Preseed kullananlar

Korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra duydum bu jeli ve kullandım. ikinci ayında hamile kaldım. ancak hep problemle ilerledi ve maalesef 14.haftada gebelik sonlandı. gece uyurken bir anda su geldi, iki gün sonra da kalbi durdu. tüm genetik testler vb yapıldı, hiç bir problem çıkmadı. Ancak şimdi ben bu jeli kullanıp kullanmama arasında çok kararsızım. Acaba bir etkisi oldu mu diye düşünmeden edemiyorum. Bu jeli kullanarak hamile kalıp, sağlıklı doğum yapanlar varsa yazabilir mi lütfen.

Kibele diye bir arkadas vardi bu forumda. O bebegini kucagina almisti. Saglikli dogum yapan bicok uye var diye biliyorum

Korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra duydum bu jeli ve kullandım. ikinci ayında hamile kaldım. ancak hep problemle ilerledi ve maalesef 14.haftada gebelik sonlandı. gece uyurken bir anda su geldi, iki gün sonra da kalbi durdu. tüm genetik testler vb yapıldı, hiç bir problem çıkmadı. Ancak şimdi ben bu jeli kullanıp kullanmama arasında çok kararsızım. Acaba bir etkisi oldu mu diye düşünmeden edemiyorum. Bu jeli kullanarak hamile kalıp, sağlıklı doğum yapanlar varsa yazabilir mi lütfen.

Ne gibi problemli ilerledi acaba? Sizde veya esinizde herangi bi problem varmiydi? Burda bicok arkadas kullandi suan adet gununu bekliyolar. Bende kullanicam. Soylediklerinizden sonra tedirgin oldum acikcasi

Hadi hayirlisi olsun insallah adet olmazsinn canim :nazar:
inşallah canım ama hiç umudum yok pre seed sipariş verdiğimde içinde 20 tane test çıkmıştı gecen ay çok yaptım çift çizgiyi buldum ama aksilikler yüzünden pre seed kullanma sansim olmadı bu ayda o testleri yaptim bi türlü çift çizgiyi yakalayamadm silikbile değil direk tek çizgi çıkıyordu bu günde yaptım sabah yine aynı tek çizgi takvime göre yumurtlama günüm ama test negatif yine de dün ve ondan önceki gün kullandım yumurtlama günümu bulamadığım için boşunakullandım gibi geliyor bana

inşallah canım ama hiç umudum yok pre seed sipariş verdiğimde içinde 20 tane test çıkmıştı gecen ay çok yaptım çift çizgiyi buldum ama aksilikler yüzünden pre seed kullanma sansim olmadı bu ayda o testleri yaptim bi türlü çift çizgiyi yakalayamadm silikbile değil direk tek çizgi çıkıyordu bu günde yaptım sabah yine aynı tek çizgi takvime göre yumurtlama günüm ama test negatif yine de dün ve ondan önceki gün kullandım yumurtlama günümu bulamadığım için boşunakullandım gibi geliyor bana

Neden tek cizgi cikarki. Acaba bu ay yumurtlamadin mi canim. Benim adetim dun bitti bugun ovulasyon testi silik cikti

benim eşimde sorun çıkmisti çok şükür bende bişey bişey yoktu iki kere hormontesti filan yaptılar temiz çıktı ultarsyonla baktı ozamanlar tam yumurtlama günümde gitmiştim doktor dedi korkma senin çocuğun olur çünkü yumurtlama gününde çok büyüyor yumurtan ve fazla bu çok güzel aslında hemen tutması lazım bide eşine bakalim dedi hastaneye yolladı hastanede baktılar eşimin sonuçları çok kötüydü bu durumda hamile kalamazsin bişey yapamayz acil sigarayı bırakacak dedi yolladı bizi iki sene olacak neredeyse hala bişey yok tabi sigarayı bi bıraktı bi başladı tam anlamıyla bırakamıyor

ilk çocuğumda üç aylık evliydim haberim bile yoktu hamile olduğumdan üç ayın içinde 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi büyüdü 7 yaşına girecek

ilk çocuğumda üç aylık evliydim haberim bile yoktu hamile olduğumdan üç ayın içinde 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi büyüdü 7 yaşına girecek

Allah bagislasin canim benim :KK36: Ee hamile kalabiliyosun iste. Hic korkma bu ay yumurtlamasan bile diger ay yumurtlarsin

Canim bazi aylar yumurtlamayabiliyormusuz. Sperm dusuklugu olanlar genelde keciboynuzu kuru falan yapiolar. Onu da bi dene istersen
denemek istedim ama adam biraz inat malesef kabul etmedi keçi boynuzu aldım kurunu yapayım diye ver ben öyle yerimsuyunu filan içmem dedi pes ettim bende yumurtlamaolmayacak ozaman bu ay bende ben adetten hemen sonra yapmadım takvim doğurganlıkgününü göstermeye başladığında yapmaya başladımtesti negatif takvime göre bugün yumurtlama günüm galiba bu ay olmayacak araya gitti jel bidaha siparişedecemmecbur

denemek istedim ama adam biraz inat malesef kabul etmedi keçi boynuzu aldım kurunu yapayım diye ver ben öyle yerimsuyunu filan içmem dedi pes ettim bende yumurtlamaolmayacak ozaman bu ay bende ben adetten hemen sonra yapmadım takvim doğurganlıkgününü göstermeye başladığında yapmaya başladımtesti negatif takvime göre bugün yumurtlama günüm galiba bu ay olmayacak araya gitti jel bidaha siparişedecemmecbur

Belkide erken yumurtlamissindir. Belki tutmustur uzulme. Eger regl olursan da adetten hemen sonra ovulasyon testi yapmaya baslarsin garanti olur

Canım bu ay adetten sonra kullanmaya basladim ovu. Testi , ve gitgide koyulasiyo... Bide preseed jel de kullandım... Rabbim dualarımızi kabul etsin bu ay bebeklerimiz inşallah bizimledir

Eklentiler

• IMG_20160404_111132.jpg
    IMG_20160404_111132.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 54
Canım bu ay adetten sonra kullanmaya basladim ovu. Testi , ve gitgide koyulasiyo... Bide preseed jel de kullandım... Rabbim dualarımızi kabul etsin bu ay bebeklerimiz inşallah bizimledir
maşallah inşallah bu ay olumlu sonuç alırsın bende hep sondan ikinci sırada ki gibi çıkıyor beş gündür her gün aynı tek çizgi hayırlısı olsun diyorum yine de Allah büyüktür deyip kullandım pre seede

Yumurtlama gununu yakalamissin ne guzel canim :) Insallah gelir bebeklerimiz birbirimize dua etmeyi unutmayalim :KK68:

Bemde beklemedeyim kızlar presede kullandım beklemeye gectim kendimde değişiklik oöarak bu gün kasığımda hafif batma ve hafif bel ağrım var bide gazım:oops:

X