Preseed kullananlar

Canım bana yardımcı olabilir misin ?

Canım bana yardımcı olabilir misin ?

Ahhh keşke anne olabilseydim de yardımcı olsaydım sana .. hamile olan arkadaş NUHRE ben ona soru sormaya çalıştım ama beceremedim henüz de sipariş veremedim alan biriyle iletişim kurmak istiyorum fiyatlar farklı hep hangisini almalıyım ona bile karar veremedim :) duam inşallah tez zamanda bizde anne oluruz:)

Aminn canım inşallah. Kusura bakma ben sen yazdın sandım. Bende istiyorum ebaydan sipariş vermeyi düşünüyorum orası daha uygun gibi geldi bana Türkiye den . Eğer alırsan benide bilgilendirir misin canım

Slm kızlar ben de bu jeli yeni duydum, çok olumlu şeyler okuyunca eşimle konuşup gece botanikecza dan sipariş verdim... İnşallah bize de vesile olur... Rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi... Kullananlar tecrübelerini paylaşmaya devam ederse biz de aydınlanmış oluruz...

Canım nsallah vesile olur . Sende kullanirsan bizi haberdar edersen çok sevinirim

Canım nsallah vesile olur . Sende kullanirsan bizi haberdar edersen çok sevinirim
İnşallah canim.. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin.. Elime ulaştığında ve kullandığımda ve inşallah olumlu sonuc aldığımda benim gibi bekleyenlere umut olmasi açısından paylaşımda bulunacağım inşallah

Yorumlarda kullanıp olumlu sonuc elde ettiğini yazan arkadaşlar, siz nereden aldınız jeli? Bazıları türkiyedekiler sahte, işe yaramıyor vs yazmış, ürünün orijinal olduğunu nasıl anlayabiliriz bandrol u falan var mi

ben botanik eczadan sipariş edip aldım canım. bide hiç tereddüte düşmedim alıp almamak konusunda yorumları görünce hemen sipariş ettim. denemekten hiç bişey kaybetmezsiniz canım bence al hemen ve dene denerim.

Ben de botanik cezadan sipariş vermiştim, elime ulaştı bugün. Henüz kutuyu acamadim, ilgilenen olursa tecrübelerini paylaşırım

Kızlar elimde preseed var sadece bir kere kullandım ve hamile kaldım. 120 TL ye aldım. İsteyene yarı fiyatına veririm yanında ovu testi ile birlikte ..

Kızlar elimde preseed var sadece bir kere kullandım ve hamile kaldım. 120 TL ye aldım. İsteyene yarı fiyatına veririm yanında ovu testi ile birlikte ..
Canım ya.. Çok sevindim senin adına. Darısı bana ve bütün isteyenlere inşallah :) dua et bize de olur mu? Ben de bu ay preseed ile deneme yapacağım. İnşallah senin gibi çabuk sonuc alırım. Artık anne olmak, eşime baba olacaksın demek istiyorum...

İnşallah canım Rabbim vesile kılsın preseedi aratmasın hiç.. Benim 2 hebeliğimde preesedle oldu ilkinde 3 kere denedim ikincide 2 kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…