Preseed kullananlar

Kimseden ses seda yok sanirim daha. Olumlu bi haber alan olmadi mi arkadaslar :)

Ben cumartesi günü ilk denemeyi yaptım 3 gr kullandım hiç dışarı çıkma falan olmadı. Bu akşam 4 gr kullanıcam. Kullanımı zor geliyordu beceremem sandım ama çok rahat kullandım sıkıntı olmadı. 1 tüp 3 ay yeter bakalım 3 ay içinde birşeyler olacak mı?

Ovulasyon testi yapmismiydin canim

Insallah 3 ay beklemene gerek kalmaz bu ay tutar insallahhh Bazi arkadaslar tek iliskiyle hamile kalmislar sikma canini rahat ol stres yapma bu aksam bebisin tutunur hayirlisiyla Ay sonunda hayirli haberlerini bekliyorum insallah

Insallah 3 ay beklemene gerek kalmaz bu ay tutar insallahhh Bazi arkadaslar tek iliskiyle hamile kalmislar sikma canini rahat ol stres yapma bu aksam bebisin tutunur hayirlisiyla Ay sonunda hayirli haberlerini bekliyorum insallah
Yok stres yapmıyorum eşimin sperm sorununu öğrendikten sonra ikimizde takmıyoruz kafaya. Değerler iyi olana kadar pek ihtimal vermiyoruz çocuk olmasına. Yani eşim benden daha rahat. Hazır sayılar yükselmeye başlamışken ben de denenecek ne varsa deniyorum. Allah bilir.. Hayırlısı olsun diyoruz.

Kızlar benim aderim 31 nde bitti bugun kahve rengi yumurtlama dönemimdeki gibi akıntım geldi acaba bu yumurtlama olabilirmi bu kadar erkwn olurmu kafam cok karıstı..bana yardım esin

Kızlar benim aderim 31 nde bitti bugun kahve rengi yumurtlama dönemimdeki gibi akıntım geldi acaba bu yumurtlama olabilirmi bu kadar erkwn olurmu kafam cok karıstı..bana yardım esin

Canim belki erken yumurtluyosundur. Ovulasyon testi alsana garanti olur hem

Alamadım yumurtlama testi bi kaç eczaneye sordum yokmus sunde asırı bel ve kasık agrım vardı ilkdefa böyle bişi yasadım netten arastırdım biraz ne hamilelik baslangıcı yada rahim kalınlasmasi bide erken yumurtlama diolar sasırdım..

Kahverengi akinti hamilelik belirtisi diye biliyorum bende. Yumurtlama akintisi genelde seffaf oluyo

Bu kadar erken olması mümkünmü acaba adetim biteli 1hafa kadar oldu az önce tuvaleete cıktım yumurta akı gibi akıntım vardı galiba erken yumurtlama die tahmin esiorum preseede kullanıcam bakalım hayırlısı hepimiz için

Insallah ay sonu hayirli haberler verirsin hepimize vesile olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…