Preseed kullananlar

Insallah. Olumlu olumsuz kimseden bir haber yok mu? Artik verin hayirli haberlerinizi. Habire girip bakiyorum biri bisey yazmis mi diye

ben kullanıcaktım sonra kadındoguma gıttım bana adetın 2 gunu gel dedı herhalde rahım agzı flmi cekıcek hıc cekılmemıstım o yuzden kullanmadım

ben kullanıcaktım sonra kadındoguma gıttım bana adetın 2 gunu gel dedı herhalde rahım agzı flmi cekıcek hıc cekılmemıstım o yuzden kullanmadım

Hayirlisi olsun canim. Bu ay kullanamazsan bi dahaki ay kullanirsin. O bebek mutlak gelecek. Bebegim bi gelsin sorcam ben ona. Bu kadar da naz yapilmazki

Ben ilk defa kullandım preseed jeli ama az kullanmışım yanlışlıkla ilk gün 1 gr ikinci gün 2 gr kullandım bata 7 günüm var bakalım gelcekmi bebiş :)

Arkadaşlar, bende bu ay kullandım ve adetime 8gun varr.... İnşallah bu kez bebeklerimiz gelmistirrr.... Bekliyorum.... Sabrım kalmamış artk...

Kızlar, yumurtlama gününden beri gogsum feci aciyo, hala geçmedi, adete 8gun varr ve gün be gün artıyor sızlama... Bu normal mii

Kızlar, yumurtlama gününden beri gogsum feci aciyo, hala geçmedi, adete 8gun varr ve gün be gün artıyor sızlama... Bu normal mii

Canim gogus sizlamasi gebelik belirtileri arasinda. Insallah bebisin tutunmustur sana. Sizlerle birlikte bende gun sayiyorum meraktanBenim regl bugun bitti yumurtlama gunu kullanicam preseedi. Yok mu kimseden bi haberr preseed kullananlar nerelerdesiniz yahu

Benim adete 10 gun falan var bi değişiklik yok gibihamile kaldığım zaman preseedli iliskiden bi kaç gün sonra idrarda yanma hissetmistim alakası var mıydı gebelik le bilmiyorum sanki olacakmis gelecekmis bebek gibi hissediyorum ama bi belirti bi değişiklik yok

Bende ki bu ay tek değişiklik goguslerimin gün geçtikçe şişip acıması ve bel ağrıları.... Umutlanayım istemiyorum, sonuç negatif olunca fazlasıyla yıkıliyorum çünkü... Bende fıtık başlangıcı vardı, bel agrimi ona yoruyorum, goguslerimi de hormonel bi dengesizlik vardır mutlaka diyorum.... Ne acı ki hiç bi belirtiyi ona yormak istemiyorum. Çünkü insanlar bile sen çok istedgm için böyle oluyor diyorlar.... Kimsenin bizi anladığı yokkk.. O yüzden bu ortam birbirimizi anlayabildgmz tek yer....

Kuzum bende bu ay kullandım ovu.testiyle birlikte, beklemek çok zor, UMUTLANMAK İSTEMİYORUM ARTİK....çünkü o çizgiyi görmemek fazlasıyla yıprattı bni

Daha önce preseedle hamile kalmış miydin canim

Preseed i 6 ay boyunca kullanin diyolar. O yuzden bu ay olmasa diger ay gene deneriz. Gec olsun guc olmasin yeterki :)

Kuzum bende bu ay kullandım ovu.testiyle birlikte, beklemek çok zor, UMUTLANMAK İSTEMİYORUM ARTİK....çünkü o çizgiyi görmemek fazlasıyla yıprattı bni

Canim benim cok iyi anliyorum seni. O tek cizgi insani yikiyo. Ama bu ay oyle olmasin. Kendine kotuye hazirla. Test yaparken cift cizgi bekleme. Aman nasil olsa gene tek cizgi cikacak diye dusunerek yap testlerini. Insallah gelir bebisler bize de umut olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…