- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
Denemeye devam canım.liste yapılmış oraya bi baktım 2. 3. Denemede işe yarayanlar var.allahtan ümit kesilmez.Bu ay benden de negatif. Daha test bile yapamadan kırmızıları gördüm ve oyundan çekiliyorum. Yani bu pre seed jelle ilgili araştırma yapan arkadaşlara bilgi vermesi açısından bende işe yaramadı. Deneyen diğer arkadaşların güzel haberlerini almak dileğiyle..
Bu ay benden de negatif. Daha test bile yapamadan kırmızıları gördüm ve oyundan çekiliyorum. Yani bu pre seed jelle ilgili araştırma yapan arkadaşlara bilgi vermesi açısından bende işe yaramadı. Deneyen diğer arkadaşların güzel haberlerini almak dileğiyle..
Denemeye devam canım.liste yapılmış oraya bi baktım 2. 3. Denemede işe yarayanlar var.allahtan ümit kesilmez.
6 aya kadar kullaniliyormuş.. Bende kullandım bakalim bu ay çatlama igeneside vuruldum sonuç ne olacak bakalım
Ben bugün klomene başladım canım :/Kızlar ne durumdasınız.
Evet aslinda birkaç kullanimdan sonra da ise yarayanlar var ama Ben bu ay kafami biraz rahatlatmaya karar verdim. enjektörü ile degil de sadece bir kayganlastirici olarak kullanacagim bu ay.
Benbirprensesim senin bat ne zaman? Sonucunu merak ediyorum. Insallah bu ay sizzler hamile olursunuz.
...........
Preseed jeli nerden alıyorsunuz.....eczanelerde yok nettende almak istemiyorum...2 ceşitmiş nette hangisi doğru bu jelin..
Ney doğrumuKizlar gercekten dogrumu varmi boyle bir seyy
Bu jel ise yariyormu cnm benim tek tupum tikali esimdede sperm sorunu var ise yararmi su ana kadar okadar somuruldukki simdi temkinli yaklasiyorum mlsfNey doğrumu
Valla başlarda liste yapılmış hamile kalan çok canım.bende 2 aydır deniyorum bu 3.ay olacak daha bişii yok ortada.Bu jel ise yariyormu cnm benim tek tupum tikali esimdede sperm sorunu var ise yararmi su ana kadar okadar somuruldukki simdi temkinli yaklasiyorum mlsf
Anladim cnm bnm inss yuzun guler rabbimin izniyle olursa mutlaka yaz bana cnmValla başlarda liste yapılmış hamile kalan çok canım.bende 2 aydır deniyorum bu 3.ay olacak daha bişii yok ortada.
preseedle mi hamile kaldınız acabaTatlım yanılmıyorsam 3mg kullanılması gerekiyor
Canım ben preseed kullandım bir de klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Rabbim hangisini vesile kıldı bilmiyorum.preseedle mi hamile kaldınız acaba
bir ay mı kullandınız preseediCanım ben preseed kullandım bir de klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Rabbim hangisini vesile kıldı bilmiyorum.
2.ayda hamile kaldim.bir ay mı kullandınız preseedi