Preseed kullananlar

CANİMSİNİZZZZ... RABBİM SU AN BANA YAPTİGİNİZ BU DUALARİN 10000 MİSLİNİ SİZE CEVİRSİNNN İNSALLAHH....

Hadi hayırlısı bakalim 2.yaptığında silik çizgi var ama ben beyaz görüyorum sen daha pembe görüyosunduradete kaç gün vardı canım insallah pozitif tir darısı herkesin basina

Şimdi daha dikkatli baktım da var gerçekten yaa:21:masallah hemen kana gitme adet gününe kadar her sabah yap testi günden güne koy ulassin insallah aaayyy ne heyecan

Ben de bugun yaptım testne alakaysa 8 gun önceden tabiiki negatifözlemişim test yapmayı bu ay olur gibi geliyodu ama olmadı sanirsam

Hadi hayırlısı bakalim 2.yaptığında silik çizgi var ama ben beyaz görüyorum sen daha pembe görüyosunduradete kaç gün vardı canım insallah pozitif tir darısı herkesin basina
Kuzum çok açık pembe bi çizgi var, o çizginin sağ tarafı beyaz geri kalanı idrar ya, beyaz kalan kısım o çizgiyle idrar arasında kalmış, ondan beyaz gibi duruyo

Kuzum çok açık pembe bi çizgi var, o çizginin sağ tarafı beyaz geri kalanı idrar ya, beyaz kalan kısım o çizgiyle idrar arasında kalmış, ondan beyaz gibi duruyo

Evet canım buyutup baktığımda beyaz yer ve çizgi dip dibeher geçen gün daha da koyu olsun bebis in hemen gelsin sağlıcakla insallah ben net gördüm resmi buyutuncetekrar tekrar masallah

Bundan sonrasi Rabbimin merhametine kalmış, O ol derse olur inşallah ... Meryem suresini okuyan şimdi hepimiz İCİNN... BOLL DUA EDELİM BİRBİRİMİZE, RABBİM BİZİ BOS CEVİRMEZZZ İNSAALLAHH

Bundan sonrasi Rabbimin merhametine kalmış, O ol derse olur inşallah ... Meryem suresini okuyan şimdi hepimiz İCİNN... BOLL DUA EDELİM BİRBİRİMİZE, RABBİM BİZİ BOS CEVİRMEZZZ İNSAALLAHH
valla resmi acmadanbile görünüyor cizgi net çok mutlu oldum görünce inşallah vardır var gibi sanki

Insallah canimcim. Yarin senin haberlerini beklicem mutlaka yaz buraya lutfen :)

canım şey soracamsize bizde eşimde hareketlilik ve sayı azlığı varDi sizde ne gibi sorunlar var neden olmadı

Tabiki var yada yok mutlaka haber edicemm...ki eğer gebelik varsa tüm belirtilerimide yazicam .... DUA edelim arkadaşlarım... O suya can vereN RABBİMM ,inşallah geri çevirmez kapısından....

Tabiki var yada yok mutlaka haber edicemm...ki eğer gebelik varsa tüm belirtilerimide yazicam .... DUA edelim arkadaşlarım... O suya can vereN RABBİMM ,inşallah geri çevirmez kapısından....
bütün dualarım seninle inşallah merakla bekliyorum belki zamanı geldi Allah dualarınıkabul etti canım ki inşallah öyledir :anneadayı::anneadayı:

günaydın dün ben bidaha test yapmıştım yine negatif çıkmıştı bende paketine geri koyup aykkabiligin üstüne bırakıp yattım sabah kalktım orda unuttuğumu fark ettim dur atmadan bilahare bakayım dedim bi baktım kop koyu ikitane çizgi ne demek oluyor anlamadım

günaydın dün ben bidaha test yapmıştım yine negatif çıkmıştı bende paketine geri koyup aykkabiligin üstüne bırakıp yattım sabah kalktım orda unuttuğumu fark ettim dur atmadan bilahare bakayım dedim bi baktım kop koyu ikitane çizgi ne demek oluyor anlamadım
Tekrar dene istersen sonradan çıkan çizgiler pek güvenilir olmuyor ya :KK66:

Canim tekrar dene bi ust uste 2 hayirli haber alalim hadi insallahhhh :)

X