Preseed kullananlar

2008 acilmis bi konu hala konusuluyor ne tuhaf :) tabi bi suru mesaj var okuyamadim hepsini ama kizlar tecrube edenler bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim esimin ileri hiz problemi var bu jel ise yarar mi aceba ? ileri hizli sperm yuzde 15. ilac ve takviye kullaniyoruz ama henuz kontrole gitmedik daha yeni ogrendik zaten sizce ise yarar mi ?

Aynen işe yarar canım

Ben aylar once almistim bir kutu bitirdim ise yaramadi simdi yine bir kutu aldim bakalim bu ay deneyecegiz tekrar

Sperm sayı ve hız sorunu için astalife tavsiye ederim.15 aydır eşimin denemediği vitamin takviyesi kalmadı.Hiç bir ilaçla ciddi bir gelişme sağlayamadık.Ama en son astalife, 8 seans ozon tedavisi ve aktardan aldığımız bitkisel bir karışımla 2 ayda (spermlerin tamamının yenilenmesi 72 gün sürüyor) sperm sayısını 3,5 katına, hızını 2 katına çıkardık.üstelik sigarayı bırakmadığı halde.

Doğruluğuna inanmakta zorluk çekiyorum kullanan ve hamile kalan biriyle konuşmadan içim rahat etmicek. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Merhaba benim yumurtalarımın gelişme sorunu var yani yumurtalarım çatlatma derecesine gelecek kadar büyümüyorlar. 4-5 aydır bununla ilgili tedaviler görüyorum.son 2 ay Gonal f 900 iğnesi oldum göbekten sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı.herşey normal gelişmleri oldu zamanında iğnede oldum ama gelin görün ki hamile kalamıyorum.lütfen yardımcı olun.şimdiilerde bu jeli görüyorum ve araştırıyorum.acaba benim gibi olup da bu jelin faydasını gören varmı.

Ben hamile kaldım ilk denememde kızım 1 yaşına girdi
merhaba peki hamile kalamama sebebinniz neydi.yani aslında şunu öğrenmek istiyorum yumurtalarım gelişmiyo çatlama derecesine gelemiyolar ilaçlarla destekledik ve çatlkatma iğnesi oldum ama bu ay ilaç kullanmadım.acaba bu durumda da bana da yardımcı olurmu

Aslında bir sebebi yoktu esiminde benimde normaldi ama hamile kalamiyordum

Bu jel spermin rahatça, hiçbir engele takılmadan yumurtaya ulaşması için canım. Faydası çok jelin ancak sana çörekotu kürü öneririm. Hem bu jel hem çörekotu kürüyle 6 sene sonra gebe kaldım. Çörekotu kürü yumurta geliştirip çatlatıyor ve kaliteli oluyor

Arkadaslar merhaba,

Almanya'da tanidiginiz varsa ya da kendiniz gidiyorsaniz size "ritex kinderwunsch gleitmittel"i de oneririm. Bu da kayganlastirici ama ozellikle hamile kalmak isteyen ciftlerin kullandigi bir urun. Turkiye'de satiliyor mu emin degilim maalesef. Ama urun yorumlari gayet iyi, firsatiniz olursa bir sans verin derim.

Preseed kuruluk yaşıyorsanız etkili. Onun dışında bir etkisi yok. Bende kuruluk problemi yok ama spermin daha uzun süre canlı kalması muhabbeti vardı, bi deneyim dedim. Kullandığım aylarda gebe kalamadım. Tam "işe yaramıyor bu yeaa" diye kenara attığım ay hamile kaldım. Yani bu işler vakti zamanı gelmedikçe olmuyor, sağlık-genetik problem yoksa iş şansa kalmış. Morali yüksek tutup, hayat odağımız haline getirmeden, takıntı haline getirmeden denge kurmak lazım. Dengeli beslenmek ve spor yapmak lazım. Herkese Allah gönlündekini versin.

arkadaslar bende bu ay kullandım 10 aydır ugrastım olmadı gebelık bende fsh 11 fılandı amh testı yaptırdım 1 dı hamıle kalırsam ıse yararsa soylerım bugun adet olmama lazım ovulasyon testıyle bırlıkte kullandım esımde çift taraflı varıkosel vardı amelıyat oldu 2 gun once filan bakacaz artık

iki jelin amaci ayni ama icerikleri farkli ben arastirdim

ALmayı düşünüp kararsız kaldığım bir ürün zararı var mıdır hareketsiz olup yumurtaya ulaşacak güçte ve sağlıktan olmayan spermlerin de ulaşmasını sağlayıp sağlıksız embriyo gelişmesine neden olur mu diye merak ediyorum hayırlı olsun 2. Denemede bu ürünle gebe kalmanız beni heyecanlandırdı gebeliğinizde bi sıkıntı Yok değil mi her şey normal

Burda görüp alıp bugün denediğim bir ürün bakalım nolcak hiçbir beklentim yok bi bu kalmıştı deneyelim dedim öylesine aldım bakalım, zaten tüp yaptık transfer için adet bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…