Preseed kullananlar

Ayy inşallah zamanlari tutturabiliriz canim. Senin pihtilasma nadil ilaç kullaniyor musun.@Biravucmutluluk46

Ayy inşallah zamanlari tutturabiliriz canim. Senin pihtilasma nadil ilaç kullaniyor musun.@Biravucmutluluk46
Coraspirn kullanıyorum suan hamile kaldığımi öğrendigm an iğne başlanacak inşallah tuttururuz kendini takip et akıntıdan sonra ne bilim yumurtlama günlerinde altta açılma yumuşama gbi seylr oluyor sonra sertlesiyor..

Tamm canim henuz daha 9. Gunumdeyim biraz daha zamanim var. Allah şifa versin canim sanada. Saglilka kucaklarimiza alalim insallah bebeklerimizi

Amin canm benm inslh nasip eder Rabbim.. eşin test için ne zamn gideck
Daha 1.5 ay var testine ama sanirim test vermeyecek. Olacaksa olacak zaten 6 ay içinde olmazsa tüp bebek diyor. Dayiyi ogrenmek ne isime yarayacakki önemli olan yumurtaya ulasip döllemesi diyor haklıda aslında o yuzden cok ustune gitmiyorum bnde. Olmazsa 6. Ay götürmeye calişacağim spermiyograma

Haklı sayılır aslında ama durumuna göre ilaç verir belki doktoru lökosit faln varsa kontrol olur belki ameliyatta br sıkıntı cikar Allah korusun... Ve önce aşılama deneyn derm

Haklı sayılır aslında ama durumuna göre ilaç verir belki doktoru lökosit faln varsa kontrol olur belki ameliyatta br sıkıntı cikar Allah korusun... Ve önce aşılama deneyn derm
Ayyyy bilemiyorum ki canım işte. Aşılamada hareket probleminde biraz daha düşük olasılık ya bakıcaz artik ama insallah doğal yoldan olur

Ayyyy bilemiyorum ki canım işte. Aşılamada hareket probleminde biraz daha düşük olasılık ya bakıcaz artik ama insallah doğal yoldan olur
İnslhh canım . Tüp bebek kolay bir süreç değil ki birsuru ilaç veriyorlar faln iki tüp bebek denemesinde kadın menopoza giriyor sonra Allah ım doğal yolla kavuşturan yavrularimiza

Canim benim yarin gelecekmis jelim kargoyu aradim bugun ögrendim. Ben kullanicam birde bunu deneyelim
hadi hayirli haber al insallah tatlim bende siparis verdim yurt disindan getirtiyorum bi akrabam orda alip yollucak turkiyedekilerden kimse memnjn degil cunki

benim bat 20 ocak kuzu aXhi

Aa aralarında içerik olarak fark mi varmıs canim ilk kez duyudum
evet kuzum turkiyedekilerin cogu tarihi gecmis falan oluyomus bide turkiyeden degil yurt disindan alanlar ilk ay hamile kaliyormus ustelik yurt disinda 60 tl turkiyede 130

Evett canım 133 tlye aldim bende. Rabbim vesile eylesin jeli bebişimizin olmasına biz inanalım umutsuzluga kapilmayalim ki bebisimozde hazirlansin yola çıkmaya S sessiz melegim

Canım listeyi tekrar duznlesene ... Ben 21 yaşındayım 26 aylık evliym bu ay ilk kez kullanacağım bat 30 ocak

Canım eger ďuzenlersen listeyi benide ekler misin?
28 ýaşındayım 4yıllık evliyim.bu ay ilk kez kullanacağim bende bat 22 ocak
aXhi

Evett arkadaslar bugün içimde garip bi mutluluk bi heuecan var. Preseed kullanmaya bugün başladim. Umarım hamile kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…