Preseed kullananlar

Selam kizlar ben bu ay doktorumla yumurta takibine basladim klomen kullaniyorum gerek duyulursa yumurta catlatma ignesi de vurulacagim. Bu jeli duydum ama detayli arastirmadim almami tavsiye eder misiniz. Ben 2 senelik evliyim ama vajinismus hastasiydim gecen ay atlattim hemen hamile kalmak istiyorum

merhaba arkadaşlar bende bu jeli tesadüfen buradan gördüm, ve bu ay kullanmaya başladım. yaklasık 4 yıllık evliyim ve 3 yıldırda çocuk istiyoruz. bir kere dış gebelik geçirdim ardından bir aşılama ve bir tüp bebek deneyimim oldu ne yazık ki ikiside negatif sonuçlandı. bu arada ne bende ne de eşimde hiçbir sorun yok ama nedense olmuyor. çok zor bir durum Allah herkesin yardımcısı olsun

arkadaşlar merhaba;
ben de bu jeli yeni sipariş verdim,ovoluasyon testi ile beraber kullanacağım,inşallah işe yarar, yeni başlasam da stres oldum ,meğer bebek sahibi olmak ne kadar zormuş, dün sebepsiz yere oturdum ağladım..Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Arkadaslar Merhaba ben bu ay 3. Klomen ve catlatma iğnemi olucam aynı anda jeli kullansam sıkıntı olurmu aranızda iğne ve klomenle kullanan varsa yardimci olabilirmi ☺

Arkadaslar Merhaba ben bu ay 3. Klomen ve catlatma iğnemi olucam aynı anda jeli kullansam sıkıntı olurmu aranızda iğne ve klomenle kullanan varsa yardimci olabilirmi ☺
Jelin daha faydalı olacağını düşünüyorum bn zamanlı ilişki sonuçta..tek ilişki tek kullanım :)

Biravucmutluluk senin nezamndir çocuğun olmuyordu kaçıncı ayda bu yola basvurdun klomen iğne kullandimi çok soru sordum galiba ☺merakimi hoşgör

Biravucmutluluk senin nezamndir çocuğun olmuyordu kaçıncı ayda bu yola basvurdun klomen iğne kullandimi çok soru sordum galiba ☺merakimi hoşgör
Bn 27 aylık evliym evlendigimzden beri düşünüyoruz.. daha preseed bu ay bir kere kullandm yumurta takibi daha önce yaptırdım ama onda bu jeli kullanmadim esimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuçları yeni düzeldi daha önce sperm hareketliliği problemine rağmen iki kere hamile kaldm ama düştü çünküm bndede pıhtılaşma varms şimdi de bir Dr bu jeli deneyeym diyorum önümüzdeki ay ovulasyon testi ile kullanacm bakalm hayırlısı .. catlatma iğnesini oldunmu sn

Eşimde ve bende hiç bir sorun çıkmamasına rağmen hamile kalamadim 1 yıldır deniyoruz olmadı 2 defa klomen iğne yaptım olmadı yarın doktora gitcm muhtemelen klomenle iğne verecek bu ay iğne günüm geldigimde jeli kullanmak istyrm inş tutar da bebislerimizi kucagimiza alırız gelişmeleri burdan yazar im cnm ☺

İnşallah olumlu sonuçlarla yazarsn buraya Rabbim nasip etsin bir an önce

Preseed in kokusundan rahatsız olan oldu mu şimdiye kadar?o kadar kötü kokusu var ki tekrar kullanamayacağım

Ovulasyon testini bırakmıştım ben adetin 11.gununden başlayarak her 2 gunde 1 duzenli iliski ve her seferinde kullandim. Ovulasyon yanıltıcı olabiliyor bence
En sagliklisi 2 güne bir yanı :) Rabbim yavrunu sna bagislasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…