Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey soracam bi kutu pre seed kaç kullanımlık üç kere kullandım 4mg üstüne 40 mg yazıyor toplam kafam karıştı ben burda üç kullanmalik çıkıyor diye okumuş tum yanlış mı okudum acaba
Şimdi şöyle... Yumurtlama gününden önce, yumurtlama günü ve yumurtlama soonrasındaki gün yani toplam 3 gün 4er gramdan kullanırsanız 3 ay gidiyor. Ama daha fazla kullanırsanız daha az gider tabiki. Sizin kullanma sürenize bağlıkızlar bişey soracam bi kutu pre seed kaç kullanımlık üç kere kullandım 4mg üstüne 40 mg yazıyor toplam kafam karıştı ben burda üç kullanmalik çıkıyor diye okumuş tum yanlış mı okudum acaba
valla canım bende pek çözemedim doldururken zaten yarısı içeri yarısını dışarı nasıl koyduğumubile anlıyorum Şeffaf olduğu için doldumudiye zorlarken tasiriyorumBen 9 kullanimlik diye biliyorum. Kutunun icinde 9 tane enjektor var. Kimisi de 3 ay gidio diyo. Bende cozemedim valla kullanim miktarina gore degisiyo sanirim
hı anladım ben de en fazla 3 gramn kullanıyorum fazlasını yapmadım üç gün kullandım bu ay pek umudumyok zaten öbür aya kaldı artık ovu testleride bittiŞimdi şöyle... Yumurtlama gününden önce, yumurtlama günü ve yumurtlama soonrasındaki gün yani toplam 3 gün 4er gramdan kullanırsanız 3 ay gidiyor. Ama daha fazla kullanırsanız daha az gider tabiki. Sizin kullanma sürenize bağlı
Kuruluk varsa her ilişkide kullanırsın istersen sana kalmış ama yumurtlama dönemi mutlaka kullanılmalı. İnşallah bebekler göbüşlere doğru yola çıkmışlardırYumurtlama gunlerinde kullancaz yani sadece. Bu ay gelsin su bebis de ugrasmayalim
T de çizgi gibi bişey var ama sen daha net görürsün. Ay inşallah vardır. Testin ne marka elinde varsa bi daha yap idrar kalıntısı gibi de duruyo. Büyütüp baktım ama...KİZLAAAAAARRRR YARDİMMM NOLURRR... CİZGİİİ VAR Mİİİİ
Ay çizgi o galiba yaaaa şimdi bi daha baktımda. Ay heyecanlandım yaKİZLAAAAAARRRR YARDİMMM NOLURRR... CİZGİİİ VAR Mİİİİ
Sabah bi daha yap yine silik çıkarsa hemen kan vermeye git. İnşallah bebiş geliyordurÇok açık pembe bi çizgi sanırım Kuzum... Bugüne dekkk hiç gormedigimmm mucize gibi.... BUNDAN SONRASİ RABBİME KALMİS. bugüne dek silik de olsa bi kere bile görmedim ben o ikinci çizgiyi, hiç görmemiştim diyodum. Her yaptığım testi saatlerce bekletirdim belki küçücük bi çizgi görürüm diye... İnanın bunu yazarken bile ağlıyorum.. Eğer bebek yoksa bile, su ikinci çizgiyi görmek bile güzel DİYCEM biliyomusunuz:'(
KİZLAAAAAARRRR YARDİMMM NOLURRR... CİZGİİİ VAR Mİİİİ
Yani üstte ki dün,alttaki bugun
Eğer hamileysrm kızlar, preseed jel vesile oldu diycem