- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
Korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra duydum bu jeli ve kullandım. ikinci ayında hamile kaldım. ancak hep problemle ilerledi ve maalesef 14.haftada gebelik sonlandı. gece uyurken bir anda su geldi, iki gün sonra da kalbi durdu. tüm genetik testler vb yapıldı, hiç bir problem çıkmadı. Ancak şimdi ben bu jeli kullanıp kullanmama arasında çok kararsızım. Acaba bir etkisi oldu mu diye düşünmeden edemiyorum. Bu jeli kullanarak hamile kalıp, sağlıklı doğum yapanlar varsa yazabilir mi lütfen.
inşallah canım ama hiç umudum yok pre seed sipariş verdiğimde içinde 20 tane test çıkmıştı gecen ay çok yaptım çift çizgiyi buldum ama aksilikler yüzünden pre seed kullanma sansim olmadı bu ayda o testleri yaptim bi türlü çift çizgiyi yakalayamadm silikbile değil direk tek çizgi çıkıyordu bu günde yaptım sabah yine aynı tek çizgi takvime göre yumurtlama günüm ama test negatif yine de dün ve ondan önceki gün kullandım yumurtlama günümu bulamadığım için boşunakullandım gibi geliyor banaHadi hayirlisi olsun insallah adet olmazsinn canim
inşallah canım ama hiç umudum yok pre seed sipariş verdiğimde içinde 20 tane test çıkmıştı gecen ay çok yaptım çift çizgiyi buldum ama aksilikler yüzünden pre seed kullanma sansim olmadı bu ayda o testleri yaptim bi türlü çift çizgiyi yakalayamadm silikbile değil direk tek çizgi çıkıyordu bu günde yaptım sabah yine aynı tek çizgi takvime göre yumurtlama günüm ama test negatif yine de dün ve ondan önceki gün kullandım yumurtlama günümu bulamadığım için boşunakullandım gibi geliyor bana
ilk defa başıma geliyor bende şaşkınım canım nasıl olur bu yumurtlamadimmiacaba diye bende düşündümNeden tek cizgi cikarki. Acaba bu ay yumurtlamadin mi canim. Benim adetim dun bitti bugun ovulasyon testi silik cikti
ilk defa başıma geliyor bende şaşkınım canım nasıl olur bu yumurtlamadimmiacaba diye bende düşündüm
ilk çocuğumda üç aylık evliydim haberim bile yoktu hamile olduğumdan üç ayın içinde 6 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi büyüdü 7 yaşına girecek
denemek istedim ama adam biraz inat malesef kabul etmedi keçi boynuzu aldım kurunu yapayım diye ver ben öyle yerimsuyunu filan içmem dedi pes ettim bende yumurtlamaolmayacak ozaman bu ay bende ben adetten hemen sonra yapmadım takvim doğurganlıkgününü göstermeye başladığında yapmaya başladımtesti negatif takvime göre bugün yumurtlama günüm galiba bu ay olmayacak araya gitti jel bidaha siparişedecemmecburCanim bazi aylar yumurtlamayabiliyormusuz. Sperm dusuklugu olanlar genelde keciboynuzu kuru falan yapiolar. Onu da bi dene istersen
amin canım sağol Allah isteyen herkese nasıp etsin inşallah olur diye diye 3 sene devirdik hayırlısı bakalımAllah bagislasin canim benimEe hamile kalabiliyosun iste. Hic korkma bu ay yumurtlamasan bile diger ay yumurtlarsin
denemek istedim ama adam biraz inat malesef kabul etmedi keçi boynuzu aldım kurunu yapayım diye ver ben öyle yerimsuyunu filan içmem dedi pes ettim bende yumurtlamaolmayacak ozaman bu ay bende ben adetten hemen sonra yapmadım takvim doğurganlıkgününü göstermeye başladığında yapmaya başladımtesti negatif takvime göre bugün yumurtlama günüm galiba bu ay olmayacak araya gitti jel bidaha siparişedecemmecbur
amin canım sağol Allah isteyen herkese nasıp etsin inşallah olur diye diye 3 sene devirdik hayırlısı bakalım
aynen çok sağol canım moral oldu bana :)Belkide erken yumurtlamissindir. Belki tutmustur uzulme. Eger regl olursan da adetten hemen sonra ovulasyon testi yapmaya baslarsin garanti olur
maşallah inşallah bu ay olumlu sonuç alırsın bende hep sondan ikinci sırada ki gibi çıkıyor beş gündür her gün aynı tek çizgi hayırlısı olsun diyorum yine de Allah büyüktür deyip kullandım pre seedeCanım bu ay adetten sonra kullanmaya basladim ovu. Testi , ve gitgide koyulasiyo... Bide preseed jel de kullandım... Rabbim dualarımızi kabul etsin bu ay bebeklerimiz inşallah bizimledir
Canım bu ay adetten sonra kullanmaya basladim ovu. Testi , ve gitgide koyulasiyo... Bide preseed jel de kullandım... Rabbim dualarımızi kabul etsin bu ay bebeklerimiz inşallah bizimledir
Korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra duydum bu jeli ve kullandım. ikinci ayında hamile kaldım. ancak hep problemle ilerledi ve maalesef 14.haftada gebelik sonlandı. gece uyurken bir anda su geldi, iki gün sonra da kalbi durdu. tüm genetik testler vb yapıldı, hiç bir problem çıkmadı. Ancak şimdi ben bu jeli kullanıp kullanmama arasında çok kararsızım. Acaba bir etkisi oldu mu diye düşünmeden edemiyorum. Bu jeli kullanarak hamile kalıp, sağlıklı doğum yapanlar varsa yazabilir mi lütfen.