evet ben kaldım bir kutu kullandıktan sonra.Arkadaslar bu jeli yakın zamanda kullanıp hamile kalanlar varmı ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben kaldım bir kutu kullandıktan sonra.Arkadaslar bu jeli yakın zamanda kullanıp hamile kalanlar varmı ???
1 kutuyu 1 ay da mı bitirdiniz ?evet ben kaldım bir kutu kullandıktan sonra.
yok zaten bitmemişti yarılamıştım sadece. bir kere aldım manasında yazdım.1 kutuyu 1 ay da mı bitirdiniz ?
anladımm, sağlıkla sıhaatle kucağınıza alırsınız inşallah:) bende bugün test yapıcam, tabi gün içersinde adet olmazsam :)yok zaten bitmemişti yarılamıştım sadece. bir kere aldım manasında yazdım.
inşallah hayırlısıyla nasip olsun size deanladımm, sağlıkla sıhaatle kucağınıza alırsınız inşallah:) bende bugün test yapıcam, tabi gün içersinde adet olmazsam :)
AMİNNNinşallah hayırlısıyla nasip olsun size de
Hamile kalmak icin nezamndir deniyordunuz ?evet ben kaldım bir kutu kullandıktan sonra.
1 yıldır deniyorduk eşimin sperm hareketliliği cok sorunlu değildi ama doktor hızlansa iyi olur demişti. o ay keçiboynuzu v.s kürlerine yeni başlamıştık. Yanlış yönlendirmek istemem ama preseedin spermlerin ilerlemesine yardımcı olduğunu duymuştum. onun işe yaramış olabileceğini düşünüyorum.Hamile kalmak icin nezamndir deniyordunuz ?
Nuhre Merhaba test yaptinmi sonucu nu etkisini merak ettimAMİNNN
biravucmutluluk Merhaba çok sevindim senin adına rabbim isteyen herkese ins kismet eder.jeli hngi siteden aldınArkadaşlar kullandığım ilk ay hamile kaldım belki de bu vesile oldu birde bu ay çörek otu bal tarçın kürü yapmıştım Rabbim tüm olmayan kullarına nasip etsn
Amiinn.. canm bna bir arkadaş verdi sağolsun ama dışı mavi nereden aldı bilmiyorum inanbiravucmutluluk Merhaba çok sevindim senin adına rabbim isteyen herkese ins kismet eder.jeli hngi siteden aldın
Merhaba, Evet Yaptım 4+4 haftalık Hamileyim :) pazartesi doktora gideceğim insallah Keseyi de görürsem rahatlayacağım. Allah isteyen herkese versin insallahNuhre Merhaba test yaptinmi sonucu nu etkisini merak ettim
Canim bende almak istiorum baya hamis kalan var inşallah bendede faydası olurMerhaba, Evet Yaptım 4+4 haftalık Hamileyim :) pazartesi doktora gideceğim insallah Keseyi de görürsem rahatlayacağım. Allah isteyen herkese versin insallah
bence olur umudunuzu kaybetmeyin. çünkü preseed ile ilgili hiçbir kötü sonuç bulamadım. denemekten hiç bişey kaybetmezsiniz. 3 sene sonunda preseed ile hamile kaldım.Canim bende almak istiorum baya hamis kalan var inşallah bendede faydası olur
???bence olur umudunuzu kaybetmeyin. çünkü preseed ile ilgili hiçbir kötü sonuç bulamadım. denemekten hiç bişey kaybetmezsiniz. 3 sene sonunda preseed ile hamile kaldım.
merhaba, bizde hiç bi sorun yoktu sebepsiz infertilitebence olur umudunuzu kaybetmeyin. çünkü preseed ile ilgili hiçbir kötü sonuç bulamadım. denemekten hiç bişey kaybetmezsiniz. 3 sene sonunda preseed ile hamile kaldım.
Sizin problem neydi ne kadar zamanda etki etti acaba
Kullandigin ay mi hamile kaldinmerhaba, bizde hiç bi sorun yoktu sebepsiz infertilite