Preseed kullananlar

Belki bikac gun sonra baslar belirtiler. Bu ay olmasa obur ay olur. Yeterki inanalim biz ^_^

Eliflevent arkadasim ben bicok siteye goz attim bu jelle hamile kalan bicok kisi var gercekten. Umut dunyasi deyip bende aldim. Bu ay ilk denememi yapacagim. En azindan denemekte fayda var diye dusunuyorum

Bence mutlaka deneyin zaten bitkisel içerikli bir zararı olacağını düşünmüyorum Benim ilkinde olunca fazlasıyla u mutluyum, olmazsa da denemeye devam belki de bu jel psikolojik olarak rahatlatacak beni olmayacak diye dusunme mi engelleyecek bunlar hep vesile biz elimizden geleni yapalım da Allah doğru zamanda nasip etsin insallah

Belki bikac gun sonra baslar belirtiler. Bu ay olmasa obur ay olur. Yeterki inanalim biz ^_^

Ben nedense çok inanıyorum, sanki hiç bi sıkıntı yok da hemen olacakmis gibi belirti melirti aramiyorumolmazsa da hayırlısı aslında olmasi düşük ihtimal daha önce eşimin değerlerinde sıkıntı vardı aradan 5 sene geçti ne alemdeyiz bilmiyorum ama içimde saçma bi umut var

Hiç umutsuz olmayın bilmiyorum ilk bebek mi olacak sizlerin ama ben ilinde çok üzüldüm çok bekledim o yolları geçtim çok şükür sizler de umutsuz olmayın her ay yeni bi umut üzüldükce stres yapacak süreci olumsuz etkileyeceksiniz. Adet oldukça bile üzülmeyin çünkü belki de bebeginizin oluşacaği yumurta o ay üretilecek siz isteyin elinizden geleni yapın Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin canim insallah. Bende umutluyum. Bu ay olmasa bile uzulmucem hep denicem bebegin icin pes etmicem

bu ay bende kullandım ama takvimde yumurtlama günümü gösteriyor ama ovulasyon testi negatif beş gündür her gün yaptım çıkmadı adetim hiç günü şaşmaz yumurtladigim günü her ay hissederdim bu ay niye böyle oldu anlamadım çok aceleci davrandım galiba araya gitti pre seed

bu ay iki kere kullandım 4mg yumurtlama günümu göstermedi test benn yine de kullandım sonra pişman oldum çünkü yumurtlama olmadan kullanmak sacmaydi ne diyelim Allah büyüktür

tam bugünle beraber 14 gün kaldı yazıyor ve takvimde gösterilen tarih hiç şaşmaz 32 güne bir adet oluyorum

Bende kullandım bu ay kızlar... Adet tarihinden bu ayın 18i.... Bekliyorum.... Yumurtlamadan beri goguslerim feci aciyo...

Bende kullandım bu ay kızlar... Adet tarihinden bu ayın 18i.... Bekliyorum.... Yumurtlamadan beri goguslerim feci aciyo...

Hadi insallahhh gogus acimasi belirti olabilir. Herkes bu ayin sonunu bekliyo ay sonunda kac bebis gelecek bakalim

Arkadaslar dun reglim bittim. Ovulasyon testi almistim bi deneyeyim dedim. Ikinci cizgi silik cikti. Bikac gune kadar koyulasir sanirim. Erken yumurtlucam heralde bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…