Canım bu ovulasyon testitydi keşke hamilelik testi çıksa öyle ama nasip işte :)Canim tekrar dene bi ust uste 2 hayirli haber alalim hadi insallahhhh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu ovulasyon testitydi keşke hamilelik testi çıksa öyle ama nasip işte :)Canim tekrar dene bi ust uste 2 hayirli haber alalim hadi insallahhhh :)
son kaldı testim yedim bitirdim 20 tane ovu testi :)Tekrar dene istersen sonradan çıkan çizgiler pek güvenilir olmuyor ya
Ay heyecan yaptırdın ya bende gebelik sandımson kaldı testim yedim bitirdim 20 tane ovu testi :)
yok kız keşke gebelik olsaydı hiç durmazdımçoktan doktora koşardm burda hemen kan tahlili de yapmıyorlar hayırlısı olsun :)Ay heyecan yaptırdın ya bende gebelik sandım
Canım bu ovulasyon testitydi keşke hamilelik testi çıksa öyle ama nasip işte :)
valla ben bu ay kattımkarıştırdim her şeyiyumurtlama günümü bulmayı bile beceremedim kendimden hiç umutludeğilim inşallah sizin güzel haberlerinizle sevineceğim :)Ben hamilelikle bozdum kafayi Canim ayin sonunda da insallah gebelik teatinde cift cizgi haberini verirsinn
valla ben bu ay kattımkarıştırdim her şeyiyumurtlama günümü bulmayı bile beceremedim kendimden hiç umutludeğilim inşallah sizin güzel haberlerinizle sevineceğim :)
Ay heyecan yaptırdın ya bende gebelik sandım
İdrarda çıkıyorsa kanda illaki çıkar. Bi daha test yapmadınmı?Kızlar bugün kan vericem , dua edin nolur, daha adetime 5gun var çıkarmış acaba net bi sonucccccc
Eeee çıkmadımı dahaKızlar tanıdık ebe arkadaş var, o çıkar çıkmaz haber verecek.... Dua ediyorummmmmmmmm
Bende adet belirtileri varKızlar herhangi bi belirti yaşaya varmı...