Preseed kullananlar

Aynen Benim de bir jelli bir jelsiz 2 ilişki oldu ovu zamanı artık bekleyip göreceğiz.

Ya arkadaşlar özeldeki eski mesajlarıma bakıyordum eskilerde 2015 tarihinde bir arkadaş link vermiş.bir site İngiltere'den geliyormuş jel.yaZan arkadaş Bu topiğin sahibi.fiyat çok uygun 40 ovu testi 10 gebelik testi ve pressed jel 21Euro.sanırım kargo ücreti var ama ne kadar bilmiyorum
Sadece pressed ise 15 Euro.ben 140 liraya aldım geçen ay

Ordan getirtmek ne kadara mal olur ve ne kadar surer bunlara bakmak lazim gumrukte sorun olur mu direk adrese teslim edilir mi bunlari dusununce 140 lira vermek dqha mantikli euro nerdeyse 5 lira zaten 75 liraya geliyo kargo falan derken ne olur bilinmez ama aylarca kullanilcaksa getirtilebilir umarim gerek kalmaz. Ne durumdasin Veson adet tarihi yakin mi senin. Benim 3 gun once kanamam oldu adet dongumun 13.gunu oluyo . hayatimda ilk defa boyle bisi yasadim ve ogun asiri stresli bir gundu stresten diye dusundum bugun doktora gittim normalmis ovulasyon kananasi dedi ama hic boyle bisi yasamamistim korktum acikcasi ve benim ovulasyon genelde 16.gununde oluyo bu ay test yapamadim ama onceki aylarda oyleydi. belki erken yumurtlamis olabilirim. Boyke bisi yasayan var mi. 33 yasindayim ilk defa boyle oldu o da hamile kalmaya calisirken tuhaf buldum ama doktor hic onemsemedi normal dedi yolladi kafam karisik

Bu arada jeli kullanmayi sevdim ben ama 3gr cok geliyor ben 2gr kullaniyorum. Hamileligi kolaylastirir mi bilmem ama iliskiyi kolaylastirdigi kesin pisman degilim aldigima ama keske daha cok olsaydi icinde

Ya bilmiyorum ki bu topiğin sahibi ordan almış hep zamanında bana da atmış linki ama ben o zamanlar kullanmaktan vazgeçmiştim.öyle eski mesajları karıştırınca denk geldim.bana bayağı uygun geldi fiyat zaten o arkadaş da uygun diye ordan alıyormuş.neyse inşallah ihtiyaç olmaz bu kutu bitene kadar istediğimize ulaşırız inşallah

Benim bat a daha var 10 gün kadar.ben de hiç ovulasyon lekesi yaşamadım ama arada yaşayan arkadaşlar oluyor duyuyorum.bence de çok takma kafaya.stresten de olmuş olabilir.

Ben de jeli sevdim.2-3 ml bırak vajen girişine parmak ucu ile sürsen bile giriş çok rahat oluyor o bile bana yeter aslında ama amaç gebelik olunca 3 ml kadar sıktım içine zAten tek bir jelli ilişki oldu bu ay.hayırlısı artık.
Sana katılıyorum keşke biraz daha çok olsaydı içinde

Benim de daha 15 gun var bakalim bu ay ne olcak guzel haberlerimizi yazalim insallah buraya

Merhaba arkadaşlar. Ben de ikinci çocuk için uğraşıyorum bir yıl oldu ama hala olmadı bir sorun olmamasına rağmen.gercekten çok zor rabbim hiç olmayanlara nasip etsin inşallah. Geçmiş sayfaları okudum umut oldu preseed gelecek ay denemek istiyorum inşallah.

bende bu ay 2 ilişkimde kullandım jeli.
benim hamile kalmam herkesten biraz daha zor.
tek tüpüm var.
ama bir mucize olursa neden olmasın :)
haberdar edeceğim inşallah.

Arkadaşlar merhaba, ben 1 yıl önce dış gebelik geçirdim kürtaj oldum sonrasında 6 ay koruma verdiler 3 aydırda deniyorum kaç tane doktora gittim 6 ay dene olmazsa gel bakalım diyorlar ilgilenmiyorlar. Bu ay pressed, inofolic combo kullanmayı düşünüyorum benim durumumda olan birileri varmı tavsiyeleri nelerdir?

bende bu ay 2 ilişkimde kullandım jeli.
benim hamile kalmam herkesten biraz daha zor.
tek tüpüm var.
ama bir mucize olursa neden olmasın :)
haberdar edeceğim inşallah.

Allah yardımcınız olsun allah nelere kadir umarım o mutluluğu yaşarsınız. Ben sorunun ne olduğunu bilmiyorum çok sıkıntı yasiyorum film dışında birçok tahlil yaptirdim hiç bir şey yok. Sezaryenden sonra 7 gün süren adetim 12 güne cıktı her silinmemde az az kahverengi leke ve adetimin 15.16 günleri başlayan yeni adet döngüm.sanci, göğüste hassasiyet..ve bir yıla yakın çocuk olmuyor.alt üst oldum. Rabbim kimseyi bunla imtihan etmesin

Aminnn.
Doktora gidiyor musun ne diyor bu duruma?
Sezaryandan sonra aslında düzenin bozulması normal derler.
Ama ne kadardır böyle sürdüğü önemli.
Allah hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah.

Aminnn.
Doktora gidiyor musun ne diyor bu duruma?
Sezaryandan sonra aslında düzenin bozulması normal derler.
Ama ne kadardır böyle sürdüğü önemli.
Allah hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah.
Doktora gittim canım sezaryandan kaynaklı bir sızıntı olduğunu gebelige engel olmadığını söyledi ama gebe kalamadım .preseed denemeyi düşünüyorum önümüzdeki ay kuruluk da oluyor bende. Amin insallah rabbim bilinmedik kapılar açsın hepimize

bende de kuruluk oluyor bu jelle o yüzden çok rahat ettim.
inşallah faydasını görürüz de sağlıklı hayırlı yavrularımız olur.

Inşallah canım.aminnn rabbim en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip eylesin. Bu arada artık pek preseed kullanıp yazan yok sanırım.lutfen faydasini gorenler tecrübelerini paylaşsın

Veson hamileyiiiimmmmm beennnnn. 12dpo bugun ogleden sonra erken gebelik yaptim silik cizgi cikti kan verdim hcg 38.07. Allahhimmm ne yapacagimi bilniyorummm şoktayimm..nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…