Preseed kullananlar

Kizlar geldi preseed jelim. Son kullanma tarihinde sikinti yok.kullanmadan once dikkat etmem gereken noktalar var mi soyleyebilir misiniz

Kizlar geldi preseed jelim. Son kullanma tarihinde sikinti yok.kullanmadan once dikkat etmem gereken noktalar var mi soyleyebilir misiniz
Ben yumurta takibi yapıp yumurtlama günlerimde ilişkiden 15 dk önce kullandım.ben nasıl kullanıcam diye bocalamıştım ama kullanımı kolay.Hayırlı uğurlu olsun

Merhaba arkadaşlar bende bu jeli kullanmak istiyorum.korkuyorum eczaneye sordum kimyasal mış içeriği ama beni vazgeçirmedi ben de kullanmak istiyorum kullananların deneyimine ihtiyacım var.Hiç fikrim yok bu jel le ilgili.

Arkadaşlar ben de bu jeli kullanmayı düşünüyorum fakat sağlıksız spermelri de taşıdığı için düşükle sonuçlanan gebelikler oluyormuş siz bu konuda ne düşünüyorsunuz yardım istiyorum !Eczanede sordum fiyatı 145 dedi siz ne-kadara aldınız acaba aynı jel mi!

Ben yumurta takibi yapıp yumurtlama günlerimde ilişkiden 15 dk önce kullandım.ben nasıl kullanıcam diye bocalamıştım ama kullanımı kolay.Hayırlı uğurlu olsun

Arkadaşım siz nerenden jeli aldınız ve ne kadar ödediniz ben getirtmek istedim eczacı bana tablet falan diyince kafam karıştı görünüşü nasıl!Yardımcı olur musun arkadaşım.

Arkadaşım siz nerenden jeli aldınız ve ne kadar ödediniz ben getirtmek istedim eczacı bana tablet falan diyince kafam karıştı görünüşü nasıl!Yardımcı olur musun arkadaşım.

Jel bu canım çoğumuz gittigidiyor dan aldık ama baktım şimdi satışta yok eczanedende alınıyor
Ben 130 fln vermiştim sanırım tam hatırlamıyorum işede yaramadı bende kiminde ilk ayda tuttu nasip kısmet belki sanada vesile olur

Eklentiler

• 20160301_151056.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 117
Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgi için yarın bende alıp hemen kullanacağım deneyeceğim her şey nasip kaç ay kullandın arkadaşım!bunun yanında başka şeyler denedin mi!

Ben eczaneden 135 tl ye aldım 1tane jel 9 şırıngası var.sağlıksız spermleri taşıma konusunda bende duydum aynı şeyi yinede denemek istedim düşeceği varsa düşer zaten jel kullanmayanlarda oluşan gebeliklerdede düşük olabiliyor .hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgi için yarın bende alıp hemen kullanacağım deneyeceğim her şey nasip kaç ay kullandın arkadaşım!bunun yanında başka şeyler denedin mi!

Rica ederim cnm ben sanırım 7 8 ay oldu kullanalı arada kullanıyorum kuruluk sorunum olunca 3 ay ilaç tedavisi gördüm jelide kullandım yine işe yaramadı bnm bu jelle aram pek iyi değil :) senin vesilen olur inşallah

Ben de aldım, başlıycam bakalım bu ay Preseed'e. İnşallah bu ay hamile kalırım

kizlar bu jeli doktora soran oldumu acaba bir zarari varmi? bende iltihap vardi yeni kurtuldum acaba kadina zarar verirmi. kaa yapalim drken goz cikarmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…