- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
Deniyorum denemedigim birsey kalmadi hayirlisini diliyorum birde bu ilaci denicem insallh rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin isteyen herkeze
Tabi canim zaten oyle bir sey olsun herhalde dunyaya duyururum bazen hayalini kuruyorum oldugunu herkeze soledimi cok farkli bir durum gercekten anca yasayan bilir bu duumu dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden.
Yas kacti cnm senin
Himm evet bende 23:)
Ne guzel soylemissin canim keske dedigin ggibi olsa senin icin olabilirde benim icin zorr bir dirum(ama okuyunca bile mutlu oldummmm
Burda hamile kalmasi imkansiz olup da hamile kalan bicok arkadas var. O yuzden umutsuzluga kapilma. Ovulasyonla preseed i duzgunce kullanalim duamizi edelim gerisini Allah'a birakalim ^_^
Kararsız kaldım ya preseed jeli alsam mı almasammı? bizde spermlerde sayı ve hız problemi var 2 aydır tedavi görüyor eşim. Sayıda yükselme var ama hızımız %5. ne yapsam bilemedim
Ben simdi eczaneye ugradim soledim dedi eger isterseniz getitiririz 139 tl mis bizim saglik ocaginin hemsireside kulanmis ole soyledi iki kere yapmis dedum hamilemi yok dedi ama cok memnun kalmis birdaha getirceklermis o hemsireye oyle soledi ben denemeyi dusunuyorum insaalah bakalim kullanirsam size yazisam kim kullanirsa bilgilendirsin litfen cok istiyorum bende hamis olmak
Karar verdim sonunda bu hafta sipariş veriyorum