Preseed kullananlar

Ben varim5 yaşında oglum preseed denemesinden sonra oldu çok şükür çok sağlıklı, oglum dan 6 ay önce benim de bi düşügüm var 10 haftalik ama preseed kullanmamistik bence preseedle bi alakası yok düşük riski her hamilelik için eşit Allah sabır güç kuvvet versin tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin insallah

benim eşimde sorun çıkmisti çok şükür bende bişey bişey yoktu iki kere hormontesti filan yaptılar temiz çıktı ultarsyonla baktı ozamanlar tam yumurtlama günümde gitmiştim doktor dedi korkma senin çocuğun olur çünkü yumurtlama gününde çok büyüyor yumurtan ve fazla bu çok güzel aslında hemen tutması lazım bide eşine bakalim dedi hastaneye yolladı hastanede baktılar eşimin sonuçları çok kötüydü bu durumda hamile kalamazsin bişey yapamayz acil sigarayı bırakacak dedi yolladı bizi iki sene olacak neredeyse hala bişey yok tabi sigarayı bi bıraktı bi başladı tam anlamıyla bırakamıyor

Sigarayı bırakmak çok zor arkadaşım ama yine de denenmeli keçiboynuzu kuru çok cazip gelmiyo onun yerine keçiboynuzu pekmezi bulup deneyebilirsiniz ama doğal yapan biyerlerden bulun ben eşime yedir meye çalışırken oglum sildi supurdu

Arkadaşlar inanın bana hepimize dua ediyorum. Rabbim bizimde yüzünüzü guldurur inşallah... Adetime 7gun var dayanamadım test yaptım azone, ve negatifff.... Asla gormiycem sanki o ikinci çizgiyi.. DAHAA ERKEN Mİ ARKADASLAR TEST İCİNN... NOLURRR MORALE COOK İHTİYACİMM VARRR... halbuki yumurtlamadan beri goguslerim feci... Dokunamiyorumm yaniyo aciyooo.... Neden bu belirtilere varrrrr.... Nasıl kayıtsız kalıp rahat olayım ya offff. Bende istemiyorum herşeye umutlanmayi.... KESKEEE ELİMDEE OLSAAAAAA :110:

Arkadaşlar inanın bana hepimize dua ediyorum. Rabbim bizimde yüzünüzü guldurur inşallah... Adetime 7gun var dayanamadım test yaptım azone, ve negatifff.... Asla gormiycem sanki o ikinci çizgiyi.. DAHAA ERKEN Mİ ARKADASLAR TEST İCİNN... NOLURRR MORALE COOK İHTİYACİMM VARRR... halbuki yumurtlamadan beri goguslerim feci... Dokunamiyorumm yaniyo aciyooo.... Neden bu belirtilere varrrrr.... Nasıl kayıtsız kalıp rahat olayım ya offff. Bende istemiyorum herşeye umutlanmayi.... KESKEEE ELİMDEE OLSAAAAAA :110:

Canim belki gec dollenme olmustur hemen umutsuzluga kapilma. Bu ay olmasa bile diger ay var. Hemen pes etmek yok ciktik bi yola cift cizgiyi gorene kadar devamini getircez insallah

Hem 7 gün var hem de akşam idrar bebek varsa bile belli olmasi için çok çok erkenumudunu kaybetme ben adetten 2 gün önce akşam yapmıştım çok çok silik bi şekilde cikmisti hatta emin olamamistik bir gün önce yapsam cikmayacak ti belki de acele etme adetten 2.3 gün önce çıkabilir ancak

Ben varim5 yaşında oglum preseed denemesinden sonra oldu çok şükür çok sağlıklı, oglum dan 6 ay önce benim de bi düşügüm var 10 haftalik ama preseed kullanmamistik bence preseedle bi alakası yok düşük riski her hamilelik için eşit Allah sabır güç kuvvet versin tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin insallah
Bence hersey nasıp kısmet sana katılıorum arkadasım dusecegi varsa düser Rabbim saglıklı evlatlar almayı nasıp etsin kucaklarımıza

benim arkadaşımda dayanamadı senin gibi günü gelmeden yaptı aradı beni yok galiba test negatif dedi ikinci çocuğundan sonra ilk denemesiydi üzüldü adet günü adet olmadı derken bidaha yapmış silikçıkmış eşi turkiye den test getirmişti ucuz muşorda bana gösterdi silik ama çok belirgindi kız aha çıkmış ya dedim yok ben emin değilim üç bekleyip evdekiyle bidaha yapacam dedi yine aynı silik çıkınca burdan bitane almış en sonunda o net gösterdi şu anda 8 haftalık :)

Sigarayı bırakmak çok zor arkadaşım ama yine de denenmeli keçiboynuzu kuru çok cazip gelmiyo onun yerine keçiboynuzu pekmezi bulup deneyebilirsiniz ama doğal yapan biyerlerden bulun ben eşime yedir meye çalışırken oglum sildi supurdu
öyle şeyler kullanamaz benim işimçok zor ve burda doğal satanbi yer bulmak çok zor aktar filan yokki

benim arkadaşımda dayanamadı senin gibi günü gelmeden yaptı aradı beni yok galiba test negatif dedi ikinci çocuğundan sonra ilk denemesiydi üzüldü adet günü adet olmadı derken bidaha yapmış silikçıkmış eşi turkiye den test getirmişti ucuz muşorda bana gösterdi silik ama çok belirgindi kız aha çıkmış ya dedim yok ben emin değilim üç bekleyip evdekiyle bidaha yapacam dedi yine aynı silik çıkınca burdan bitane almış en sonunda o net gösterdi şu anda 8 haftalık :)
İnşallah kuzummm inşallah... Artık katlanamiyorum çizgiyi görmemeye... Bi de goguslerim hiç böyle olmadı patliycak sanki ,hem aciyo hem de kıpkırmızı , o kadar sıcak kiyaniyoo.... Dua edelim birbirimize... Duanın gücüne inanıyorum.. Rabbim açılan eli boş cevirmezzz...

İnşallah kuzummm inşallah... Artık katlanamiyorum çizgiyi görmemeye... Bi de goguslerim hiç böyle olmadı patliycak sanki ,hem aciyo hem de kıpkırmızı , o kadar sıcak kiyaniyoo.... Dua edelim birbirimize... Duanın gücüne inanıyorum.. Rabbim açılan eli boş cevirmezzz...
amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin o göğüs ağrısı bende ben ne zaman kendimi dinlemeye başlasam oluyor psikolojik olsa gerek diye düşünüyorum ben kendimde daha hiç yaşamadığım şeyler yaşamaya başlamıştım acababu ay tuttumu diye umut ederken Allahımkimsenin kucağınıboş bırakmasın

amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin o göğüs ağrısı bende ben ne zaman kendimi dinlemeye başlasam oluyor psikolojik olsa gerek diye düşünüyorum ben kendimde daha hiç yaşamadığım şeyler yaşamaya başlamıştım acababu ay tuttumu diye umut ederken Allahımkimsenin kucağınıboş bırakmasın
Aminnnnnnn kuzummm aminnnn

Daha çok erken olsa da testlerde çıkmaz yıpratma kendini. Benim arkadaşlarımın hep ya adet günü ya da 1 gün gecikince silik çıktı hep. O yüzden o testlere göre moralini bozma lütfen

Ne gibi problemli ilerledi acaba? Sizde veya esinizde herangi bi problem varmiydi? Burda bicok arkadas kullandi suan adet gununu bekliyolar. Bende kullanicam. Soylediklerinizden sonra tedirgin oldum acikcasi

İkimizde de hiç bir problem yoktu. 7 ay olmayınca ve planlı ilişkide kuruluk problemi olunca kullanmaya karar verdik. Evet kuruluk problemini çözdü. hatta kullandığım ikinci ayda da hamile kaldım. Hamilelik başında hcg artışlarında problem oldu. kesenin çok köşe bir noktaya tutunduğu görüldü. Ama sonra normal ilerledi ve rahime normal yerleşti. Tam yoluna girdi derken bu sefer de ikili testte papp değeri çok düşük çıktı. yani hep kimyasal problemler yaşadım. Tabi ki bunu bu jel yaptı diyemiyorum ama acaba diye aklımda bir soru işareti var. O yüzden preseed ile hamile kalan ve sağlıklı doğum yapan birilerini arıyorum.

E
Daha çok erken olsa da testlerde çıkmaz yıpratma kendini. Benim arkadaşlarımın hep ya adet günü ya da 1 gün gecikince silik çıktı hep. O yüzden o testlere göre moralini bozma lütfen
elimde değil Kuzum, o ikinci çizgiyi hiç gormiycem gibi geliyor artık... Ortalama ya 6 gün kaldı adetime yada 7, bilmiyorum belki de erkendir, bu ayın 1_2_3-4-5 ini değerlendirdik, sanırım yumurtlama da 3unde gerçekleşti.. Hatta ovu testiyle takip ettim. Bugün ayın 12si.. Henüz erken mi gebeliğin olup olmadığını öğrenmem için...

Eklentiler

• IMG_20160404_111132.jpg
    IMG_20160404_111132.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 82
E

elimde değil Kuzum, o ikinci çizgiyi hiç gormiycem gibi geliyor artık... Ortalama ya 6 gün kaldı adetime yada 7, bilmiyorum belki de erkendir, bu ayın 1_2_3-4-5 ini değerlendirdik, sanırım yumurtlama da 3unde gerçekleşti.. Hatta ovu testiyle takip ettim. Bugün ayın 12si.. Henüz erken mi gebeliğin olup olmadığını öğrenmem için...
Bende 3ünde yumurtladım. Daha erken sonucu görmek için. Bende test yapmıyorum şu anda. Cuma günü yapmayı düşünüyorum.

çok teşekkürler cevabın için, yine kullanmak istiyorum. o yüzden böyle örnekler önemli benim için.

kızlar bişey soracam bi kutu pre seed kaç kullanımlık üç kere kullandım 4mg üstüne 40 mg yazıyor toplam kafam karıştı ben burda üç kullanmalik çıkıyor diye okumuş tum yanlış mı okudum acaba

X