Preseed kullananlar

Benim esimdede ayni problem var bende kür uyguladim simdide bir karisim var onu iciyor.yoruldum bende artik ama rabbimin dedigi olur. Bu ilacin azospreme etkisi olmaz diye okudum ilk sayfada ama bilemiyorum hayirlısı
Canım inan bende yoruldum. Ben daha kullanmadım. 3 gün bata kaldı artık ya aşılama ya tüp bebek. Şansa bırakmak istemiyorum. Kesin bu tedavilerden istiyorum. Preseed jele gelincede sperme şu açıdan faydası var. Yumurtaliklara ulaşmasını hızlandırıyor. . O yüzden bi yüzdelik şans var. İnşallah hamile kalırsın bir an önce hepimiz. Bu gece dua et kabul olur. Bugece ayın kabeyi tavaf ettiği gece. Umarım herşey gönlümüzce olur.. allah hepimize sabır versin

Aminn canım bende kullanmadım kullanmam heralde ama inşallah tüp bebeģe de gerek kalmadan hamile kalırız biranönce

Bu arada spermiogram testi yaptirdik kruger normal morfoloji %8 dusuk mu oluyor bir de lokosit 2.1 cikti anlayan var mi aranizda labratuarda yaptigimiz icin yorum alamadik. Ileri hareketli %43 bu arada ne dersiniz
Veson siparisi verdim bende yarin gelir muhtemelen hayirlisi bakalim
Hayırlı olsun inşallah vesile olsun.inşallah ilişkileri kolaylaştırır.gebelik de olursa yeme de yanında yat:)
Sperm testlerinden pek anlamıyorum CNm ama lökosit enfeksiyon demek.ama çok da Yüksek çıkmamış.belki önemsiz de görebilir.

Preseed işe yararsa tesadufende olsa heryere yazarim artik yeni bisey deneyecek olmak bile umut veriyo gercekten

aynısı bire bir bizde de var canım.
kendini zorunda hissettiğinde eşim yapamıyor.

Bu arada spermiogram testi yaptirdik kruger normal morfoloji %8 dusuk mu oluyor bir de lokosit 2.1 cikti anlayan var mi aranizda labratuarda yaptigimiz icin yorum alamadik. Ileri hareketli %43 bu arada ne dersiniz

morfoloji iyi.
lokosit yani iltihap enfeksiyon sınırın üzerinde çıkmış. 1 milyon ve altı normaldir sadece.
ileri hareket de iyi çıkmış.

Arkadaşlar preseed alacağım. Farklı farklı türleri mi var yoksa bir tane mi? Sanki pembe mavi gibi değişik renkleri var. Fark eder mi

Arkadaşlar preseed alacağım. Farklı farklı türleri mi var yoksa bir tane mi? Sanki pembe mavi gibi değişik renkleri var. Fark eder mi
Bir arkadaş fark Yok diye yazdı ama bilmiyorum ben de sipariş verdim mavisi geldi bu ay kullanacağım

Peki ne yapacagiz? Bi cözüm bulabildin mi sen? Ya hem her yolu deneyrlim dio ümitleniyorum sonra iliskiye gelince olmuyor.
Biz internetten epidex macun aldık. Bitkisel. İlişki öncesi bir tatlı kaşığı yeterli oluyor. Hem eşim psikolojik olarak da iyi hissetti.deneyebilirsiniz

Peki ne yapacagiz? Bi cözüm bulabildin mi sen? Ya hem her yolu deneyrlim dio ümitleniyorum sonra iliskiye gelince olmuyor.

Aynısı benim durumum seninle.
macun kullanıyor şu an eşim.
bakalım faydası olur mu göreceğiz.

Kızlar merhaba bizim de 5. Ayımız, deniyoruz ama daha nasip olmadı bebiş. Eşim çok stres yapıyor, ilişki olmuyor bazen. Bende de kuruluk oluyor, yumurtlama günlerini takip edince sanki görevmis gibi girmeye çalışıyoruz ilişkiye. Biz de preseed i denicz ve bu macundan alalım bari. Kendini kötü hissediyor çünkü, ben de aynı sekilde

Kızlar tam birleşme olmadan hemen önce kullansak bir sıkıntı olur mu? 15 dakika falan diyor.5 dakika bekleyin ıkının falan diyor şart mı?tam anlayamadım

Kızlar tam birleşme olmadan hemen önce kullansak bir sıkıntı olur mu? 15 dakika falan diyor.5 dakika bekleyin ıkının falan diyor şart mı?tam anlayamadım

Bence 15 dk ya gerek yok ben oyle yapmadim. 15 dk oncesinde kullanilabilir diyor sonucta illa o sureyi bekleyin demiyor ama bi 5 dk belki nufuz etmesi icin gerekebilir. Kayganlastirici oldugu icin gerekirse iliski sirasinda da takviye ediliebilir bence. Senin yumurtlama tarihi ne zaman Veson senin tavsiyenle aldim bende preseedi umarim ikimiz icin de guzel bir ay olur.

Valla CNm ben de bu ay ilk kez kullanacağım umarım ikimiz için de dediğin gibi olur.Bugün ovu testi pozitif çıktı.ilişki olsun dedim.pressed kullandım 5 dk bekleyip biraz ıkındım.sonra hadi ilişki olsun çabuk çabuk derken bir türlü birliktelik olmadı.jel de boşa gitti yA canım sıkıldı.birazdan tekrar deneriz.o yüzden soruyorum.tam birliktelik olacağı zaman kullanacağım bu sefer.tekrar boşa gitsin hiç istemiyorum açıkcası senin ovu ne zaman

Dedigim gibi amac kayganlastirmayi saglamak o anda kullanmanin bi sakincasi olmaz bence. Benim 5 6 gun var yumurtlamaya ama basladim adet biter bitmez gun asiri preseedle devam edicem o zamana kadar bitirmezsem tabi biraz daha az kullanmaliyim sanirim 3gr kullaniyorum ama daha az olsa iyi olur yoksa bitecek jel. benim ovulasyon 16. 17. Gun gibi oluyor cunku. Pozitifi gorduysen bu iki gun cok onemli insallah guzel haberlerimizi yazariz

İnşallah .pozitifi gördüm ama yarın eşim Yok tek bugün şansım var.eşim sabah gidip öbür gün akşam gelecek.bakalım bu ay sonunda bizi ne bekliyor olacak

Valla bu ay ilk kez kullandim sadece 2 kez deneyebildik o da zor bela..malum erkek direkt strese giriyor..ondan sonra bende de heves kalmadi bi daha cnm hic iliski istemedi .tam yumurtlama döneminde 2 kez..artik gerisi takdiri ilahi..hevesle boyle seyler yapiyorum kursagimda kalinca heves falan kalmiyor..beklemedeyim simdi son 2 veya 3 gün ondan sonra gecikme olursa gebelik olusursa yazarim sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…