- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullanıcaktım sonra kadındoguma gıttım bana adetın 2 gunu gel dedı herhalde rahım agzı flmi cekıcek hıc cekılmemıstım o yuzden kullanmadım
Ben ilk defa kullandım preseed jeli ama az kullanmışım yanlışlıkla ilk gün 1 gr ikinci gün 2 gr kullandım bata 7 günüm var bakalım gelcekmi bebiş :)Hatırlamıyorum canım beyin unutmak istediğini hemen sildi heraldeama ileri hareket ve hareketli sayısı %50 mi olmalıydı neydi bizimki o kadar değildi bence sayıya çok takılma 1 tanesi yetecek sonuçta keçiboynuzu kuru falan deneyın biz onu da denemistik ve preseed bilmiyorum ilk kullanışın mi ama bırakmadan devam edin ben çok inanıyorum
kesınlıkle katılıyorum sana benımde ona sorucaklarım varr:)Hayirlisi olsun canim. Bu ay kullanamazsan bi dahaki ay kullanirsin. O bebek mutlak gelecek. Bebegim bi gelsin sorcam ben ona. Bu kadar da naz yapilmazki
Insallah hamile kalirsin bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin annesi:)Arkadaşlar, bende bu ay kullandım ve adetime 8gun varr.... İnşallah bu kez bebeklerimiz gelmistirrr.... Bekliyorum.... Sabrım kalmamış artk...
Bu konuda hic blgm yok ama stres yapmayin hayirlisi olsun insallhKızlar, yumurtlama gününden beri gogsum feci aciyo, hala geçmedi, adete 8gun varr ve gün be gün artıyor sızlama... Bu normal mii
Kızlar, yumurtlama gününden beri gogsum feci aciyo, hala geçmedi, adete 8gun varr ve gün be gün artıyor sızlama... Bu normal mii
Canim gogus sizlamasi gebelik belirtileri arasinda. Insallah bebisin tutunmustur sana. Sizlerle birlikte bende gun sayiyorum meraktanBenim regl bugun bitti yumurtlama gunu kullanicam preseedi. Yok mu kimseden bi haberr preseed kullananlar nerelerdesiniz yahu
Daha önce preseedle hamile kalmış miydin canimBenim adete 10 gun falan var bi değişiklik yok gibihamile kaldığım zaman preseedli iliskiden bi kaç gün sonra idrarda yanma hissetmistim alakası var mıydı gebelik le bilmiyorum sanki olacakmis gelecekmis bebek gibi hissediyorum ama bi belirti bi değişiklik yok
Kuzum bende bu ay kullandım ovu.testiyle birlikte, beklemek çok zor, UMUTLANMAK İSTEMİYORUM ARTİK....çünkü o çizgiyi görmemek fazlasıyla yıprattı bni