- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cumartesi günü ilk denemeyi yaptım 3 gr kullandım hiç dışarı çıkma falan olmadı. Bu akşam 4 gr kullanıcam. Kullanımı zor geliyordu beceremem sandım ama çok rahat kullandım sıkıntı olmadı. 1 tüp 3 ay yeter bakalım 3 ay içinde birşeyler olacak mı?
Jel 40gr yumurtlama dönemi 3 gün kullanmayı düşünüyorum ben 4er gramdan hesap edince 3 ay kullanılıyor.3 ay gidiyosa gercekten cok iyiymis siparisimi verdim bekliyorum
Tükürükle ovulasyon testide almıştım ama ben anlıyorum yumurtladığım zaman. Akıntım ve ağrım oluyor. Dün yumurtladım ama evde değildik çalışamadık bu akşam çalışcaz bakalımOvulasyon testi yapmismiydin canim
Tükürükle ovulasyon testide almıştım ama ben anlıyorum yumurtladığım zaman. Akıntım ve ağrım oluyor. Dün yumurtladım ama evde değildik çalışamadık bu akşam çalışcaz bakalım
Yok stres yapmıyorum eşimin sperm sorununu öğrendikten sonra ikimizde takmıyoruz kafaya. Değerler iyi olana kadar pek ihtimal vermiyoruz çocuk olmasına. Yani eşim benden daha rahat. Hazır sayılar yükselmeye başlamışken ben de denenecek ne varsa deniyorum. Allah bilir.. Hayırlısı olsun diyoruz.Insallah 3 ay beklemene gerek kalmaz bu ay tutar insallahhh Bazi arkadaslar tek iliskiyle hamile kalmislar sikma canini rahat ol stres yapma bu aksam bebisin tutunur hayirlisiyla Ay sonunda hayirli haberlerini bekliyorum insallah
Kızlar benim aderim 31 nde bitti bugun kahve rengi yumurtlama dönemimdeki gibi akıntım geldi acaba bu yumurtlama olabilirmi bu kadar erkwn olurmu kafam cok karıstı..bana yardım esin
Alamadım yumurtlama testi bi kaç eczaneye sordum yokmus sunde asırı bel ve kasık agrım vardı ilkdefa böyle bişi yasadım netten arastırdım biraz ne hamilelik baslangıcı yada rahim kalınlasmasi bide erken yumurtlama diolar sasırdım..
Bu kadar erken olması mümkünmü acaba adetim biteli 1hafa kadar oldu az önce tuvaleete cıktım yumurta akı gibi akıntım vardı galiba erken yumurtlama die tahmin esiorum preseede kullanıcam bakalım hayırlısı hepimiz için
Insallah canım bugün iyice anladım yumurtlama oldunu pembe akıntıyla her ay böle oluo
Dun aksam calıstık preseedle dusunuorum bu aksamdamk calıssak die