- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 28
Canım inan bende yoruldum. Ben daha kullanmadım. 3 gün bata kaldı artık ya aşılama ya tüp bebek. Şansa bırakmak istemiyorum. Kesin bu tedavilerden istiyorum. Preseed jele gelincede sperme şu açıdan faydası var. Yumurtaliklara ulaşmasını hızlandırıyor. . O yüzden bi yüzdelik şans var. İnşallah hamile kalırsın bir an önce hepimiz. Bu gece dua et kabul olur. Bugece ayın kabeyi tavaf ettiği gece. Umarım herşey gönlümüzce olur.. allah hepimize sabır versinBenim esimdede ayni problem var bende kür uyguladim simdide bir karisim var onu iciyor.yoruldum bende artik ama rabbimin dedigi olur. Bu ilacin azospreme etkisi olmaz diye okudum ilk sayfada ama bilemiyorum hayirlısı
Aminn canım bende kullanmadım kullanmam heralde ama inşallah tüp bebeģe de gerek kalmadan hamile kalırız biranönceCanım inan bende yoruldum. Ben daha kullanmadım. 3 gün bata kaldı artık ya aşılama ya tüp bebek. Şansa bırakmak istemiyorum. Kesin bu tedavilerden istiyorum. Preseed jele gelincede sperme şu açıdan faydası var. Yumurtaliklara ulaşmasını hızlandırıyor. . O yüzden bi yüzdelik şans var. İnşallah hamile kalırsın bir an önce hepimiz. Bu gece dua et kabul olur. Bugece ayın kabeyi tavaf ettiği gece. Umarım herşey gönlümüzce olur.. allah hepimize sabır versin
İnşallah canım. Esin varikosel ameliyatı oldumuAminn canım bende kullanmadım kullanmam heralde ama inşallah tüp bebeģe de gerek kalmadan hamile kalırız biranönce
V Venven bizde de ayni problem var iliskiye engel degil tam olarak ama gorev gibi oldugu icin moralsiziz cocuk isi cinsellikten sogutmadan hamile kalirsam cok sevincem. Ben de iliski sirasinda zorlanma oluyo bu ara eskiden yoktu dedigim gibi gorev gibi gelmeye basladigimdan oldu. henuz 4 ay oldu aslinda ama malesed ben olumsuz moda gectim bile bu yuzden preseed siparis verdim ilk defa kullanicam en azindan iliski kolay olir diye dusunuyorum. Erkeklerinki daha sıkıntılı biz idare edebiliyoruz ama onlar icin kaygi verici bir durum hak vermiyor degilim.
Bu arada spermiogram testi yaptirdik kruger normal morfoloji %8 dusuk mu oluyor bir de lokosit 2.1 cikti anlayan var mi aranizda labratuarda yaptigimiz icin yorum alamadik. Ileri hareketli %43 bu arada ne dersiniz
Hayırlı olsun inşallah vesile olsun.inşallah ilişkileri kolaylaştırır.gebelik de olursa yeme de yanında yat:)Veson siparisi verdim bende yarin gelir muhtemelen hayirlisi bakalim
Ya kızlar ben valla kafayi yicem sanirim.BU ay preseed jeli aldim 3 gün yumurtlama testleri ile kullandim.Ama nasil kullandim bana sorun.Eşim acayip stres yapti ..ne oldu diyorum yorgunum is stresi dedi ama inanmadim cunku en stresli oldugu zaman bile cok güzel iliski oluyordu.Daha sonra bu tarz seylerde stres oldugunu istese de yapamadigini söyledi..zorlamadim artik bende..oldu ama tam sertlesme olmadan oldu o yüzden hic umudum yok..aranizda boyle olan var mi esi strese giren..ne yapabilirim? Cocugu cok isteyen esim..yumurtlama dönemi gelince yapamayan yine esim.ona hic belli etmemeye calisiorum ama canim sikiliyor kimseye anlatamiyorum.
Bu arada spermiogram testi yaptirdik kruger normal morfoloji %8 dusuk mu oluyor bir de lokosit 2.1 cikti anlayan var mi aranizda labratuarda yaptigimiz icin yorum alamadik. Ileri hareketli %43 bu arada ne dersiniz
Bir arkadaş fark Yok diye yazdı ama bilmiyorum ben de sipariş verdim mavisi geldi bu ay kullanacağımArkadaşlar preseed alacağım. Farklı farklı türleri mi var yoksa bir tane mi? Sanki pembe mavi gibi değişik renkleri var. Fark eder mi
TamamT teşekkür ederim Ben de şimdi alıyorumBir arkadaş fark Yok diye yazdı ama bilmiyorum ben de sipariş verdim mavisi geldi bu ay kullanacağım
Peki ne yapacagiz? Bi cözüm bulabildin mi sen? Ya hem her yolu deneyrlim dio ümitleniyorum sonra iliskiye gelince olmuyor.aynısı bire bir bizde de var canım.
kendini zorunda hissettiğinde eşim yapamıyor.
Biz internetten epidex macun aldık. Bitkisel. İlişki öncesi bir tatlı kaşığı yeterli oluyor. Hem eşim psikolojik olarak da iyi hissetti.deneyebilirsinizPeki ne yapacagiz? Bi cözüm bulabildin mi sen? Ya hem her yolu deneyrlim dio ümitleniyorum sonra iliskiye gelince olmuyor.
Peki ne yapacagiz? Bi cözüm bulabildin mi sen? Ya hem her yolu deneyrlim dio ümitleniyorum sonra iliskiye gelince olmuyor.
Kızlar tam birleşme olmadan hemen önce kullansak bir sıkıntı olur mu? 15 dakika falan diyor.5 dakika bekleyin ıkının falan diyor şart mı?tam anlayamadım
Valla CNm ben de bu ay ilk kez kullanacağım umarım ikimiz için de dediğin gibi olur.Bugün ovu testi pozitif çıktı.ilişki olsun dedim.pressed kullandım 5 dk bekleyip biraz ıkındım.sonra hadi ilişki olsun çabuk çabuk derken bir türlü birliktelik olmadı.jel de boşa gitti yA canım sıkıldı.birazdan tekrar deneriz.o yüzden soruyorum.tam birliktelik olacağı zaman kullanacağım bu sefer.tekrar boşa gitsin hiç istemiyorum açıkcası senin ovu ne zamanBence 15 dk ya gerek yok ben oyle yapmadim. 15 dk oncesinde kullanilabilir diyor sonucta illa o sureyi bekleyin demiyor ama bi 5 dk belki nufuz etmesi icin gerekebilir. Kayganlastirici oldugu icin gerekirse iliski sirasinda da takviye ediliebilir bence. Senin yumurtlama tarihi ne zamanVeson senin tavsiyenle aldim bende preseedi umarim ikimiz icin de guzel bir ay olur.
Valla CNm ben de bu ay ilk kez kullanacağım umarım ikimiz için de dediğin gibi olur.Bugün ovu testi pozitif çıktı.ilişki olsun dedim.pressed kullandım 5 dk bekleyip biraz ıkındım.sonra hadi ilişki olsun çabuk çabuk derken bir türlü birliktelik olmadı.jel de boşa gitti yA canım sıkıldı.birazdan tekrar deneriz.o yüzden soruyorum.tam birliktelik olacağı zaman kullanacağım bu sefer.tekrar boşa gitsin hiç istemiyorum açıkcası senin ovu ne zaman
İnşallah .pozitifi gördüm ama yarın eşim Yok tek bugün şansım var.eşim sabah gidip öbür gün akşam gelecek.bakalım bu ay sonunda bizi ne bekliyor olacakDedigim gibi amac kayganlastirmayi saglamak o anda kullanmanin bi sakincasi olmaz bence. Benim 5 6 gun var yumurtlamaya ama basladim adet biter bitmez gun asiri preseedle devam edicem o zamana kadar bitirmezsem tabi biraz daha az kullanmaliyim sanirim 3gr kullaniyorum ama daha az olsa iyi olur yoksa bitecek jel. benim ovulasyon 16. 17. Gun gibi oluyor cunku. Pozitifi gorduysen bu iki gun cok onemli insallah guzel haberlerimizi yazariz