Preseed kullananlar

Arkadaşlar merhaba bende bi soru sorcam ben vajinusmus sorunu yaşamıştım jel olmadan ilişkiye giremiyorum aslında vajinamın içi ıslak oluyo ama dışına çıkmadığı için ilk girişi yapamıyorum sadece vajina dışına biraz preseed jel sürüyom. Bu şekilde de kullansam gebeliğe engel opmaz değil mi?

Benimde vajinismus gecmisim var o sebeple kullaniyorum bende zaten. Dr.uma sordum. Kullanabilrsin dedi. Gebelige engel degl spermleri oldurmez dedi.

Merhaba arkadaşlar , pre Seed kullanıp sağlıklı gebelik ve Doğum yapma oranı nedir yada bu grupta doğum yapan arkadaşlar var mı ? Birçok gebelik olmuş ama hiçkimse gebeliği ve doğumu hakkında bilgi yazmamış en azından bu gruptaki arkadaşlar bilgi verse süper olur , iyi akşamlar .

Merhabalar.. Benim eşimde azosperm sorunu var bu ay çakşır suyu keçiboynuzu kapsulu ve ginseng kapsulu kullanıyor.. Acaba bu esnada bende preseed jel kullansam bir faydası olur mu .. Lütfen cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Ben kullandim hic bir faydasi olmadi gebelik anlaminda:KK12:
Ama kalanini kayganlastirici olarak kullanıyoruz:KK51:

Yaa. benim kuruluk gibi bir şikayetim yok.. Ama eşim azosperm olduğu için düşünüyorum. Hani sperme zarar vermeden yumurtaya ulaşmasını sağladığı için.. Off kararsız kaldım.. Siz hamile misiniz

aşılama ile hamile kaldım ve düşük yaptım reglim biteli 1 hafta oldu ... jeli arkadaş önerdi kullananlardan yardım istiyorum fiyat yüksel biraz üstüne 150 tl koysam aşılama yaptırabilirim ... öğrenmek istediğim jel 1 aylık mı yoksa daha uzun süre mi dayanıyor kullanımı nasıl yrıca

İlişkiye girmeden 15 dakika önce vajen içerisine uygulanıyor. Kullanımına bağlı ne kadar sürmesi.. Mesela yumurtlama günlerine doğru ilişkiye girmeden önce yapsan daha İyi.. Bence aşılama jelden daha İyi.. Aşılamada yumurtanın çatlamasını biliyorsun. Herşey doktor kontrolü altında.. İnşallah benim eşim iyileşir. Sayı 10 milyon olsaydı hareketlilik de %50 nin üzerinde olsaydı aşılama yapardık.. De bilmiyorum çakşır suyu keçiboynuzu kapsulu ve ginseng kapsulu kullanıyor inşallah fayda etmiştir.. 10 gün sonra tahlil yapıcaz.. Allah bir an önce isteyen herkese nasip etsin....

İşe yaramıyo bence bende de eşimdede bi sorun yok ama hamile kalamıyorum çok sıkıldım artık

İşe yaramıyo bence bende de eşimdede bi sorun yok ama hamile kalamıyorum çok sıkıldım artık

Eki Görüntüle 1373694
beni de ekleyin. Allaha şükür ilk kullanımımda hamile kaldım. Şuan 15-20 günlük. Şimdi düşük önleyici bir ilaç tavsiyeniz varmı?

Pre~seed Multi Use Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı Vajinal jel

Preseed Nedir: Doğru bir şekilde vajinaya uygulandığında, hamile kalmaya çalışılan dönemlerde dahi sperme zarar vermeden, nemliliği tazeler. Artan vajinal kuruluk dönemlerinde, diğer benzeri vajinal nemlendiricileri-yağlandırıcıları kullanmaktan sakınılmalıdır.

Preseed Jel kullananlar bebek sahibi olmaya çalışırken, çoğu vajinal jeller-nemlendirici, spermleri yavaşlatarak veya öldürerek yumurtaya ulaşmasını engellemektedir. Preseed Jel Sperm Dostu vajinal jel, benzersiz formülü ile spermlere zarar vermeyerek, bebek sahibi olma çalışmalarınıza önemli ölçüde yarar sağlamaktadır.

Laboratuar ortamında yapılan çalışmaların fotoğraflarında yer aldığı gibi, diğer nemlendiriciler ile Preseed jel içindeki spermlerin yüzme kabiliyetleri karşılaştırılıyor.

Preseed Jel Kullananlar Kimlerdir:

• Açıklanamayan infertilite (kısırlık, sebepsiz yere çocuk sahibi olamayan) hasta grubunda,
    • IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavileri öncesinde,
    • UI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavilerinde negatif sonuç almış hastaların bekleme süreçlerinde
    • Ovülasyon (yumurtlama) takibi için ultrason muayenesinde
    • Timed Intercourse (zamanlı cinsel ilişkiden kaynaklanan vajinal kuruluk)
    • IUI (aşılama) işlemi sırasında
    • IVF (tüp bebek) embriyo transferinde
    • ICSI (mikroenjeksiyon) embriyo transferinde
    • Disparoni (ağrılı cinsel ilişki yaşayan) hastalarda,
    • Menapoz sonrası hasta grubunun kuruluk tedavisinde kullanılmaktadır.

Pressed Hamile Kalmak için çaba harcayanlara özel üretilmiş bir üründür. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " Vajinal Jel, sperme zarar vermeden en çok ihtiyaç duyulan yerde, içten bir nemlendirme sağlamaktadır. Hamile kalmaya çalışırken dahi güvenle kullanılabilir. Vajinal kuruluğun arttığı zamanlarda, diğer ürünler sperm üzerindeki zararlı etkilerinden dolayı kullanılmamalıdır. Çünkü Preseed Vajinal Jelin benzeri ürünlere göre;

• pH seviyesi, üretken servikal sıvıyla dengelenmiştir.
  • Sperme zarar vermeyen özel formülü patentle, Dünyada koruma altına alınmıştır.
  • Antioksidan desteği için DOĞAL Arabinogalaktan içerir.
  • İç uygulamayla vajina ve serviksi kaplar.
  • Klinik olarak test edilmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Pressed Kullanımı: 40 gr.lık tüp olarak 6 adet plastik ve 9 adet plastik uygulama enjektörü bulunan ürünlerden oluşur. İlişki öncesinde, vajina içine uygulanmak istenildiğinde, ürün miktarı kullanıcı tarafından belirlenmektedir. ( Tavsiye edilen miktar 3 gr - 4 gr )

Preseed Jel ihtiyaç duyulan yerde vajinal kuruluğu rahatlatmak amacıyla içten uygulama için önceden tasarlanan plastik uygulama enjektörlere sahiptir. İlişki öncesinde vajinal kuruluğu rahatlatmak için, Pre~seed vajinanın derinine kadar uygulanmalıdır. Böylece ürünün, vajina ve dış serviksi kaplaması sağlanmış olur.

1-) İlk kullanımdan önce, tüpün sızdırmaz kapağını çıkarın.

2-Preseed Jel cinsel birleşmeden 15 dk. Öncesine kadar uygulanabilir. Cinsel birleşmeden önce uygulanması Pressed in tüm vajinaya dağılmasına izin verir.

3-) Plastik enjektörü ucu tüpe doğru sıkıca çevirerek Preseed tüpüne yerleştirin.

4-) Nazikçe Preseed Jel i enjektöre sıkın, dolana kadar yada istene miktar elde edilene kadar sıkmaya devam ediniz. Tavsiye edilen miktar 3gm - 4gm dolma çizgisidir. Enjektörü tüpten ayırırken, ucunun yukarıya doğru olmasına dikkat ediniz, böylece ürün dökülmez. Her kullanımdan sonra tüpün kapağını kapatın ve alt kısmından itibaren tüpü kıvırın.

5-) Preseed Jel i enjektörde kullanmadan önce 30 dk. Fazla bırakmayınız. Bu demektir ki, Preseed' i enjektöre koyar ancak 30 dk. İçin de vajinaya uygulamaz iseniz, kullanılmayan Preseed' in çöpe atılması gerekir.

6-) Preseed' i uygulamak için enjektörü vajinada derine doğru yerleştirin. Bu ayakta dururken, sırt üstü yatarken veya tuvaletteki gibi otururken yapılabilir.

7-) Enjektörü tutarken yağlandırıcının vajinaya boşalması için yavaşça pistonu tamamen itiniz.

8) Enjektörü vajinadan çıkarın.

9-) Vücudunuz için uygun miktarda nemi elde etmek için ürünü boşalttıktan sonra hafifçe ıkının. Bu vücudunuzun ihtiyaç duymadığı fazla Preseed' i çıkaracaktır. Gerekirse, uygulama sonrası vulvanızda kalan ürünü kâğıt havlu ile hafifçe silin.

Plastik enjektörler her kullanım sonrası atılabilir veya tekrar kullanım için yıkanabilir. Kullanılan enjektörü vajinadan çıkardıktan hemen sonra, pistonu çıkarın. Sabun ve su ile her iki parçayı yıkayın. Temiz akan su ile her iki parçayı iyice durulayın. Tozsuz bir ortamda, her iki parçayı temiz kuru bir bez üzerine koyun ve tamamen kurumasına izin verin. Kuruduktan sonra, piston tekrar takılarak, orjinal kutu içerisinde saklayınız.

Bebek sahibi olma çalışmalarında evde yapılacak olan ovülasyon(yumurtlama) takiplerinde, %99 doğruluk oranına sahip İdrardan Ovülasyon Testi veya tükürükten yapılan ve sınırsız kullanıma sahip Tükürükten Ovülasyon Mikroskobu kullanılması tavsiye edilmektedir.

Ayrıca, hamile olup olmadığınızı, 10 günden kısa bir sürede sonuç veren, yine %99 doğruluk oranına sahip Babystart Hamilelik Testi ile anlayabilirsiniz.

Preseed doğal vücut salgılarını (sekresyon) en iyi şekilde taklit edebilmek için vajinal kanalın içine uygulanacak şekilde tasarlanmıştır. Preseed' in ilişki öncesinde vajina içine doğru uygulanmasıyla birlikte, patentli antioksidan desteği olan arabinogalaktan bitkisi içeren özel formülü vajina kanalını ve servikal girişi kaplar. Bu da spermin, boşalmayla birlikte kendisi için en uygun ortama ulaşmasını sağlar.

Çocuk sahibi olmaya çalışan çiftler tarafından kullanılan özel ürünümüz Preseed, en çok ihtiyaç duyulan yerde ekstra nemlendirme sağlar. Doğal yolla hamile kalmak isteyen çiftlere yardımcı olur.

Bunları unutmayın!

Gebelik birçok faktöre bağlı. Doğurganlık 25-27’li yaşlarda en yüksek seviyeye ulaşıyor. Özellikle 32 yaşından sonra inişe geçiyor. Biyolojik saat ilerledikçe kadının gebe kalma şansı giderek azalıyor. Yaşla birlikte yumurtalıklardaki yumurta sayısı ve kalitesi azalıyor. 20 yaşında bir kadın ile 21 yaşındakinin gebe kalma olasılıkları arasındaki fark çok büyük değilken, 30’lu yaşlarda bu fark daha fazla anlam kazanıyor. Doğal yolla gebelikte şansı artırmak için bunları deneyebilirsiniz:

* Haftada ortalama 3 kez cinsel ilişkiye girin

* Yumurtlamanın olduğu günlerde cinsel ilişki, gebelik şansını artırır.
* Stres ve obeziteden uzak durun. Çünkü ikisi de hamile kalmayı engelleyen faktörler. Stres kısırlık vakalarında önemli bir faktör. Salgı bezlerini etkiliyor, bu nedenle hormonların salınımında problem oluyor. Obezite, doğurganlığı azaltmasa da yağ dokusundan salınan kadınlık hormonunun fazla olmasıyla yumurtlamayı baskılayabiliyor.
* Çalışma saatlerinin uzaması, trafik stresinin yaşanması gibi koşullar, kadına yorgunluk olarak geri dönüyor. Yorgunluk da cinsel arzuyu azaltarak ve cinselliğe ayrılan süreyi kısıtlıyor.

Tüm Sorunları Çözmüyor

Jel bütün kısırlık sorunlarını çözmüyor. Azoospermi (hiç canlı sperm bulunmaması), menapoz, hiç yumurta üretiminin olmaması, iki tüpün de tıkalı olması, ciddi rahim bozuklukları ve endometriozis hastalarında hamilelik sağlaması mümkün değil.

Araştırmalara göre Pre-seed vajinal jel, anlaşılmayan nedenlerle çocuk sahibi olamayan çiftlerde, sperm sayısı ve hareketlilik azlığı olanlarda, tek tüpün tıkalı olduğu hastalarda, polikistik over sendromu hastalarında, hormonal düzensizlik yaşayan kadınlarda yüzde 20 oranında başarılı. Dr. Arslan, “Ülkemizde tüp bebek başarı oranın yüzde 30-35 civarında olduğunu düşünürsek, ürünün başarı oranı hiç küçümsenecek bir değerde değil. Ciddi üretkenlik problemi, yaş sorunu (menapoz) olmayan çiftlere, aşılama ve tüp bebek tedavilerine başlamadan önce 6 ay süre ile bu jeli kullanmalarını, düzenli-yeterli sayıda cinsel ilişki öneriyoruz” diyor.

Birkaç başarı öyküsü:

Haydi kızlar bir kaçımız üst listeye taşınalım artık. Güzel haberlerinizi bekliyorummmmmmm :rolleyes:

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu :nazar:
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu :nazar:
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı :KK43:
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu :nazar:
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu :nazar:
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi :nazar:
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu :nazar:
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu :nazar:
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu :nazar:
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu :nazar:
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu :nazar:
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük :KK43:
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu :nazar:
14Dila062. denemeKızı oldu :nazar:
15babylove2. denemeKızı oldu :nazar:
16duygubyİlk denemeKızı oldu :nazar:
17viana2. denemeOğlu oldu :nazar:
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi :nazar:
19shyqueenİlk denemeKızı oldu :nazar:
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu :nazar:
22Lapaİlk denemeKızı oldu :nazar:
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
26Selmas882. denemeOğlu oldu :nazar:
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu :nazar:
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
2935.ayİlk denemeOğlu oldu :nazar:
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu :nazar:
31Sezen10İlk denemeKızı oldu :nazar:
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük :KK43:
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş :nazar:
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu :nazar:
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu :nazar:
45Sensen99İlk denemeKızı oldu :nazar:
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
51Blume84İlk denemeOğlu oldu :nazar:
52Sumakİlk denemeKızı oldu :nazar:
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu :nazar:
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu :nazar:
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu :nazar:
58Seyadeİlk denemeKızı oldu :nazar:
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
62Funda4İlk denemeKızı oldu :nazar:
63Ezgi09095. denemeKızı oldu :nazar:
64Durusel24İlk denemeKızı oldu :nazar:
65Melinnazİlk denemeKızı oldu :nazar:
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu :nazar:
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu :nazar:
69gzm2628İlk denemeKızı oldu :nazar:
70topidikİlk denemeKızı oldu :nazar:
71serender0013. denemeOğlu oldu :nazar:
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş :nazar:
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu :nazar:
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu :nazar:
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş :nazar:
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
85zehselİlk denemeOğlu oldu :nazar:
86zealea15. denemeOğlu oldu :nazar:
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor:nazar:
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu :nazar:
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
92Amazonİlk denemeOğlu oldu :nazar:
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş:nazar:
94naz8İlk denemeOğlu oldu:nazar:
9535deniz2. denemeOğlu oldu :nazar:
96burpİlk denemeOğlu oldu :nazar:
97hican872. denemeBelirtilmemiş :nazar:
98murnur55İlk denemeKızı oldu :nazar:

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
120gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
121Umut29282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
122edss23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
123han_i-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
124bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
125suemer40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
126sebogelin-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
127bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş :nazar:
128panikmucver242. denemeBelirtilmemiş :nazar:
129ilhagu282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
130mugecicek-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
131kimyager1508295. denemeBelirtilmemiş :nazar:
132sukret225. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1muserref45291. deneme30 Eylül (Beklemede) :KK51:
2bir-umut253. deneme11 Ekim (Beklemede) :KK51:
3limos-2. deneme15 Ekim (Beklemede) :KK51:
4rima85298. deneme19 Ekim (Beklemede) :KK51:
5aXhi273. deneme24 Ekim (Beklemede) :KK51:
6mimosa00233. deneme25 Ekim (Beklemede) :KK51:
7sendenbebegimolsunesra266. deneme25 Ekim
8demir6133274. deneme30 Ekim
9justicelight291. deneme31 Ekim
10laveyou-2. deneme1 Kasım
11keklik_58274. deneme6 Kasım
12LEMANEM293. deneme7 Kasım
13zeynep bal261. deneme8 Kasım
14grpaysl232. deneme13 Kasım
15nacide48241. deneme13 Kasım
16fduag301. deneme15 Kasım
17lamb-h305. deneme17 Kasım
18enbisevdigim313. deneme20 Kasım

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1SNOWLAND-2. denemeBelirtilmemiş
2Frdaa262. denemeBelirtilmemiş
3eylulveevren352. denemeBelirtilmemiş
4daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
5xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
6mibudi303. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
7aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek :KK55:
8firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:emir_bebek:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

Merhaba arkadaşlar ben bugün preseed jel alacağım netten baktım bembe ve mavi renkte olanlar hangisini almam gerekiyor yardımcı olur musunuz

kızlar merhaba.
bende alıp denemeye karar verdim.
inşallah vesile olur.:dua:

X