Preseed kullananlar

Kızlar bu ay cok bocaladım ya adetim bitiminden 5 gün sonra kahve rengi akıntı geldi o akıntının geldiği gün belimde feci ağrı varsı sonra aksam baktıgımda yumurtlama gibi neyse o akşam presedle değerlendirdik dün sol mda batma sol iç bacağibacağımda ağrı vardı bugün cok hafif var agrı solumda ve bacağımda neden böle oldu acaba bi problemmi var kahve rengi akıntı korkuttu beni

Eşinin sperm sayısı kaçtı canım bide hareketlilik.
İlk 16 ocakta yaptırdık ml de 1,5 milyondu Şubatta 6 milyon Martta 10 milyon oldu. 16 Nisanda 3 aylık tedavi bitecek yine test yapılcak. Büyük bir ihtimalle 3 ay daha tedavi olur. Sayı artıyor ama ileri hızlı hareketlilik %5 te kaldı. Bu ay havuç suyu kürüne başladık bakalım etki edecekmi test sonucunda görcez.

Benim eşimşn 3 yıl önce 3 milyondu yeni yaptırdığımız test 80 milyon oldu emodeks ilaç kullandı o yükseltti hareketimi su anda 15 oda yükeselio sükür keçi boynuzu yapıoruö her aksam tavsiye eserim cpk yararı var canım yalnız havuc suyuyla keci boynuzunu bşrlikte kullanma degerleri dusuruo..

Biliyorum canım zaten keçi boynuzuyla sayıyı yükselttik proxeed, balparmak apiterada yedirdim. Şimdi havuç suyuna başladık. Hayırlısı bakalım ilk sayımızı öğrendiğimizde yıkıldık ama ilaçlara vücut çabuk tepki verdi Allahtan.

Gözün aydın canım bende bugün sol lasıkta aşırı batma agrı var kasık bölgemdede agrı var neyin nesi anlamadım valla iyice karıştı işler

Benim adetim pazar gunu bitiyo ovulasyon testlerini preseedi hazirladim beklemedeyim

Iyi akşamlar hanimlar,uzun zamandır takip ediyorum ama yeni uyeyimben de bu ay presseed kullandım bi umutla bekliyorum.Daha önce bu jel sayesinde ilk ve tek kullanimda gebe kaldım 5 yaşında bi oglum var kismetse 2.yi istiyoruz Allah önce hiç olmayanlara sonra da isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder insallah son adetim 24 Mart ti beklenmeyen tarihim 20 veya 21 nisan hakkimizda hayırlısı insallah

Bunlari duymak cok guzel. Gercekten seviniyorum ise yaradigini gordukce. Insallah adet olmazsin :)

Biz bi kaç arkadaş almıştık o zaman hepimize ise yaradı Ben de sadece bi defa kullandım ve o ay oldu şimdi de kullanin ca bi havaya girdim olacağı garanti gibihayırlısı artık Inşallah bekleyen isteyen herkes kavuşur saglicakla

Insallah emeklerimiz bosa cikmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…