Preseed kullananlar

Canlarim bende pco var esimde sperm düşüklüğü hareket de biraz problem var acaba bende alsam ise yarar mı.maşallah ne çok kardesimize sifa olmus

Canlarim bende pco var esimde sperm düşüklüğü hareket de biraz problem var acaba bende alsam ise yarar mı.maşallah ne çok kardesimize sifa olmus

Canim pco ya bisey soyleyemem ama spermlerin yumurtaya hizli ulasmasini sagliyormus. Eger yumurtladigin gun preseedle iliski uygularsaniz faydasi olabilir. Ovulasyon testiyle takibe al kendini. Herzaman bir umut vardir. Denemekte fayda var bence

Arkadaslar bu ay preseed kullanip olumlu olumsuz bir haber alan yok mu acaba merak ediyorumm ?

Slm arkadaşlar adım nazan öncelikle Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun 6 yıllık evliyim hiç korunmadık bebek nasip olmadı eşimde sperm sayı problemi vardı ilk yaptırdığımız testte 3 milyon olan sayımız bu günlerde 80 milyon oldu çok şükür hız problemimiz kaldı yüzde 15 şuanda.gecen ay preseed jel kullandık pek ümidim yoktu ama döllenme oldu bebeğim tutunamadı jelden cok ümitliyim inşaal olacak tavsiye ederim bi zararı yok.

As amin canim. Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin. Bak bunu duydum daha da artti umudum. Insallah preseed vesilemiz olacak insallahhh

Aynen canım benimde umudum yokru hiç ama böylesine bile şükür ediyorum ki o duyguyu bikaç günde olsa taddım öğrendimki hamile kalabiliorum 6 sene somra bunları bilmek bile cok güzel düşün yani 6 sene sonra bu jelle oldu kötü diyebilirmiyiz ki.

Bu jel demekki gercekten faydali. Bence denemekte fayda var. Bende icinde kimyasallar var falan diye korkuyorum ama bu jelle hamile kalan bicok arkadasimiz var. Niye bizde onlardan biri olmayalim ki

Bende korkarak kullandim icerigini cok arastirdim vajinanin sivisina yakin bir sivi imis dedigim gibi gectigimiz ay kulandim .ne kasinti mantar bunlarla karsilasmadim memnun kaldim yani.ki okumussundur ayni kaderi yasadigiz bir suru arkadasimiz muradina ermis.

Canim pco ya bisey soyleyemem ama spermlerin yumurtaya hizli ulasmasini sagliyormus. Eger yumurtladigin gun preseedle iliski uygularsaniz faydasi olabilir. Ovulasyon testiyle takibe al kendini. Herzaman bir umut vardir. Denemekte fayda var bence
Doktor um sende bu sorun teşkil etmiyor dedi sadece sağ yumurtaligim pco sol çok sukur temiz esimde şimdi morfoloji duzelsin diye ilaç kullanıyor keçi boynuzu ozu ile yeni rahim filmine cakildim bidahaki ay alıp deneyeyim bende baya kafama yattı yorumlardan dolayı inşallah sifa olur

Insallah sifa olur canim. Ovulasyonla birlikte kullan daha garanti olur. Bugunlerde adet olucam hormon testi yaptirip ardindan preseed ve ovulasyon testi alicam insallah. Onumuzdeki ay guzel haberler veririz insallah burda

Arkadaslar ovulosyon teati nasıl yapılıo fiyatı ne kadar eczanede

Canim ovulasyon testini adetten bikac gun sonra kullanmaya basliyosun iki koyu cift cizgi gordugun zaman yumurtlamis oluyosun. Cizgilerin renklerinin koyuluklari ayni olacak. Eczanede ne kadar bilmiyorum da internette bi sitede gayet uygun fiyati. Ben ordan alicam. 2 tanesi 1.90 tl bence gayet iyi. 10 ovulasyon testi+4 gebelik testi fiyati da 16.99 tl..

Kızlar elimde hic acilmamis preseed jel var yurtdisindan aldim 2 kutu birinin yarisinda hamile kaldim o yuzden gerisi duruyor.Son kullanma tarihi 6.ayda isteyen olursa piyasa fiyatinin yarisina yollarim.

Anladım canım cok iyiymil aslında kendim anlıyabiliyorum yumurtlamayı ama insan garantiye almak istio günümden iki gün önce baslıorum bi gün ara verip 1 hafta boyunca devam esiyorum gecen ay tutmustu

bende 4.5 yıllık evliyim ilk 1 sene olmayınca aldım bende preesedi kullandım bi kaç ay kadar sonra bıraktım bi bakayım dolapta duruyo tarihi geçmediyse kullanayım yada yenisini alayım bu ay malesef negatif tüp denemem oldu öncesinde negatif bir aşılamam

Insallah sifa olur canim. Ovulasyonla birlikte kullan daha garanti olur. Bugunlerde adet olucam hormon testi yaptirip ardindan preseed ve ovulasyon testi alicam insallah. Onumuzdeki ay guzel haberler veririz insallah burda
İnşallah canım inşallah maşallah benim hormonlar falan temiz çıktı keza olmazsa 2 ay sonra asilama yaptıracağım inşallah gerek kalmaz

İnşallah canım inşallah maşallah benim hormonlar falan temiz çıktı keza olmazsa 2 ay sonra asilama yaptıracağım inşallah gerek kalmaz

Insallah gerek kalmaz canim. Bende bugun adet oldum carsamba hormon testi yaptiracagim. Bugun preseed siparisimi de vericem bakalim bu ay cok umutluyum Allah'im insallah sesimizi duyar da bebislerimizi tez zamanda gonderir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…