- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
Jelin daha faydalı olacağını düşünüyorum bn zamanlı ilişki sonuçta..tek ilişki tek kullanım :)Arkadaslar Merhaba ben bu ay 3. Klomen ve catlatma iğnemi olucam aynı anda jeli kullansam sıkıntı olurmu aranızda iğne ve klomenle kullanan varsa yardimci olabilirmi ☺
Bn 27 aylık evliym evlendigimzden beri düşünüyoruz.. daha preseed bu ay bir kere kullandm yumurta takibi daha önce yaptırdım ama onda bu jeli kullanmadim esimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuçları yeni düzeldi daha önce sperm hareketliliği problemine rağmen iki kere hamile kaldm ama düştü çünküm bndede pıhtılaşma varms şimdi de bir Dr bu jeli deneyeym diyorum önümüzdeki ay ovulasyon testi ile kullanacm bakalm hayırlısı .. catlatma iğnesini oldunmu snBiravucmutluluk senin nezamndir çocuğun olmuyordu kaçıncı ayda bu yola basvurdun klomen iğne kullandimi çok soru sordum galiba ☺merakimi hoşgör
İnşallah olumlu sonuçlarla yazarsn buraya Rabbim nasip etsin bir an önceEşimde ve bende hiç bir sorun çıkmamasına rağmen hamile kalamadim 1 yıldır deniyoruz olmadı2 defa klomen iğne yaptım olmadı yarın doktora gitcm muhtemelen klomenle iğne verecek bu ay iğne günüm geldigimde jeli kullanmak istyrm inş tutar da bebislerimizi kucagimiza alırız gelişmeleri burdan yazar im cnm ☺
Canm nasıl kullandn ? Ovu.testiyle mi takip mi yaptrdin yoksa öyle hergun mu kullandnKullandigim ilk ay hamile kaldim bir senedir deniyorduk.Allahin hikmeti tabi bu sadece bir arac
Ovulasyon testini bırakmıştım ben adetin 11.gununden başlayarak her 2 gunde 1 duzenli iliski ve her seferinde kullandim. Ovulasyon yanıltıcı olabiliyor benceCanm nasıl kullandn ? Ovu.testiyle mi takip mi yaptrdin yoksa öyle hergun mu kullandn
En sagliklisi 2 güne bir yanı :) Rabbim yavrunu sna bagislasnOvulasyon testini bırakmıştım ben adetin 11.gununden başlayarak her 2 gunde 1 duzenli iliski ve her seferinde kullandim. Ovulasyon yanıltıcı olabiliyor bence
Yani calismak lazım:) Allah razi olsun herkese bagislasinEn sagliklisi 2 güne bir yanı :) Rabbim yavrunu sna bagislasn
Aminnnnn.. bnde adet olursm önümüzdeki ay kullanacağım. Ovulasyon testi düsünuyorm koyulastktan sonra hergun çalışmaya devm kismt bakalımYani calismak lazım:) Allah razi olsun herkese bagislasin
merhaba, hamile kalabildiniz mi?Evett arkadaslar bugün içimde garip bi mutluluk bi heuecan var. Preseed kullanmaya bugün başladim. Umarım hamile kalirim