İnşallah pressed bize de vesile olur:))Veson hamileyiiiimmmmm beennnnn. 12dpo bugun ogleden sonra erken gebelik yaptim silik cizgi cikti kan verdim hcg 38.07. Allahhimmm ne yapacagimi bilniyorummm şoktayimm..nolur dua edin
Hayırlı olsun rabbim kucağına aldırsın preseedle mi hamile kaldınız
Canım ne kadar süredir gebe kalamıyordun peki? Ve bir sorun varmıydı? Kusura bakma heyecanlısın şuan biliyorum.ins sağlıcakla kucağına alCok tesekkur ederimm evet preseed kullandim buay ilk defa ama tesaduf mu ise yaradi mi bilmiyorum. Bende kuruluk oluyodu o konuda cok iyi geldi ama hamilelige etkisi nedir bilemiyorum yine de denemeye deger bence.
Canım ne kadar süredir gebe kalamıyordun peki? Ve bir sorun varmıydı? Kusura bakma heyecanlısın şuan biliyorum.ins sağlıcakla kucağına al
Anladim canım çok sevindim senin adına rabbim hayırlı evlat eylesin. Ben preseed denemedim henüz denemeyi düşünüyorum yeni öğrendim böyle bir jel olduğunu. Inşallah bana da vesile olur bizlere dua et hamilelerin duası kabul olurInsallahh canimm sagolll ne demek heyecanimi paylascak birilerini ariyorum suan ailemden kimselere haber veremedim erken diye. Benim 4. Ayim ilk bebegim olcak insallahh. yasim 33 o yuzden cok asiri stres yapiyordum 4.ay olmasina ragmen bir sorun yoktu bildigimiz tahlil yaptirmistim esimde spermiogram yaptirdi sorun yoktu rahim filmi cektirmedim ama hic. Hep yumurtlama takip ettim olmadi Preseed deniiim dedim hem kurulukta var diye bu aya kısmetmiss. Sen neler yapiyosun ne durumdasinn canimm
Anladim canım çok sevindim senin adına rabbim hayırlı evlat eylesin. Ben preseed denemedim henüz denemeyi düşünüyorum yeni öğrendim böyle bir jel olduğunu. Inşallah bana da vesile olur bizlere dua et hamilelerin duası kabul olur
Bizde bu ay preseed aldık ama idrar yolu enfeksiyonu oldum önce ona halletmeye çalışıp önümüzdeki ay bende deneyeceğim inşallah.
Bu reçeteli satılan birşey mi? Fiyatı ne kadar?cibi35
Tamam bir sorayım cipro kullanıyorum şuan hafifledi ama tekrarlarsa bide onu denerim. Teşekkür ederim.Canım yeni gördüm kusura bakma. Antibiyotik grubuna sokmuslar ama bazı eczaneler reçetesiz veriyor. En son reçetesiz almıştım 13.5 fiyatı
Tamam bir sorayım cipro kullanıyorum şuan hafifledi ama tekrarlarsa bide onu denerim. Teşekkür ederim.
Bizde bu ay preseed aldık ama idrar yolu enfeksiyonu oldum önce ona halletmeye çalışıp önümüzdeki ay bende deneyeceğim inşallah.
Saolasın hemşerim 3 gündür cipro içiyorum geçti gibi bakalım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?idrar yolu enfeksiyonun çözmeden zaten sakın jel kullanma mantara çevirir kuzum.
inşallah yararını görürsün jelin.
vesile olsun inşallah.
Bende 3 cipro kullandım. Şuan geçti gibi. Dün gece çatladı herhalde yumurta bugün 15. Gün. Ama ben önümüzdeki aydan umutluyum.Ben monurol ile yanmayı kesip ardından cipro kullanıyorum canım. Benimki biraz ağır geçiyor yanma başladığında kanama oluyor direkt.. Geçmiş olsun tekrar.
Saolasın hemşerim 3 gündür cipro içiyorum geçti gibi bakalım. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Hamile olabildiniz miİşe yaramıyo bence bende de eşimdede bi sorun yok ama hamile kalamıyorum çok sıkıldım artık
Hamile misinizkasımda laparoskopi histereskopi oldum kuzum.
sol tüpümü aldılar.
sonra 3.denememi yaptım yine olmadı.
kısmet değilmiş hamd olsun.
şimdi kendim deniyorum.
Rabbim yüzümüze güler inşallah.
sen de iyisin inşallah?
çok geçmiş olsun bu arada.
Ya bende geçen ay preseed kullandım 1 sefer sistit oldum bu ay 2 sefer kullandım yine sistit oldum şuan sistitim moralim bozuk yumurtlama dönemindeyim bideBizde bu ay preseed aldık ama idrar yolu enfeksiyonu oldum önce ona halletmeye çalışıp önümüzdeki ay bende deneyeceğim inşallah.