- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Haftaya başlarım kullanmaya elimde olursa. Yumurtlama günüm pazartesi sanırım :)Hayirlisi olsun canim insallah olur alinca kullanincca muhakak bize de habet ver:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya başlarım kullanmaya elimde olursa. Yumurtlama günüm pazartesi sanırım :)Hayirlisi olsun canim insallah olur alinca kullanincca muhakak bize de habet ver:)
Canlarim bende pco var esimde sperm düşüklüğü hareket de biraz problem var acaba bende alsam ise yarar mı.maşallah ne çok kardesimize sifa olmus
Arkadaslar bu ay preseed kullanip olumlu olumsuz bir haber alan yok mu acaba merak ediyorumm ?meraba fatos ben gecen ay kullandım ben sanırım sağlıksız sperm tasıdı bebegım tutunamadı ama cok ümitliyim bu ay tekrar kullanıcam hayırlısı inşallah
Slm arkadaşlar adım nazan öncelikle Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun 6 yıllık evliyim hiç korunmadık bebek nasip olmadı eşimde sperm sayı problemi vardı ilk yaptırdığımız testte 3 milyon olan sayımız bu günlerde 80 milyon oldu çok şükür hız problemimiz kaldı yüzde 15 şuanda.gecen ay preseed jel kullandık pek ümidim yoktu ama döllenme oldu bebeğim tutunamadı jelden cok ümitliyim inşaal olacak tavsiye ederim bi zararı yok.
Aynen canım benimde umudum yokru hiç ama böylesine bile şükür ediyorum ki o duyguyu bikaç günde olsa taddım öğrendimki hamile kalabiliorum 6 sene somra bunları bilmek bile cok güzel düşün yani 6 sene sonra bu jelle oldu kötü diyebilirmiyiz ki.
Doktor um sende bu sorun teşkil etmiyor dedi sadece sağ yumurtaligim pco sol çok sukur temiz esimde şimdi morfoloji duzelsin diye ilaç kullanıyor keçi boynuzu ozu ile yeni rahim filmine cakildim bidahaki ay alıp deneyeyim bende baya kafama yattı yorumlardan dolayı inşallah sifa olurCanim pco ya bisey soyleyemem ama spermlerin yumurtaya hizli ulasmasini sagliyormus. Eger yumurtladigin gun preseedle iliski uygularsaniz faydasi olabilir. Ovulasyon testiyle takibe al kendini. Herzaman bir umut vardir. Denemekte fayda var bence
Doktor um sende bu sorun teşkil etmiyor dedi sadece sağ yumurtaligim pco sol çok sukur temiz esimde şimdi morfoloji duzelsin diye ilaç kullanıyor keçi boynuzu ozu ile yeni rahim filmine cakildim bidahaki ay alıp deneyeyim bende baya kafama yattı yorumlardan dolayı inşallah sifa olur
Arkadaslar ovulosyon teati nasıl yapılıo fiyatı ne kadar eczanede
İnşallah canım inşallah maşallah benim hormonlar falan temiz çıktı keza olmazsa 2 ay sonra asilama yaptıracağım inşallah gerek kalmazInsallah sifa olur canim. Ovulasyonla birlikte kullan daha garanti olur. Bugunlerde adet olucam hormon testi yaptirip ardindan preseed ve ovulasyon testi alicam insallah. Onumuzdeki ay guzel haberler veririz insallah burda
İnşallah canım inşallah maşallah benim hormonlar falan temiz çıktı keza olmazsa 2 ay sonra asilama yaptıracağım inşallah gerek kalmaz