cnm dün verdim kanı 244,70 çıktı yarında vericem artış olur inşalhhhh haftayada doktora gidecemGunaydın cnm, kan testi yaptirdinmi? Merak ettim.
Amin insalhhh cnm darisi sizlere olsunOoo maşallah çok iyi. Artış olur Allah'ın izniyle hiç sıkıntı yapma. Hayirlısı ile kucagina alasin insallah.
Hayırlı olsun bebeğiniz ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .özel olmazsa eşinin sayı ve hızını yazarmisinAmin insalhhh cnm darisi sizlere olsun
Tebrik ederim gözünüz aydın.Canım sizde bir sorun varmıydı en son ay jeli nasıl kullandin neler yaptın? Taktikleri alalım lütfenAmin insalhhh cnm darisi sizlere olsun
Sağol cnm çok iinsalhhh hayırlısı ile kucağına alırım. Eşimin sayısı 48 milyondu.ileri hareketi %15 cnmHayırlı olsun bebeğiniz ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .özel olmazsa eşinin sayı ve hızını yazarmisin
Sağol cnm bnm allah tazi olsun.. kuzum masalhhhh sende 22 haftalık olmuşsun bugün yine kan verdim insalhhh yükselme olurgrpaysgl tatlimmm gözün aydinnnn tebrik ederimmm :)))))
Cnn en son 3 kez ilişki oldu ilki adetim bitince oldu sonra 12 ve 14 günlerde oldu ben ilişkiden once 2 kez belime belime yaki Yapistirdim sonra jeli kullandım sabah banyoda cikardim yakiyi. 12 ve 14 günde yaki ve yeni kullandım o kadar cnm kısa inofolic kullaniyodum günde 1 kezTebrik ederim gözünüz aydın.Canım sizde bir sorun varmıydı en son ay jeli nasıl kullandin neler yaptın? Taktikleri alalım lütfen
Sağol cnm bnm allah tazi olsun.. kuzum masalhhhh sende 22 haftalık olmuşsun bugün yine kan verdim insalhhh yükselme olur
Cnn diğer numarami kullanmıyorum gemisinden yazarım sana sağol cnm bnmİnşaallah canimm inşaallah sen içini ferah tut. Sana msj atmistim ama ulasmadi sanirim. Güzel haberlerini bekliyorum :))
Teşekkürler canım 1ml de 48 demi ?birde ben de 1 ay yakı yapmıştım ama çok yakmıştı ve 3~4 gün sonra zor çıktı, sen de yanma oldu mu ve çıkartırken zorlandin mı? Test sonucun inşallah güzel çıkmıştırSağol cnm çok iinsalhhh hayırlısı ile kucağına alırım. Eşimin sayısı 48 milyondu.ileri hareketi %15 cnm
Çok şükür bugün 505 cikri artmis cnm yakıtı ben hemen sabah banyobuaoarken çıkardı evet çıkartırken zor oldu kılları cekiyoTeşekkürler canım 1ml de 48 demi ?birde ben de 1 ay yakı yapmıştım ama çok yakmıştı ve 3~4 gün sonra zor çıktı, sen de yanma oldu mu ve çıkartırken zorlandin mı? Test sonucun inşallah güzel çıkmıştır
Hayırlı olsunSağol cnm çok iinsalhhh hayırlısı ile kucağına alırım. Eşimin sayısı 48 milyondu.ileri hareketi %15 cnm
Cnn sizin sayı az sen keçiboynuzu pekmeZi al onu yesin eşin cnm ise yariyoHayırlı olsunya benm eşimin 20 milyon %45ileri hareketli.doktor kötü dedi sizce cokmu kötü.kaç aydır preseed işe yaramadı.proxeed plus kullaniyo şimdi.sen o ilaci neden içiyordun peki.bilmiyorum nolcak ;(
Cnn bak yukurtlamadan önce ki ilişki yumutanin bağladığı gün bide ondan sonraki ilişki de kullan 3 ml kullan cnm insalhhh ise yarar ben 2 ml kullabniyordun benimki akiyodu çok kullannca diğer arkadaşlar 3 ml kullaniyorduarkadaşlar pre seed kullananlar lütfennbana bi yardımcı olun kağıt ingilizce anlamadım siz nasıl kullandınız ne kadar kullandınız bunu kaç ml ayda ı kere yumurtlama gününde minasıl oluyor bana yardımcı olurmusunuz
Evet cnm tam sınırda denilebilir.harket ve morfoloji sıkıntılı.keçi boynuzu pekmezide iciyo kurunu de yapiyo.proxeed evicap kullaniyoCnn sizin sayı az sen keçiboynuzu pekmeZi al onu yesin eşin cnm ise yariyo