Eşinde ya da sende bi problem varmıydı? Bizim sperm hareketi çok az o yüzden pek ümitlenemşyorum ama Allah bilirBiz bi kaç arkadaş almıştık o zaman hepimize ise yaradı Ben de sadece bi defa kullandım ve o ay oldu şimdi de kullanin ca bi havaya girdim olacağı garanti gibihayırlısı artık Inşallah bekleyen isteyen herkes kavuşur saglicakla
Aman iyi çalışBenim adetim pazar gunu bitiyo ovulasyon testlerini preseedi hazirladim beklemedeyim
Hayırlısı bakalım ama regl olursam bi sonrakine çok iyi çalışcamCalismalara son gaz devam bu ayInsallah tutmustur 17 nisani heyecanla bekliycem :)
Hayırlısı bakalım ama regl olursam bi sonrakine çok iyi çalışcam
Kullanıcam bu ay yumurtlama döneminde evde değildik o yüzden çok bişey yapamadık son 10 gün geçmezki şimdiInsallah bidahaki aya gerek kalmaz. Ama regl olursan ovulasyon testi kullan garanti olsun o zaman
Kullanıcam bu ay yumurtlama döneminde evde değildik o yüzden çok bişey yapamadık son 10 gün geçmezki şimdi
Yok daha belirti falan arada kasıklarıma 2-3 saniyelik ağrılar giriyor. Başka bişey yok. Zaten ben bu ay beklemiyorum bebiş falanBelirti gibi biseyler var mi bende merak ettim simdi
Yok daha belirti falan arada kasıklarıma 2-3 saniyelik ağrılar giriyor. Başka bişey yok. Zaten ben bu ay beklemiyorum bebiş falan
hep öyle diyolarda bilemiceeeemBebis zaten hic beklemedigin anda gelirmis
amin inşallahBizde böyle oluruz İnşallahh
Eşinde ya da sende bi problem varmıydı? Bizim sperm hareketi çok az o yüzden pek ümitlenemşyorum ama Allah bilir
Darısı başımıza :)Evet canım aynen de öyle problem vardisöyle anlatayım hikayesi sayımız normal ama hareketi azdı Varikosel dediler ameliyat oldu eşim ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ama düşük sonuçlandı o düşüktür 6 ay sonra pressed kullanin ca yine hamile kaldım kavuştum ogluma çok şükür 5 yaşında simdiyeniden düşünmeye başlayınca değerlere falan hiç bakmadan yine preseed aldık kullandık ben özellikle sperm hızına etkisi olduğunu düşünüyorum hiç umutsuz olma ben o günler için çok üzüldüm çok pişmanım gönlünü rahat tut bol dua et Allah nasip edecek insallah
Hızınızı ve sayıyı hatırlıyomusunuz ameliyat sonrası nasıldı?Evet canım aynen de öyle problem vardisöyle anlatayım hikayesi sayımız normal ama hareketi azdı Varikosel dediler ameliyat oldu eşim ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ama düşük sonuçlandı o düşüktür 6 ay sonra pressed kullanin ca yine hamile kaldım kavuştum ogluma çok şükür 5 yaşında simdiyeniden düşünmeye başlayınca değerlere falan hiç bakmadan yine preseed aldık kullandık ben özellikle sperm hızına etkisi olduğunu düşünüyorum hiç umutsuz olma ben o günler için çok üzüldüm çok pişmanım gönlünü rahat tut bol dua et Allah nasip edecek insallah
Hızınızı ve sayıyı hatırlıyomusunuz ameliyat sonrası nasıldı?