Preseed kullananlar

kizlar bu jeli doktora soran oldumu acaba bir zarari varmi? bende iltihap vardi yeni kurtuldum acaba kadina zarar verirmi. kaa yapalim drken goz cikarmayalim
Bu jel mantar yapiyo diyenlere.oldu cnm ama ben.doktoruma sormuştum deneyin demişti. Zaten ben 3 ay denedim hamile.kaldim ay 2 iliskide kullandim biyecekti atacaktim diye cnm

Arkadaşlar bu jeli bende kullandım problem olanlarda ise yaramıyor ayrıca jelden önce tertemiz dim ama şimdi iki aydır kist ile uğraşıyorum bence kullanmayın

Arkadaşlar elimde 1 adet jel ve 12 adet aplikatör bulunmakta.
Fazla aplikatörleri 2 adet jel aldığım için almıştım ve hiç biri jelde dahil açılmadı.
1 jel yeterli oldu çok şükür bebek bekliyorum.
Darısı isteyen bekleyen herkese nasip olsun.
Orjinal sayfasından almıştım ben,aynı fiyata hepsini vereceğim.
Bana özelden ulaşabilirsiniz.

Bişey sorucam. Bu jel zaten içeriyi ıslatıyor. İlişkiden sonra da bütün meni dışarı çıkıyor :/ Ne biçim iş bu! Yapanlar nasıl kullandı yazabilirler mi?

Arkadaslar merhaba benim esimin spermleri cok ama hareketsiz biraz kararsiz kaldim kullansam mi kullanmasim mi ama ne kaybederim kullanmasam diyorum sizce ne yapayim 5 yillik evliyim cvplarinizi bekliyorum

Arkadaşlar elimde 1 adet jel ve 12 adet aplikatör bulunmakta.
Fazla aplikatörleri 2 adet jel aldığım için almıştım ve hiç biri jelde dahil açılmadı.
1 jel yeterli oldu çok şükür bebek bekliyorum.
Darısı isteyen bekleyen herkese nasip olsun.
Orjinal sayfasından almıştım ben,uygun fiyata hepsini vereceğim.
Bana özelden ulaşabilirsiniz.

Preseed kullanip hamile kalan arkadaslar. Acaba yurtdisindan mi aldiniz yoksa turkiyeden mi ?

Arkadaslar merhaba benim esimin spermleri cok ama hareketsiz biraz kararsiz kaldim kullansam mi kullanmasim mi ama ne kaybederim kullanmasam diyorum sizce ne yapayim 5 yillik evliyim cvplarinizi bekliyorum
Hemen git bir katı meyve sıkacağı al.her akşam yatmadan once bir bardak havuç suyu sıkıp için beraber.içine de bir kaç damla zeytin yağı.hızı acayip artırıyo.saraçoğlundan dinledim.biz yaptık.sonuç inanılmazdı.

Okadar uzgunumki yine regl olmusum hep bir umud derken bu ay neler denedim yinede olmadi cok uzuluyorim artik kimseye belli etmemeye calisiyorim ama yoruldim gercekten bir yandan hayrlisi diyorum bir yan dan da istiyorum:KK42:

Okadar uzgunumki yine regl olmusum hep bir umud derken bu ay neler denedim yinede olmadi cok uzuluyorim artik kimseye belli etmemeye calisiyorim ama yoruldim gercekten bir yandan hayrlisi diyorum bir yan dan da istiyorum:KK42:

Uzulme hayirlisi olsun demekki zamanini bekliyo. Stres yapinca olacagi varsa bile olmuyo. Adet olman saglikli oldugunu gosteriyo. Insallah bi dahaki ay olur rahat ol oluruna birak arkadasim..

Tesekkur ederim cnm destegin icin insani motive ediyor Allah razi olsun hayirlisi olsun ne diyelim:KK43:

Tesekkur ederim cnm destegin icin insani motive ediyor Allah razi olsun hayirlisi olsun ne diyelim:KK43:

Biz baktirdik cnm ama birsey yok ama bayadir gitmesim doktora biryandan da diyorum iyi ki olursa bu zamanlar olsun Yasim buyudu insan olgunlasiyo dusunceleri fazla degisiyor benm yasimdakiler daha cogunlugu evlenmiyo hatta bugun ogretmen arkadasima gittim oturmaya o 28 yasinda evlenmeyi dusunmuyor benm yasim biraz kucuk oldugu icn sikinti yapmiyorm biraz acikcasi biraz kendimi motive ediyorum ama anne olmayi gercekten cok istiyorummmmm

Biz baktirdik cnm ama birsey yok ama bayadir gitmesim doktora biryandan da diyorum iyi ki olursa bu zamanlar olsun Yasim buyudu insan olgunlasiyo dusunceleri fazla degisiyor benm yasimdakiler daha cogunlugu evlenmiyo hatta bugun ogretmen arkadasima gittim oturmaya o 28 yasinda evlenmeyi dusunmuyor benm yasim biraz kucuk oldugu icn sikinti yapmiyorm biraz acikcasi biraz kendimi motive ediyorum ama anne olmayi gercekten cok istiyorummmmm

Cok isteyip cok kafaya taktikca bebis naz yapiyo işte :) Ovulasyon takibi yapiyomusun canim?

Deniyorum denemedigim birsey kalmadi hayirlisini diliyorum birde bu ilaci denicem insallh rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin isteyen herkeze:KK66:

X