- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
Inşallah tahlillerin tertemiz çıkar canım herşetin düzenli olur inşallah..
Inşallah kalırsam bütün yaşadıklarımdan belirtilerimden bahsedicem..gecen aydan yasadığım belirtilerden az cok biliorum...
Inşallah canım bikaç gün daha çalışalım.
Kaç gr kullanıyosunuz?Ben gecen ay kullandım döllenme oldu ama tutunamaddınbu ay tekrar kullanıyorum 2 kez kullandım bu ay yarın bida kuklanıcam sonuca bakıcaz artık.
Şu anda kimler kullanıyo jeli ve ne zamandır kullanıyor yazarmısınız kızlar
Cumartesi ve dün kullandım ama pazar yumurtladım ağrım vardı. Pazar günüde evde olmadığımız için değerlendiremedik. Ben 2 gr kullandım dışarı çıkmadı hiç belki de az kullandım bilmiyorumCanim benim adetimin 2.gunu bugun. Yarin hormon testlerim yapilcak. Preseed siparisim de 2 gune elimde olacak. Ovulasyon testiyle beraber kullanicam. Sen naptin kullaniyomusun?
Cumartesi ve dün kullandım ama pazar yumurtladım ağrım vardı. Pazar günüde evde olmadığımız için değerlendiremedik. Ben 2 gr kullandım dışarı çıkmadı hiç belki de az kullandım bilmiyorumBu acemilik denememdi olmazsa bi sonraki ay daha dikkatli kullanırım
Tutmazsa 3e 4e çıkarırım :) problem vsrmı sizde? Benim eşimde sperm sayısıaz ama 2 aydır tedavi görüyo artmaya başladı bir de hız problemimşz var :)Bi dahaki aya gerek kalmaz insallah. 4 gr kullaniyolardi sanirim bende acemiyim bu ay nolcak bakalim merakla bekliyorum
Tutmazsa 3e 4e çıkarırım :) problem vsrmı sizde? Benim eşimde sperm sayısıaz ama 2 aydır tedavi görüyo artmaya başladı bir de hız problemimşz var :)
İnşallah yoktur :) ben de 1 kere baktırdım bişey çıkmadı hormonlarda ama bi daha baktırcam regl olursam 3. günüBilmiyorumki benim hormonlarima ilk defa yarin bakilcak insallah problem yoktur da bu ay gelir bebegim :)
Eşinin sperm sayısı kaçtı canım bide hareketlilik.Tutmazsa 3e 4e çıkarırım :) problem vsrmı sizde? Benim eşimde sperm sayısıaz ama 2 aydır tedavi görüyo artmaya başladı bir de hız problemimşz var :)