Cnn adında koomen kullansın sperm sayısını arttırıp bak tunurtlamdan 1 hafta önce başladı esim günde 1 tane 10 gün ise yarar belkiEvet cnm tam sınırda denilebilir.harket ve morfoloji sıkıntılı.keçi boynuzu pekmezide iciyo kurunu de yapiyo.proxeed evicap kullaniyoins işe yarar.bende bi problem yok ama bu ay klomen kullaniyrm.hayırlısı bakalım
Evet canm bende dedim de doktor vermedi eczaciya demiş onerilmeden alma demiş almadi eşimde.sen bi ilac kullandim demistn ne işe yariyoCnn adında koomen kullansın sperm sayısını arttırıp bak tunurtlamdan 1 hafta önce başladı esim günde 1 tane 10 gün ise yarar belki
Tatlm beni biliyrsn sen tandnmi Ayy çok sevndm senn hamileliğine darsi başma insallah kız esn bu testi ne zmn yaptı bu sonuçla mi hamile kaldn maşallah allah nazr dan korusun çok sevndm arkdsm ay şaka gbi yaa çok çok mutlu oldm sen adınaSağol cnm çok iinsalhhh hayırlısı ile kucağına alırım. Eşimin sayısı 48 milyondu.ileri hareketi %15 cnm
Sağol cnm bnm evet bu test günüm geçti test yaptim salı o verdim 244 çıktı persembe verdim 505 çıktı çok sukurdatisi size olsun insalhhh cnm bnmTatlm beni biliyrsn sen tandnmi Ayy çok sevndm senn hamileliğine darsi başma insallah kız esn bu testi ne zmn yaptı bu sonuçla mi hamile kaldn maşallah allah nazr dan korusun çok sevndm arkdsm ay şaka gbi yaa çok çok mutlu oldm sen adına
evet canım çok şükür sağlıklı geçiyor 6 hafta sonra doğum yapacağım :) hamileliğimin başından beride herhangi bi problem yaşamadım . ben de doktora söylemiştim onu kullandım ondanmı oldu diye doktor yok ondan değildir dedi ama ben onun vesile oldugunu düşünüyorummerhaba arkadaşım ben de bu jeli duydum araştırdım kullanmak istedim dok. sordum kimyasal dedi.Dikkate almadım hamile kalan çok fazla kişi olduğu için ezaneye alırken sordum oda kimyasal dedi kafam karış tı! Arkadaşım hamileliğin inş sağlıklı geçiyordur.
Var mıKızlar ben yazılanları görmeden internetten sipariş verdim. Eczanesipariş. Net ama sahtesi demi var piyasada moralim bozuldu bu siteden alanınız
Nerden aldı canımBende bu ay ilk kez preeseed jel kullandım ovulasyon testiyle birlikte sonucu heyecanla bekliyorum benim gibi preeseed kullanıp sonucu bekleyen varmı kızlar
Ben Eczaneden spariş ettim CanımNerden aldı canım
Merhaba bende aynı şekilde Ovu. Testi ile jeli kullandım bu ay ilk defa bugün 16 günüm umarım olumlu sonuç alırızBende bu ay ilk kez preeseed jel kullandım ovulasyon testiyle birlikte sonucu heyecanla bekliyorum benim gibi preeseed kullanıp sonucu bekleyen varmı kızlar
Inşallah canım ben ovu testine göre 22-23 şubat yumurtlama günü mmüş 21.ve 23 şubatı preeseed ile değerlendirdim.bakalım sonuç ne olacak Allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı bebişler verir inşallah.isteyen herkesede bizede.burdan mutlu haberlerimizi paylaşmak dileğiyle:)Merhaba bende aynı şekilde Ovu. Testi ile jeli kullandım bu ay ilk defa bugün 16 günüm umarım olumlu sonuç alırız
Camım sahtesi olduğunu sanmıyorum rahat ol tarihi geçmiş oluyormuş bazılarının ama sen tarihine bakmışsındır zatenKızlar ben yazılanları görmeden internetten sipariş verdim. Eczanesipariş. Net ama sahtesi demi var piyasada moralim bozuldu bu siteden alanınız
Canım zaten internetten kapıda ödeme ile gelmedi bende aramadım . Burayı okuduktan sonra eczaneden sipariş vermek daha doğru geldi ama daha vermedim canım.Camım sahtesi olduğunu sanmıyorum rahat ol tarihi geçmiş oluyormuş bazılarının ama sen tarihine bakmışsındır zaten
Ben eczaneye sordum bilmiyorum dedi dlrek ecza deposundaki kodunu verdim hemen getirtti resim yüklemeyi bilmiyorum burdan bi bakayım becerirsem saba kodunu yolliyayımCanım zaten internetten kapıda ödeme ile gelmedi bende aramadım . Burayı okuduktan sonra eczaneden sipariş vermek daha doğru geldi ama daha vermedim canım.
Ertesi sabah gel al dedi eczane hangi ecza deposuyla çalışıyorsa sen bu kodları göster hemen getiriyorlarNe kadar sürede geliyor eczanelerden çünkü kendi sitesinde stoğu kalmamış gözüküyor
Benimde 20. De pozitfti inş. İşe yarar denemediğim bi tek bu kalmıştı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canmInşallah canım ben ovu testine göre 22-23 şubat yumurtlama günü mmüş 21.ve 23 şubatı preeseed ile değerlendirdim.bakalım sonuç ne olacak Allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı bebişler verir inşallah.isteyen herkesede bizede.burdan mutlu haberlerimizi paylaşmak dileğiyle:)