Ya bende geçen ay preseed kullandım 1 sefer sistit oldum bu ay 2 sefer kullandım yine sistit oldum şuan sistitim moralim bozuk yumurtlama dönemindeyim bide
Her seferinde farklı tüp kullanıyorsunuz değil mi? Acaba içeriye doğru fazla mı itiyorsunuz?Ya bende geçen ay preseed kullandım 1 sefer sistit oldum bu ay 2 sefer kullandım yine sistit oldum şuan sistitim moralim bozuk yumurtlama dönemindeyim bide
Merhabakasımda laparoskopi histereskopi oldum kuzum.
sol tüpümü aldılar.
sonra 3.denememi yaptım yine olmadı.
kısmet değilmiş hamd olsun.
şimdi kendim deniyorum.
Rabbim yüzümüze güler inşallah.
sen de iyisin inşallah?
çok geçmiş olsun bu arada.
Bilmiyorum ama hayatımda hiç bu kadar şiddetli sistit olmamıştım... oyüzden bu ayda hamilelik hayallerim suya düştüAllah Allahh tesadüf mü yoksa böyle bir yan etkisi var mı acaba merak ettim şimdi??
Tabiki her seferinde farklı tüp kullanıyorum.. içeriye zaten sonuna kadar sokup öyle sıkıyoruz.. içindeki kağıtta hamile kalmak isteyenlere 4gr yeterlidir yazıyor bende 4 gr kullanıyorum ama malesef sistit oluyorumHer seferinde farklı tüp kullanıyorsunuz değil mi? Acaba içeriye doğru fazla mı itiyorsunuz?
Bilmiyorum ama hayatımda hiç bu kadar şiddetli sistit olmamıştım... oyüzden bu ayda hamilelik hayallerim suya düştü
Niye böyle oldu ben daha önceleride oluyordum ama sistit olduğunu bilmiyordum bi arkadaşim söyledi.. daha önceleri çok hafifti ama bu 2 aydır çok şiddetli oluyorum ve sadece bu jeli kullandığım zamanlar oluyorumBenim genellikle şiddetli olur ama 6 aydır bişey yoktu. Preesed i 3 defa kullandım bu ay son kullandığımda başladı yanma..
Niye böyle oldu ben daha önceleride oluyordum ama sistit olduğunu bilmiyordum bi arkadaşim söyledi.. daha önceleri çok hafifti ama bu 2 aydır çok şiddetli oluyorum ve sadece bu jeli kullandığım zamanlar oluyorumsen ne kadardır istiyorsun çocuk?
Sen henüz yeniymiş canım inşallah en kısa zamanda bunun acısını unutturacak hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah..Evleneli 21 ay oldu, geçen temmuzda hamile kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum canım. 9 aydır yine her ay hüsran..
Sen henüz yeniymiş canım inşallah en kısa zamanda bunun acısını unutturacak hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah..
Benim haziranda 5 yıl olacak hiç korunmadık ama yinede olmadı.. bi dra gittim sorun yok dedi başka dra gittim rahim kanallarin çok dar ve pko var dedi ama ben pko olduğuma inanmıyorum çünkü yumurtluyorum.. başka dra gittim oda hiç bir şey yok dedi şuan bu en son gittiğim dra gidiyorum yumurta takibi yapıyor hiç bir sorun yok gayet güzel yumurtluyorum geçen ay 1 tane yumurta vardı yumurtlama günü bittikten sonra sistit oldum bu ay 3 tane yumurtam tamda yumurtlama günlerim bu günler yine sistit oldum.. sistit olunca hamilelikte olmaz heralde artık bu aydan da umudumu kestim...Aminn canım cümlemiz için inşallah..
Senin ne kadar oldu? Neler yaptın?
Benim haziranda 5 yıl olacak hiç korunmadık ama yinede olmadı.. bi dra gittim sorun yok dedi başka dra gittim rahim kanallarin çok dar ve pko var dedi ama ben pko olduğuma inanmıyorum çünkü yumurtluyorum.. başka dra gittim oda hiç bir şey yok dedi şuan bu en son gittiğim dra gidiyorum yumurta takibi yapıyor hiç bir sorun yok gayet güzel yumurtluyorum geçen ay 1 tane yumurta vardı yumurtlama günü bittikten sonra sistit oldum bu ay 3 tane yumurtam tamda yumurtlama günlerim bu günler yine sistit oldum.. sistit olunca hamilelikte olmaz heralde artık bu aydan da umudumu kestim...
Sende üzülme en azından 1 kere olsa hamile kaldın benden daha çok şanslısın inşallah en kısa zamanda müjdeyi alırsın..
Hmm anladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız.. çatlatma iğnesi vurulmadan da çatlamıyormuymuş bende ondan korkuyordum bu ay 3 tane var çünkü.. banada dr çatlatma vermiyor.. seninkiler iğnesizde çatlamıyormuş kiste mi çeviriyordu??Benim çatlamada problem var ama çatlatma iğnesiyle de olmayınca spermiyogram yaptırdık ileri hız biraz düşük çıktı ama sorun olmadığını söylediler.
En son eşime tam kan tahlili yaptırdık b12 ve d vitamini çok düşük çıktı. Bu da engel oluyormuş canım. D vitamini sperm yapımında etkiliymiş. 4 haftadır ilaç kullanıyor tekrar edilecek tahliller bende bu arada preesed aldım ileri hız düşüklüğü için şimdi beklemedeyim canım.
Sende bayaa uğraşmış beklemişsin canım Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahh
Hmm anladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız.. çatlatma iğnesi vurulmadan da çatlamıyormuymuş bende ondan korkuyordum bu ay 3 tane var çünkü.. banada dr çatlatma vermiyor.. seninkiler iğnesizde çatlamıyormuş kiste mi çeviriyordu??
Benim önceki gittiğim doktorda ilk takipte 2 tane yum.vardi ama geç büyüyordu ikinci takibimde 1 tane yum.vardı oda çok geç büyüdü... sonra ara verdim bir kaç ay sonra dr değiştirdim geçen ay tekrar başladık takibe 1 tane yum.vardı 25 mm boyutunda bu ayda 3 tane oldu 23-25-30 mm boyutları korkuyorum çatlamadı mı diye? Senin hamile kaldığın ay yumurtalar kaç mm'di??Adetin 2. günü gittiğimde usg de kist görmüyorlar sanırım adetle atılıyor, bir kaç takipte yum 25-26mm hatta 30mm e kadar çıktı ama çatlamamıştı. Sonrasında ovitrelle verdiler.. Hamile kaldığım ay kendi gelişen 4 yumurtam olmuştu çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.
Benim önceki gittiğim doktorda ilk takipte 2 tane yum.vardi ama geç büyüyordu ikinci takibimde 1 tane yum.vardı oda çok geç büyüdü... sonra ara verdim bir kaç ay sonra dr değiştirdim geçen ay tekrar başladık takibe 1 tane yum.vardı 25 mm boyutunda bu ayda 3 tane oldu 23-25-30 mm boyutları korkuyorum çatlamadı mı diye? Senin hamile kaldığın ay yumurtalar kaç mm'di??
Canım benim takip yapmama gerek yok çünkü çatlarken belirtileri yaşıyorum ozaman bu aydan da umudu kestim benBenim 24-22 diğer ikisi de 18-19 du galiba. Dr 24 ve 22 den değil diğer 2 sinden umutluydu ki öyle de oldu sanırım çünkü iğneden 4 gün sonra çatladı yum. 25 ve üstünü folikül kisti olarak değerlendiriyor dr.lar. O boyuta gelenlerin çatlama ihtimali olmuyormuş ve adetle atılıyormuş. 18-19mm de görseydi dr.un büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verirdi diye düşünüyorum.
Ateş takibi de yaparsan çatlamayı tahmin edebilirsin canım.
Merhaba
Benimde sag tüpümde sıvı var.Tüpün alınması ameliyatı zor oluyor mu?Ben de buay jel almayı düsünüyırm da.
Hamile misiniz
Canım benim takip yapmama gerek yok çünkü çatlarken belirtileri yaşıyorum ozaman bu aydan da umudu kestim benneyse artık gelecek ay klomensiz takip yaptırmayı düşünüyorum ilaçsız nasıl olucak merak ediyorum..