Canım bu ovulasyon testitydi keşke hamilelik testi çıksa öyle ama nasip işte :)Canim tekrar dene bi ust uste 2 hayirli haber alalim hadi insallahhhh :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu ovulasyon testitydi keşke hamilelik testi çıksa öyle ama nasip işte :)Canim tekrar dene bi ust uste 2 hayirli haber alalim hadi insallahhhh :)
son kaldı testim yedim bitirdim 20 tane ovu testi :)Tekrar dene istersen sonradan çıkan çizgiler pek güvenilir olmuyor ya![]()
Ay heyecan yaptırdın ya bende gebelik sandımson kaldı testim yedim bitirdim 20 tane ovu testi :)
yok kız keşke gebelik olsaydı hiç durmazdımçoktan doktora koşardm burda hemen kan tahlili de yapmıyorlar hayırlısı olsun :)Ay heyecan yaptırdın ya bende gebelik sandım![]()
Canım bu ovulasyon testitydi keşke hamilelik testi çıksa öyle ama nasip işte :)
valla ben bu ay kattımkarıştırdim her şeyiyumurtlama günümü bulmayı bile beceremedim kendimden hiç umutludeğilim inşallah sizin güzel haberlerinizle sevineceğim :)Ben hamilelikle bozdum kafayiCanim ayin sonunda da insallah gebelik teatinde cift cizgi haberini verirsinn
![]()
valla ben bu ay kattımkarıştırdim her şeyiyumurtlama günümü bulmayı bile beceremedim kendimden hiç umutludeğilim inşallah sizin güzel haberlerinizle sevineceğim :)
İdrarda çıkıyorsa kanda illaki çıkar. Bi daha test yapmadınmı?Kızlar bugün kan vericem , dua edin nolur, daha adetime 5gun var çıkarmış acaba net bi sonucccccc
Eeee çıkmadımı dahaKızlar tanıdık ebe arkadaş var, o çıkar çıkmaz haber verecek.... Dua ediyorummmmmmmmm
Bende adet belirtileri varKızlar herhangi bi belirti yaşaya varmı...