Preseed kullananlar

ALmayı düşünüp kararsız kaldığım bir ürün zararı var mıdır hareketsiz olup yumurtaya ulaşacak güçte ve sağlıktan olmayan spermlerin de ulaşmasını sağlayıp sağlıksız embriyo gelişmesine neden olur mu diye merak ediyorum hayırlı olsun 2. Denemede bu ürünle gebe kalmanız beni heyecanlandırdı gebeliğinizde bi sıkıntı Yok değil mi her şey normal

Ben 3. ayda bununla hamile kaldim saglikli bebisim masAllah hatta 5. haftada kalp atisini duyduk 😊

Bu jelle hamile kaldım doğum yaptım sağlıklı bir hamilelik geçirdim kızım 1yaşında
ilk kullandığınızda hamile kaldınız mı bu jeli araştırdıkça gerçekten çok etkili olduğu yazıyor bizim beşinci denememizdi bu ay olmadı en azından daha doktora gitmek istemiyorum bir kaç ay da bu jeli denicem çok teşekkür ederim

ilk kullandığınızda hamile kaldınız mı bu jeli araştırdıkça gerçekten çok etkili olduğu yazıyor bizim beşinci denememizdi bu ay olmadı en azından daha doktora gitmek istemiyorum bir kaç ay da bu jeli denicem çok teşekkür ederim

İlk kullanımda hamile kaldım canım

Merhabalar bu jeli nereden aldınız acaba eczanelerde satılıyor mu
Bir de prefert var resmi sitesinde preseed yok anlamadım hangisini almam gerektiğini

Bir de prefert var resmi sitesinde preseed yok anlamadım hangisini almam gerektiğini

Ben eczaneden almıştım bir tanıdık getirmişti diğerini bilmiyorum canım preseed olanını kullandım oda aynı şeyi görüyordur bence sadece isim değişiktir

Merhaba, anladığım kadarıyla preseed'in patent süresi dolduğu için Alman bir firma içeriği aynı tutarak prefert adında tekrar piyasaya sunmuş.

Benim de ilk denemede oldu hatta ikincide de oldu ama ikisi de kimyasal oldu. Sonrasında da 5 ay sonra oldu açıkçası ona çok da bel bağlamamak lazım ama ilişkiyi kolaylaştırdığı için güzel bir jel ben normal zamanda da kullanıyorum.

Arkadaslar merhaba,

Ben de bu ay ilk defa prefert deneyecegim (yaklasik 11 aydir hamile kalmaya calisiyorum). Yanlis hatirlamiyorsam yine burada 24 saat icinde sadece 1 tüp kullanilmasi ile ilgili bir yorum gormustum. Siz nasil kullandiniz? Boyle bir uygulama kurali var mi gercekten?

Arkadaşlar bende hiçbir sorunum olmamasına ve sürekli doktora gitmeme rağmen 10 ay hamile kalamadım. Sonra promotil woman'ı ya da bu jeli deneyecektim önce promotil woman'ı denedim, hergün bir bardak portakal suyu gibi bir karışım çıkıyor içinden onu içiyorsunuz ve 18 ekimde almıştım (not almışım) 12 şubatta hamile olduğumu öğrendim yani 2. yumurtlama döneminde kalmışım..bende aylarca her yerde her forumda gezdiğim için belki bir yardımım dokunur diye yazma ihtiyacı hissettim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah en kısa zamanda..

Pressed e Bu ay basladim ilk defa . Esim de keciboynuzu kurune bu ay basladi. Ileri hizli hareket %0 ileri yavas hareket %30. Doktor yavas ileri harekette dollenme saglar dedi preseed i o yuzden kullaniyirum.bugun yarin adet olmam gerekiyor insallah olmam ama su an usutme aldi beni karnimda agiriyor yine tutmadi galiba. Proxeed plus i alicam evet oda ileri hizli harekete faydaliymis insallah bakiyoruz caresine . Gerisi allaha kalmis nasipse verecek. Cok tesekkur ederim canim paylasim isin .
Merhaba size ve kendime tekrar ümit olsun diye yazıyorum eşim varikosel ameliyatı olmuş önceden korunmayı bırakınca 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama kalp atışı olmadı ne yazık ki 9 haftalık iken kürtaj oldum üzerine bir yıl korundum duygusal olarak yıpranmıştim yaklaşık bir yıldır korunmayı bıraktım ama henüz çocuk olmadı ben de polikistik çıktı eşime sperm testi yaptırdık ileri hız 0 yavaş ileri %46 çıktı üroloji doktoru olur dedi ama kendi doktorum biraz olumsuz konuştu yani spermler yürüyor bize koşması lazım dedi şimdi ilaç kullanıyor keçi boynuzu pekmezi aldık inşallah işe yarar durumumuz aynı olduğu için paylaşmak istedim belki de hamile olabilirsiniz şu an ❤️

Benim de ilk denemede oldu hatta ikincide de oldu ama ikisi de kimyasal oldu. Sonrasında da 5 ay sonra oldu açıkçası ona çok da bel bağlamamak lazım ama ilişkiyi kolaylaştırdığı için güzel bir jel ben normal zamanda da kullanıyorum.
Merhaba 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Sizde iki kez kimyasal yaşamışsınız sanırım. Doktor bu durum için birşey dedi mi. Sanki üçüncüde kimyasal olacakmış gibi hissediyorum

Merhaba 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Sizde iki kez kimyasal yaşamışsınız sanırım. Doktor bu durum için birşey dedi mi. Sanki üçüncüde kimyasal olacakmış gibi hissediyorum
Açıkça bişey söylemedi test falan da yapılmadı, olabilir böyle dedi. Ama merak etmeyin çok şükür şimdilik sağlıklı bir gebeliğim var inşallah size de nasip olur hemen. Kimsayal gebelikler nedeniyle doktor tedbir amaçlı ecopirin kan sulandırıcı ilaç verdi sadece. Onda da 3 doktora gittim sadece biri verdi ilacı.

Açıkça bişey söylemedi test falan da yapılmadı, olabilir böyle dedi. Ama merak etmeyin çok şükür şimdilik sağlıklı bir gebeliğim var inşallah size de nasip olur hemen. Kimsayal gebelikler nedeniyle doktor tedbir amaçlı ecopirin kan sulandırıcı ilaç verdi sadece. Onda da 3 doktora gittim sadece biri verdi ilacı.
Teşekkür ederim bende ilacı alayım.

Bende ilk kullanımda kullandım hamile kaldım 6 yıl çoçuğum olmuyordu şuan 3 yaşına girecek 😻

X