ay ben de kullansam mı ya 3 senedir bebeğimi bekliyorum2.ayda hamile kaldim.
Canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah. Neyin vesile olacağını bilemeyiz elbette.ay ben de kullansam mı ya 3 senedir bebeğimi bekliyorum
dua etmeni isterim canımCanım Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah. Neyin vesile olacağını bilemeyiz elbette.
canım bu jeli hangi siteden aldın?Arkadaşlar merhaba. Ben de hamile kalma sürecimde Pre Seed Jeli deneyenlerdenim. İlk denediğim ay hamile kaldım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu jel herhangi bir kısırlık sorununu çözmüyor, gerginlikten ve stresten ıslanma problemi yaşayan ve spermin güvenle yumurtaya ulaşmasını sağlayan sıvıları salgılayamayan kadınlara yardımcı oluyor. Benim gibi belirli günlerde cinsel ilişkiye girme zorunluluğu sizi gergin hale getiriyorsa bu ürün çok işinize yarayacak. Cinsel ilişkiyi kolaylaştırıyor ve keyifli hale getiriyor. Bende ilk ay da işe yaradı, umarım tüm kullananlar güzel sonuç alır.
Ben eczaneden satın almıştım, sanıyorum 139 TL civarıydı. 3 kez kullandım.canım bu jeli hangi siteden aldın?
rengi pembe olanmıydı?Ben eczaneden satın almıştım, sanıyorum 139 TL civarıydı. 3 kez kullandım.
Evet pembe kutulu, alırken tarihine dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum, internet sitelerinden satın alırken eski tarihli ürünler yollanabiliyormuş.rengi pembe olanmıydı?
sağol canım şimdi regli günümü bekliyorum eğer hamile kalamazsam birdahaki ay bende bu jeli alıp denemek istiyorum.inşallah faydası olur.Evet pembe kutulu, alırken tarihine dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum, internet sitelerinden satın alırken eski tarihli ürünler yollanabiliyormuş.
Sizin sorun nedir ne zamandır olmuyo ben de 3 yıllık evliyim tek tupum tıkalı birde FT3 hormonu yüksek benim o yüzden kararsizim preseed kullanma konusundaBen de üç seneye yakın bekliyorum ama bende ise yaramadı bu üçüncü ayım olacak
Sizdeki sorun ne?Benimde 2.5 yıldır denemediğim kalmadı
Esimde hareket problemi var yani aslında bir doktor var derken diğeri yok diyor sonuç olark ortada bebek de yokSizin sorun nedir ne zamandır olmuyo ben de 3 yıllık evliyim tek tupum tıkalı birde FT3 hormonu yüksek benim o yüzden kararsizim preseed kullanma konusunda
Hiç bir sorun yok canım görünürde.Sizdeki sorun ne?
Kızlar hepinize merhaba. Buraya yazmayalım baya olmuş. Öncelikle şunu söyleyeyim preseed almama ramak kalmıştı İstanbul'da işinde çok başarılı olan bi doktorla görüşene kadar. Ona preseed den bahsettim. Para tuzağı olduğunu herhangi bi su bazlı kayganlastirici nin da bu işi gayet iyi gördüğünü söyledi ve bana jeomed jel verdi. Eczaneden çok uygun bi fiyata satın alabiliyorsunuz. Kullandığım ay hamile kaldim tabiki direk jel kullandım ondan hamile kaldım diyemem. Bu jeller benim gibi kuruluk problemi olan bayanlarda ise yariyor. Eğer ki farklı bi sıkıntınız varsa tedavi etme gibi bi özelliği yok. Ama kuruluk varsa zaten spermler ilerleyemiyor. Ve bu jel beni inanılmaz rahatlattı. Ben bi deneyin derim hele ki kuruluk varsa orada mutlaka deneyin