sahip Babystart Hamilelik Testi ile anlayabilirsiniz.
Preseed doğal vücut salgılarını (sekresyon) en iyi şekilde taklit edebilmek için vajinal kanalın içine uygulanacak şekilde tasarlanmıştır. Preseed' in ilişki öncesinde vajina içine doğru uygulanmasıyla birlikte, patentli antioksidan desteği olan arabinogalaktan bitkisi içeren özel formülü vajina kanalını ve servikal girişi kaplar. Bu da spermin, boşalmayla birlikte kendisi için en uygun ortama ulaşmasını sağlar.
Çocuk sahibi olmaya çalışan çiftler tarafından kullanılan özel ürünümüz Preseed, en çok ihtiyaç duyulan yerde ekstra nemlendirme sağlar. Doğal yolla hamile kalmak isteyen çiftlere yardımcı olur.
Bunları unutmayın!
Gebelik birçok faktöre bağlı. Doğurganlık 25-27li yaşlarda en yüksek seviyeye ulaşıyor. Özellikle 32 yaşından sonra inişe geçiyor. Biyolojik saat ilerledikçe kadının gebe kalma şansı giderek azalıyor. Yaşla birlikte yumurtalıklardaki yumurta sayısı ve kalitesi azalıyor. 20 yaşında bir kadın ile 21 yaşındakinin gebe kalma olasılıkları arasındaki fark çok büyük değilken, 30lu yaşlarda bu fark daha fazla anlam kazanıyor. Doğal yolla gebelikte şansı artırmak için bunları deneyebilirsiniz:
* Haftada ortalama 3 kez cinsel ilişkiye girin
* Yumurtlamanın olduğu günlerde cinsel ilişki, gebelik şansını artırır.
* Stres ve obeziteden uzak durun. Çünkü ikisi de hamile kalmayı engelleyen faktörler. Stres kısırlık vakalarında önemli bir faktör. Salgı bezlerini etkiliyor, bu nedenle hormonların salınımında problem oluyor. Obezite, doğurganlığı azaltmasa da yağ dokusundan salınan kadınlık hormonunun fazla olmasıyla yumurtlamayı baskılayabiliyor.
* Çalışma saatlerinin uzaması, trafik stresinin yaşanması gibi koşullar, kadına yorgunluk olarak geri dönüyor. Yorgunluk da cinsel arzuyu azaltarak ve cinselliğe ayrılan süreyi kısıtlıyor.
Tüm Sorunları Çözmüyor
Jel bütün kısırlık sorunlarını çözmüyor. Azoospermi (hiç canlı sperm bulunmaması), menapoz, hiç yumurta üretiminin olmaması, iki tüpün de tıkalı olması, ciddi rahim bozuklukları ve endometriozis hastalarında hamilelik sağlaması mümkün değil.
Araştırmalara göre Pre-seed vajinal jel, anlaşılmayan nedenlerle çocuk sahibi olamayan çiftlerde, sperm sayısı ve hareketlilik azlığı olanlarda, tek tüpün tıkalı olduğu hastalarda, polikistik over sendromu hastalarında, hormonal düzensizlik yaşayan kadınlarda yüzde 20 oranında başarılı. Dr. Arslan, Ülkemizde tüp bebek başarı oranın yüzde 30-35 civarında olduğunu düşünürsek, ürünün başarı oranı hiç küçümsenecek bir değerde değil. Ciddi üretkenlik problemi, yaş sorunu (menapoz) olmayan çiftlere, aşılama ve tüp bebek tedavilerine başlamadan önce 6 ay süre ile bu jeli kullanmalarını, düzenli-yeterli sayıda cinsel ilişki öneriyoruz diyor.
Birkaç başarı öyküsü:
Haydi kızlar bir kaçımız üst listeye taşınalım artık. Güzel haberlerinizi bekliyorummmmmmm
2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)
Sıra Nick Deneme sayısı Durum 1 benkibele İlk deneme Kızı oldu 2 Menzil Gxuxlxux 2. deneme Oğlu oldu 3 Rockwell İlk deneme Düşükle sonuçlandı 4 Wannababy 3. deneme Oğlu oldu 5 Nequelen İlk deneme Kızı oldu 6 Nerili Belirtilmedi Belirtilmedi 7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu 8 Kursatim İlk deneme Kızı oldu 9 Durualya Belirtilmedi Oğlu oldu 10 sevcangoksel İlk deneme Kızı oldu 11 Jasmin77 İlk deneme Oğlu oldu 12 Bengusu İlk deneme Ailevi nedenlerden düşük 13 Duducan İlk deneme Oğlu oldu 14 Dila06 2. deneme Kızı oldu 15 babylove 2. deneme Kızı oldu 16 duyguby İlk deneme Kızı oldu 17 viana 2. deneme Oğlu oldu 18 DaddysFirstEye İlk deneme Belirtilmedi 19 shyqueen İlk deneme Kızı oldu 20 vergici İlk deneme Belirtilmemiş 21 gulayyusuf İlk deneme Oğlu oldu 22 Lapa İlk deneme Kızı oldu 23 Aysouk 2. deneme Belirtilmemiş 24 Waters İlk deneme Belirtilmemiş 25 Nevyas Belirtilmemiş Oğlu oldu 26 Selmas88 2. deneme Oğlu oldu 27 Johnnybravo İlk deneme Kızı oldu 28 Lilyum Belirtilmemiş Belirtilmemiş 29 35.ay İlk deneme Oğlu oldu 30 Buzma_vi İlk deneme Kızı oldu 31 Sezen10 İlk deneme Kızı oldu 32 Papatyaa10 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 33 Maviumutolsun Belirtilmemiş Oğlu oldu 34 Krishazel Belirtilmemiş Belirtilmemiş 35 Murebdu Belirtilmemiş Belirtilmemiş 36 Emineu İlk deneme Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük 37 Baby78 İlk deneme Belirtilmemiş 38 Çiğdem_55 İlk deneme Belirtilmemiş 39 GamzeliKiz Belirtilmemiş Belirtilmemiş 40 Miranda 2. deneme Belirtilmemiş 41 Polyanna23 2. deneme Belirtilmemiş 42 Gunes88 İlk deneme Belirtilmemiş 43 Masal_naz İlk deneme Kızı oldu 44 Zerdal İlk deneme Oğlu oldu 45 Sensen99 İlk deneme Kızı oldu 46 Senemgy İlk deneme Belirtilmemiş 47 Omman İlk deneme Belirtilmemiş 48 Ysmnnnnnn İlk deneme Belirtilmemiş 49 Ozumege İlk deneme Oğlu oldu 50 Ayen1986 İlk deneme Belirtilmemiş 51 Blume84 İlk deneme Oğlu oldu 52 Sumak İlk deneme Kızı oldu 53 Ozge_nur İlk deneme Oğlu oldu 54 Brnyns İlk deneme Belirtilmemiş 55 Elbebekgulbebek İlk deneme Kızı oldu 56 Smrm İlk deneme Belirtilmemiş 57 Kardelen1985 İlk deneme Kızı oldu 58 Seyade İlk deneme Kızı oldu 59 Naz8 İlk deneme Belirtilmemiş 60 Albena_gy İlk deneme Belirtilmemiş 61 Beautyflake İlk deneme Oğlu oldu 62 Funda4 İlk deneme Kızı oldu 63 Ezgi0909 5. deneme Kızı oldu 64 Durusel24 İlk deneme Kızı oldu 65 Melinnaz İlk deneme Kızı oldu 66 Sevo24 İlk deneme Oğlu oldu 67 Gkckdl İlk deneme Belirtilmemiş 68 cigdemycrocus13 İlk deneme Kızı oldu 69 gzm2628 İlk deneme Kızı oldu 70 topidik İlk deneme Kızı oldu 71 serender001 3. deneme Oğlu oldu 72 BALIM86 2. deneme Belirtilmemiş 73 Zeynep83 İlk deneme Belirtilmemiş 74 MehtapTok İlk deneme Kızı oldu 75 Kelebek088 İlk deneme Kızı oldu 76 Mayabebek İlk deneme Belirtilmemiş 77 Pln06 İlk deneme Belirtilmemiş 78 Gormiti 2. deneme Belirtilmemiş 79 Cankaya06 İlk deneme Belirtilmemiş 80 Mihrimah84 2. deneme Belirtilmemiş 81 Tubisko İlk deneme Belirtilmemiş 82 Kİtmit 2. deneme Belirtilmemiş 83 ytrn42 İlk deneme Belirtilmemiş 84 Lilyum İlk deneme Belirtilmemiş 85 zehsel İlk deneme Oğlu oldu 86 zealea 15. deneme Oğlu oldu 87 demoneye2001 İlk deneme Belirtilmemiş 88 beyaz-melek-31 İlk deneme Belirtilmemiş 89 naciyemtncymtncy 2. deneme Oğlunu bekliyor 90 cevizbadem İlk deneme-Çoğul gebelik Kızları oldu 91 aslisimsek3442 İlk deneme Belirtilmemiş 92 Amazon İlk deneme Oğlu oldu 93 alicesemra 6. deneme Belirtilmemiş 94 naz8 İlk deneme Oğlu oldu 95 35deniz 2. deneme Oğlu oldu 96 burp İlk deneme Oğlu oldu 97 hican87 2. deneme Belirtilmemiş 98 murnur55 İlk deneme Kızı oldu
2015 Preseed Hamişlerimiz :)
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı Durum/Tarih 99 only_time - Belirtilmemiş Kızını bekliyor. 02/09/2015 100 zehsel - 2. Çocuk ilk deneme Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 101 pelinedb87 27 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 102 merice35 - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 103 elizii - İlk deneme Kızını bekliyor. 16/08/2015 104 saqelenge 30 İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 105 funda16 29 İlk deneme Belirtilmemiş 106 Gnr84 31 2. deneme 29/11/2015 107 jeosevda - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 108 polyanna23 - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 109 paytipo - 3. deneme Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 110 vitaminsevimli 40 İlk deneme Belirtilmemiş 111 dilek temiz 33 İlk deneme Belirtilmemiş 112 kankamanka - İlk deneme Kızını bekliyor 29/12/2015 113 Piyensesss 29 İlk deneme 27/12/2015 114 sevgi03 - İlk deneme Belirtilmemiş 115 hazalmia 23 İlk deneme Belirtilmemiş 116 sumbulce - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 117 Eflatun1234 - 2. deneme Belirtilmemiş 118 umutlu20 - 2. deneme Belirtilmemiş 119 aryaiscoming - 3. deneme Belirtilmemiş 120 gokkusagi1 25 İlk deneme Belirtilmemiş 121 Umut29 28 2. deneme Belirtilmemiş 122 edss 23 İlk deneme Belirtilmemiş 123 han_i - İlk deneme Belirtilmemiş 124 bestbaby - İlk deneme Belirtilmemiş 125 suemer 40 İlk deneme Belirtilmemiş 126 sebogelin - İlk deneme Belirtilmemiş 127 bebekozlemicekiyorum 30 2. deneme Belirtilmemiş 128 panikmucver 24 2. deneme Belirtilmemiş 129 ilhagu 28 2. deneme Belirtilmemiş 130 mugecicek - 3. deneme Belirtilmemiş 131 kimyager1508 29 5. deneme Belirtilmemiş 132 sukret 22 5. deneme Belirtilmemiş
2015 Anne Adaylarımız:
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 muserref45 29 1. deneme 30 Eylül (Beklemede) 2 bir-umut 25 3. deneme 11 Ekim (Beklemede) 3 limos - 2. deneme 15 Ekim (Beklemede) 4 rima85 29 8. deneme 19 Ekim (Beklemede) 5 aXhi 27 3. deneme 24 Ekim (Beklemede) 6 mimosa00 23 3. deneme 25 Ekim (Beklemede) 7 sendenbebegimolsunesra 26 6. deneme 25 Ekim 8 demir6133 27 4. deneme 30 Ekim 9 justicelight 29 1. deneme 31 Ekim 10 laveyou - 2. deneme 1 Kasım 11 keklik_58 27 4. deneme 6 Kasım 12 LEMANEM 29 3. deneme 7 Kasım 13 zeynep bal 26 1. deneme 8 Kasım 14 grpaysl 23 2. deneme 13 Kasım 15 nacide48 24 1. deneme 13 Kasım 16 fduag 30 1. deneme 15 Kasım 17 lamb-h 30 5. deneme 17 Kasım 18 enbisevdigim 31 3. deneme 20 Kasım
BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 SNOWLAND - 2. deneme Belirtilmemiş 2 Frdaa 26 2. deneme Belirtilmemiş 3 eylulveevren 35 2. deneme Belirtilmemiş 4 daisy3406 31 2. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 5 xpreiaZ 27 1. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 6 mibudi 30 3. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 7 aybirgen 28 3. deneme Kist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek 8 firuze89 25 5. deneme Bebiş haberleriyle aramıza dönecek
Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.
Gelsin bebişler, dolsun göbişler
merhaba peki hamile kalamama sebebinniz neydi.yani aslında şunu öğrenmek istiyorum yumurtalarım gelişmiyo çatlama derecesine gelemiyolar ilaçlarla destekledik ve çatlkatma iğnesi oldum ama bu ay ilaç kullanmadım.acaba bu durumda da bana da yardımcı olurmuBen hamile kaldım ilk denememde kızım 1 yaşına girdi
merhaba peki hamile kalamama sebebinniz neydi.yani aslında şunu öğrenmek istiyorum yumurtalarım gelişmiyo çatlama derecesine gelemiyolar ilaçlarla destekledik ve çatlkatma iğnesi oldum ama bu ay ilaç kullanmadım.acaba bu durumda da bana da yardımcı olurmu
merhaba peki hamile kalamama sebebinniz neydi.yani aslında şunu öğrenmek istiyorum yumurtalarım gelişmiyo çatlama derecesine gelemiyolar ilaçlarla destekledik ve çatlkatma iğnesi oldum ama bu ay ilaç kullanmadım.acaba bu durumda da bana da yardımcı olurmu
Arkadaslar merhaba,
Almanya'da tanidiginiz varsa ya da kendiniz gidiyorsaniz size "ritex kinderwunsch gleitmittel"i de oneririm. Bu da kayganlastirici ama ozellikle hamile kalmak isteyen ciftlerin kullandigi bir urun. Turkiye'de satiliyor mu emin degilim maalesef. Ama urun yorumlari gayet iyi, firsatiniz olursa bir sans verin derim.
ALmayı düşünüp kararsız kaldığım bir ürün zararı var mıdır hareketsiz olup yumurtaya ulaşacak güçte ve sağlıktan olmayan spermlerin de ulaşmasını sağlayıp sağlıksız embriyo gelişmesine neden olur mu diye merak ediyorum hayırlı olsun 2. Denemede bu ürünle gebe kalmanız beni heyecanlandırdı gebeliğinizde bi sıkıntı Yok değil mi her şey normalKizlar bende tavsiye ediyorum. Bende kullandigimin 2. ayinda hamile kaldim. Esimin sperm sayisi bayagi dusuktu, asilama bile zor gorunuyordu. Ama diyorum ki Allahim belkide bunu sebep kilmistir olmasi icin. Elbette hicbirsey vakti gelmeden olmaz, bunuda unutmamak lazim.