Preseed kullananlar

Eşinde ya da sende bi problem varmıydı? Bizim sperm hareketi çok az o yüzden pek ümitlenemşyorum ama Allah bilir

Eşinde ya da sende bi problem varmıydı? Bizim sperm hareketi çok az o yüzden pek ümitlenemşyorum ama Allah bilir

Evet canım aynen de öyle problem vardisöyle anlatayım hikayesi sayımız normal ama hareketi azdı Varikosel dediler ameliyat oldu eşim ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ama düşük sonuçlandı o düşüktür 6 ay sonra pressed kullanin ca yine hamile kaldım kavuştum ogluma çok şükür 5 yaşında simdiyeniden düşünmeye başlayınca değerlere falan hiç bakmadan yine preseed aldık kullandık ben özellikle sperm hızına etkisi olduğunu düşünüyorum hiç umutsuz olma ben o günler için çok üzüldüm çok pişmanım gönlünü rahat tut bol dua et Allah nasip edecek insallah

Tel.den yazınca bi ton imla hatası olmuş insallah anlatabilmisimdirumutsuz olmayın kizlar aklınız hep te orda olmasın sonra çok üzülüyo insan niye bu kadar kafama takmışIm diye

Darısı başımıza :)

Hızınızı ve sayıyı hatırlıyomusunuz ameliyat sonrası nasıldı?

Hızınızı ve sayıyı hatırlıyomusunuz ameliyat sonrası nasıldı?

Hatırlamıyorum canım beyin unutmak istediğini hemen sildi heraldeama ileri hareket ve hareketli sayısı %50 mi olmalıydı neydi bizimki o kadar değildi bence sayıya çok takılma 1 tanesi yetecek sonuçta keçiboynuzu kuru falan deneyın biz onu da denemistik ve preseed bilmiyorum ilk kullanışın mi ama bırakmadan devam edin ben çok inanıyorum

Beklenen adet tarihine az kalan var mı kizlar ben çarşamba günü yumurtlama diye hesap ederek beklemeye geçtim pazartesi ve Çarşamba preseed le denedik şimdi bekleme kısmındayım hakkimizda hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…